Şarkı Oyunu...

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Saoirse

Yüce üye
ŞARKI OYUNU

Her poster bir şarkının adını verir (dilerseniz sanatçı da olabilir) ve şarkının Adı, bir önceki üyenin hemen yukarıda paylaştığı şarkı adından en az bir kelime içermelidir.
Kelime "the", "or", "a/an", "of" olamaz... genel fikri anladınız.

Nadir veya alışılmadık bir şarkı yayınlıyorsanız, lütfen şarkının gerçekten var olduğunu gösteren bazı kanıtlar (bağlantı, video) gönderin. :)

Tamam, başlayacağım. Umarım herkes 'hiç bitmeyen bir şarkı zinciri yaratmaktan' keyif alır.

"Sadece Eski Tarz Bir Aşk Şarkısı" (Üç Köpek Gecesi)

(Yani bir sonraki posterin şarkı başlığında kullanması için "bir" dışında herhangi bir şey adil bir oyun olacaktır)

"Beni gerçekten yakaladın" Van Halen (sadece ben ve sen kullandıktan sonra bunu takip etmek zor olabilir. Üzgünüm, aklıma gelen ilk şarkı ve bu oyunu oynamak istedim!) :) Birkaç gündür boynum alev alev yanıyordu ve herkesi özledim!!!!!!!!!

Son düzenleme:
"Bebeğim, Senin Yolunu Seviyorum" Peter Frampton! Aman tanrım en iyi albüm eva!!! (en iyilerinden biri)

Video olmadan ve şarkının yalnızca ilk 3-4 saniyesi olmadan bir oyuna başlamayı ve önce kimin tahmin edebileceğini görmeyi seviyorum! Bu konuda EN İYİSİ benim, yani... bu bir arkadaşımla araba sürerken radyo dinlerken oynadığım eğlenceli bir oyundu.

Son düzenleme:
Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler