"Çok fazla" paket.

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Daha fazla paketin daha fazla dikkat çektiğini ve paketlerin boyutunun da daha fazla dikkat çektiğini biliyorum. Peki gümrüklerin dikkatini asıl çeken şey nedir? Ayda birkaç paket mi? Haftada birkaç mı? Günde bir düzine mi?
Birisi hangi noktada "Belki de buna bir bakmalıyız!" der? Yoksa daha çok hangi ülkeden geldiklerine mi bağlı?

Teşekkür ederim!

ABD Gümrüğü'nün artık işletmeler de dahil olmak üzere yabancı adreslerden oluşan devasa bir veritabanına sahip güncellenmiş bir bilgisayar sistemine sahip olduğunu ve satıcı sahte bir adres koyuyorsa (ki çoğu bunu yapıyor), artık çok daha kolay yakalanacağını duydum.

Bilgisayarlar artık her şeyin eğlencesini alıyor. Yıl 1980 olsaydı muhtemelen Hollanda'dan içi dergi dolu bir yatak sipariş edebilir ve gümrükten kolayca geçirebilirdiniz.

ABD Gümrüğü'nün artık işletmeler de dahil olmak üzere yabancı adreslerden oluşan devasa bir veritabanına sahip güncellenmiş bir bilgisayar sistemine sahip olduğunu ve satıcı sahte bir adres koyuyorsa (ki çoğu bunu yapıyor), artık çok daha kolay yakalanacağını duydum.

Bilgisayarlar artık her şeyin eğlencesini alıyor. Yıl 1980 olsaydı muhtemelen Hollanda'dan içi dergi dolu bir yatak sipariş edebilir ve gümrükten kolayca geçirebilirdiniz.
4 mmc ile dolu bir yatak hayal edin; yine de uyumak zor olur!

Bir isimle tetiklenemeyecek kadar gelen binlerce paketi sıralamakla meşgul olduklarını düşünüyorum. Ama elbette yanılıyor da olabilirim. Herhangi bir deponun günde on binlerce kişiyle anlaşma yaptığını hayal ediyorum. Belki köken isimlerden daha tetikleyicidir?
Ve hangi ML modellerini kullandıklarını kim bilebilir - önceki nöbetlerden çok sayıda eğitim verisi ve yakında eşleşen bir isimle temiz bir düşüş bile yeterince yüksek puan alırsa öğelerin açıldığını görecek. Zarafetten tasarruf sağlayan tek şey muhtemelen satıcıların neyin başarılı olup neyin olmadığını öğrendikçe büyük hacimleri ve uyarlanabilirlikleridir. Açıkça görülüyor ki bazıları bu oyunda zaten diğerlerinden daha iyi.

@Mavi ışık elbette haklısın. Verilerin ve bilgisayarların potansiyel rolünü bile düşünmemiştim! Ben ülkeye giriş noktasını değil, işe yaramaz İngiltere posta hizmetini düşünüyorum. Düzeltilmiş duruyorum.

Mektup alan kişilerin nasıl "işaretlendiğini" bilmiyorum? Uzun ve başarılı bir çalışmanın ardından bir pakete el koyan ve bunu takip eden daha fazla ele geçirmeyi seven var mı?

Mektup alan kişilerin nasıl "işaretlendiğini" bilmiyorum? Uzun ve başarılı bir çalışmanın ardından bir pakete el koyan ve bunu takip eden daha fazla ele geçirmeyi seven var mı?
Yıllardır aynı teslimat adresini kullanan arkadaşlarım var.
Yılda bir-iki el koyma bile olsa aynı posta kutularından eşya almaya devam ediyorlar.
Bu garip...

@Mavi ışık Sağ? Sanırım sağduyu, eğer yüksek teknolojili ikili, üçlü gizli teknoloji “yakaladım” planı varsa diyor… öyle görünüyor ki bir numaralı öncelik “onları kontrol etmeye başlayalım, yurtdışından gelen paketleri o eve giderek, geçen aydan iki paketi yakaladık”. . Ama öyle olamaz, yoksa “yeniden göndermenin” bir anlamı olmaz mıydı? İnsanlar kelimenin tam anlamıyla paketleri güçler tarafından ele geçiriliyor: aynı göndericiyle iletişime geçin, onlara mektubu gösterin... ve gönderici başka bir tane göndersin... ki çoğu zaman... geçsin?

ABD'den ABD'ye Pony Express'e ne dersiniz? USPS'ten daha iyi bir iş çıkarırlardı!

ETA - HEY atlar da yüzebilir! uluslararası!

Son düzenleme:

ABD'den ABD'ye Pony Express'e ne dersiniz? USPS'ten daha iyi bir iş çıkarırlardı!
Taşıma sırasında çok fazla tıkırtı duyulabilir ve görevliler kuryeyi kontrol etmek için durdurabilir...

:)

@Mavi ışık Yerel PO'mda son hediyenizi vb. nereye gönderdiğinizi görecek teknoloji bile yok. Bu yüzden geleneklerin bunu yapabilecek yeteneği olduğuna inanmıyorum. Milyonlarca gerçek ve sahte site var. Eğer bunu başarabilirlerse bu harika bir şey. Bununla ilgili bir araştırma buldunuz mu? İlginç bir okuma olurdu. 🤔

@Mavi ışık Yerel PO'mda son hediyenizi vb. nereye gönderdiğinizi görecek teknoloji bile yok. Bu yüzden geleneklerin bunu yapabilecek yeteneği olduğuna inanmıyorum. Milyonlarca gerçek ve sahte site var. Eğer bunu başarabilirlerse bu harika bir şey. Bununla ilgili bir araştırma buldunuz mu? İlginç bir okuma olurdu. 🤔

Sanırım ele geçirilen "mektupları" da ekleyebilirler...
Teşekkür ederim!

Sanırım ele geçirilen "mektupları" da ekleyebilirler...
Teşekkür ederim!
Yapabilirlerdi ama eğer birçoğumuz olsaydık kalemde biblolar yapar ve buraya göndermezdik. Kesinlikle katılıyorum, yetenekleri var ama görünen o ki bütçe, irade veya motivasyon eksikleri var. Muhtemelen uyuşturucu 'suçları' nedeniyle bir arkadaşı veya akrabası olan herkesin yakınında olmak ve sonra gidip oy vermek ve tüm LE'yi + mahkemeleri + bağımlılık danışmanlığı + denetimli serbestlik ücreti dolandırıcılığını boşa çıkarmak en akıllıca siyasi hareket değil ama bu muhtemelen benim gül renkli gözlüklerim. konuşuyor.

@deniz kabukları PO kesinlikle eğlence için iyidir. Bence bu, yapıp yapamayacaklarından ziyade önceliklerle ilgili. Özellikle teknoloji sayesinde yasaların neredeyse mükemmel şekilde uygulanması mümkün ama -en azından umarım- kendilerini bizden iyi sananların, insanları bu kadar ileri götürmemeleri gerektiğini daha iyi bildiklerini düşünüyorum.

@Mavi ışık Okuduğunuz için teşekkürler ama sizin düşündüğünüz şey bu değil. Yoğun bakım ünitesinin tüm paketleri bulabildiği için bunu aldım. Bunlar 2 farklı gündem. Makaleniz posta servisiyle değil sınırla ilgili. 20 yıldır aynı isim ve adla bu işi yapan insanlar, yani bunun ne kadarının saçmalık olduğunu kendinize sormalısınız. 20 yaşım yok ama çoğu kişiden daha genç başladım.
Hatta bazı insanlar yakalandı ve hala alıyorlar, bu yüzden bu pek mantıklı değil. Ayrıca taşıdığımız bu cep telefonları, onlara yaptığımız her şeyi, neleri sevdiğimizi, nerede yemek yediğimizi, nereye seyahat ettiğimizi vb. bilmelerini sağlıyor.
Hoşgeldin ???? ????

@deniz kabukları Haklısın. Ancak el konulan mektuplara ilişkin bir veri tabanlarının da olmadığına inanmak zor. Her açıldığında bunları tarayıp veri tabanına koymak ve yasaklı şeyler içermek çok kolaydır. Belki başınızı ağrıttığı için bu güne kadar verileri kullanmadılar... Ama kullanmaya karar verecekleri günden korkuyorum...
????

@deniz kabukları Haklısın. Ancak el konulan mektuplara ilişkin bir veri tabanlarının da olmadığına inanmak zor. Her açıldığında bunları tarayıp veri tabanına koymak ve yasaklı şeyler içermek çok kolaydır. Belki başınızı ağrıttığı için bu güne kadar verileri kullanmadılar... Ama kullanmaya karar verecekleri günden korkuyorum...
????
Sen ve ben ikimiz! Bütün silahlı saldırılar, çete şiddeti, uyuşturucu kartelleri, adam kaçırma olaylarından sonra, küçük miktarlar alan insanların peşine düşecek zamanları ya da arzuları olması pek mümkün değil. Yanılıyor olabilirim ama umarım yanılmam!

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler