Ağrı Kliniği İlişkinize Çok Dikkat Edin

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Melly

Eski Kıdemli Üye
Herkese selam,

Giriş başlığında ağrı kliniğimden taburcu olmamla ilgili bir şeyler paylaşmıştım ve birisi bunu bir tür uyarıcı hikayenin yanı sıra buraya da göndermemi önerdi.

Yani eğer iyi bir ağrı kliniği ve/veya ağrı kliniği ile kalıcı bir ilişkiniz olacak kadar şanslıysanız - sanırım benim yaptığımı yapmamanızı kesinlikle tavsiye ederim - çoğu insan muhtemelen bunu zaten bilecek kadar akıllıdır.

Ancak her halükarda, doğru bir DX almak için birkaç yıl boyunca sistemle mücadele ettikten ve yeterli ağrı kontrolünü sağlamak için daha da fazla mücadele ettikten sonra, sonunda iyi bir Dr ve ağrı kliniğine bağlandım. Hem lomber hem de servikal bölgemde birkaç fıtıklaşmış diski içeren şiddetli dirençli Romadoid Artrit, DDD, Spondilolistezis, Spinal Stenoz ve Myafascial Sendromu var - bunların hepsi 42 yaşımda bana bir ton tuğla gibi çarptı (şimdi 47)

Geçtiğimiz yıl arabam bozuldu ve tamiri neredeyse 3000 dolar gerektirdi, bu da benim yetersiz sakatlık çeklerimden tasarruf etmem yaklaşık 9 ayımı aldı. Bu süre zarfında, randevularımı 5'ten az bir süre ile 24 farklı durumda yeniden planlamak için aradım.
Araba ödünç almayı ya da arabaya binmeyi başaramadığım saatlerde. Sonuç olarak beni klinikten taburcu ettiler ve 30 gün içinde tüm uyuşturucuları azaltmam için bana son reçetelerimi verdiler. Bu arada, son 3 yıldır günlük rejimim her 40 saatte bir 6 mg Oxycontin ve günde 6 Dilaudid 4 mg'a kadar oldu, yani 30 gün içinde beni bunlardan kurtaracak rampa aşağı doğru
en azından oldukça sert. Geri çekilme zaten korkularımın en küçüğü. Ağrı yoğunluğunun geri dönmesi ve hızlı bir şekilde his kaybı olması çok üzücü
Şimdi orada çaresizce başka bir ağrı kliniğine girmeye çalışıyorum ki bunun bu kadar çok olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu.
zor. Zaten 3 mil yakınında sadece 100 tane daha olduğunu öğrendim. Biri birleşik sağlık sigortamı kabul etmiyor ve nakit de almıyor, bu yüzden kabul etmiyorlar. Biri beni yeni hasta olarak kabul etmeyi reddetti çünkü engelliyim (?) ve diğeri hala (her ne kadar bana umutlanmamamı söyleseler de) "güvenilirlik eksikliğimle başa çıkmak isteyip istemeyeceklerine" karar veriyor. .
Tahmin edebileceğiniz gibi bundan sonra ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. PCP'm ve Romatologlarım "rahat reçete yazmıyorlar"
"ağrı ilaçları", bu yüzden beni ilk etapta bir ağrı kliniğine gönderdiler, bu yüzden kısa vadede de herhangi bir seçeneğim bile yok. Ayrıca PCP'm görünüşe göre benim için yönlendirme yapmaktan yoruldu (ve sen yapabilirsin) Onsuz hiçbir yere giremem) çünkü ben
150 hafta önce 2 mil ötede başka bir olasılık buldular ve dün durumu tekrar kontrol ettiler, hala buna ulaşamadılar ve ne zaman ulaşabilecekleri konusunda da son derece belirsizdiler.

Tüm bunlardan dolayı ne kadar üzgün olsam da, gerçekten derin bir ruhsal arayıştan sonra, bunu benim başıma getirdiğimi itiraf etmeliyim.
Eğer bunun ne kadar ciddi olduğunu ve düzeltmenin ne kadar zor olacağını bilseydim, sanırım çok daha fazlasını denerdim.
Randevularıma planlanan saatlerde gitmek çok daha zor; bu daha sık yardım istemek, onlar için bir araç kiralamak anlamına gelse bile
randevular, taksiye binmek - genel olarak daha iyi ön planlama

Yeterli ağrı tedavisi alabilecek kadar şanslı olan ya da bu yolda ilerleyen herkese:
lütfen benim yaptığımı yapmayın. Herhangi bir şekilde %100'den az uyumluysanız, tüm
kurallar, düzenlemeler ve politikalar - orada hasta olma "ayrıcalığına" hâlâ sahip olmaya devam edeceksiniz. Ya da her türlü
Başkalarının da seni kabul edeceğine dair kara işaretler
Saygılarımızla, Melly

Son düzenleme:
@Melly,

Oğlum, bu zor bir hikaye. Demek istediğim, herkes hata yapar; neden doktorlar ve ağrı yönetimi klinikleri bunu anlayamıyor? Kişi acı çekerken ve/veya ilaç kullanırken hata yapmak kolaydır. Onu her zaman yaparım.

Acaba Başbakan kliniğine göndereceğiniz ve sizi işten çıkaran içten bir özür mektubunun faydası olur mu? Başka uyuşturucu almak veya uyuşturucunuzu satmak gibi gerçekten ciddi politikaların hiçbirini ihlal etmediniz. Bu süre zarfında ulaşım imkanınız olmadığı için yeniden planladığınızı, ancak geriye dönüp baktığınızda daha çok çabalamanız gerektiğini onlara açıklayın.

Sadece bir hata yaptığını kabul et; Sigorta kısıtlamaları ve/veya konum nedeniyle başka bir ağrı kliniği bulma şansım olmadı. Temel olarak ayaklarını öpmek, bir şans daha istemek. Sanırım genel olarak herkese hitap edeceğim, emin değilim.

Denemekten zarar gelmez. Bazen 2. bir şans istediğimizde alırız. Özellikle sorun uyuşturucu kullanımı değil, yalnızca randevuların kaçırılmasıysa.

HER ŞEY konusunda çok katı oldukları için ağrı yönetimi kliniklerinden kendim kaçındım. PCP'm az miktardaki PK'lerimi aylık olarak yazıyor ve yaklaşık 7 yıldır var.

Umarım işinize yarar ve çok faydalı bir yazıdır. Melly'nin yönetim kuruluna hoş geldin. Sizi tanımak için sabırsızlanıyoruz.

Ateş

Son düzenleme:
@Melly - Daha az bilgi içeren diğer konunuza yanıt verdim. Dediğim gibi size sadece en iyisini dileyebilirim. Haziran PCP başvurumu bu ayın sonuna kadar iptal etmek zorunda kaldım ve bunu yaptığımda nasıl olacağını biliyorum ama onun ihtiyacı olan sadece 6 aylık kontrollerim. Ağrı ya da başka bir neden söz konusu değil. Şu anda 300 milden fazla uzakta çalıştığımı ve iş değişikliği planladığımı biliyor ama yine de harika bir doktor ama bazen kendimi berbat hissetmeme neden oluyor.

Hikayenizi duyduğuma çok üzüldüm ve söylediğim gibi size iyi dileklerimi göndereceğim. Arabalarınızı ve zorluklarınızı duyduğuma üzüldüm. Anlamaları gerektiğini düşünüyorum ama ben sadece doğranmış ciğerim.

@Melly. Arabalarınızı ve zorluklarınızı duyduğuma üzüldüm. Anlamaları gerektiğini düşünüyorum ama ben sadece doğranmış ciğerim.

şimdi @Jazie, Sadece bir noktaya değindiğini biliyorum, ama sen doğranmış karaciğer DEĞİLsin.

Sadece en azından senin karaciğerinin doğranmadığını BİLİYORUM'u bildiğinden emin olmak istedim. Kronik ağrılar kafamızı çok karıştırıyor, bunu biliyorum.

OH @Melly !!! Bu çok korkunç! Seni zavallı şey!! Bu durum düzeltilmezse, aklımı kaçırmış ve acıdan ya da olası acının beklentisinden bahsetmemeye kararlı olurdum...

İşleri halletmenin başka bir yolu olmalı!!! Tüm bu ağrı kliniği işinde biraz yeniyim... ama çok korkutucu görünüyorlar!!! Neden tüm bu katı kurallar---tabii ki istismarcıları ve uyuşturucu satan insanları kastediyorum, ama size öyle olmadıklarını söyleyemezler mi??? Güvenilirlik gibi bir şey için, sanki bu koşullara bağlı olarak biraz daha hoşgörü verilecekmiş gibi görünüyor. Bu çok korkunç. Gerçekten senin için üzülüyorum. Lütfen diğerlerinin önerdiği gibi yapın ve bir şeyler yapmaları için onlara yalvarın ve yalvarın. Raporlarınızı ve test sonuçlarınızı okudular ve ne kadar acı çekeceğinizi bilmek zorundalar ve bir doktor bununla nasıl yaşayabilir? "Zarar vermemeleri" gerekmiyor mu ??? Çok acı çeken birine hizmeti reddetmek ZARAR VERMEKTİR. Merhamet nerede? Öte yandan, bir ağrı kliniğinde çalışmıyorum ve çoğu konuda çok safım ve bu ağrı kliniğindeki insanların çok fazla uğraştığı hissine kapılıyorum. Ugh...Çok üzgünüm... agian...Bunun sana faydası olmadığını biliyorum..ama bir çözüm bulman için dua edeceğim.... gerçekten hızlı!

@Melly, başkaları olmanız için size bırakılan diğer tür mesajlara ekleme yapmam gerektiğini hissettim. Kendinizi bu zor durumda bulduğunuz için çok üzgünüm.

Fire'a katılıyorum.... Orijinal ağrı kliniğinize geri dönüp ikinci bir şans elde edip edemeyeceğinizi görmeye çalışacağım. Çoğu hasta ağrı kliniğinde ilk kez tedavi gördüklerinde bir sözleşme imzalamaz mı? Kaçırdığınız randevuların sayısı (özellikle 24 saatten daha az bir süre önceden haber verilmiş olanlar) kabul ettiğiniz sözleşme kurallarını aştığı için sizi işten çıkardılar mı? Eğer kontratınızda bu yoksa ikinci bir şans elde etmek için bunu kullanabilirsiniz.

Bunu da yeterince söyleyemem - TEŞEKKÜR EDERİZ, TEŞEKKÜR EDERİZ, hikayenizi yayınladığınız için TEŞEKKÜR EDERİZ. Eminim bir noktada, şu anda kendinizi içinde bulduğunuz durumun aynısını yaşamaktan birini kurtarmış olacaksınız. Karmaya sıkı bir inanan olarak, bir gün bunu yapmaya zaman ayırdığınız için kendinizi iyi bir şekilde ödüllendireceğinizi biliyorum. Hikayeni anlat.

Size her zaman sağlık ve mutluluk diliyorum.

MNL Bayan

@Melly

Başına böyle bir şey geldiği için çok üzgünüm. :(

Sanırım Eski Başbakan Doc'a geri dönmeyi deneyeceğim ve onlara durumunuzun zor olduğunu söyleyerek onlara tekrar katılmaya çalışacağım. Tekrar içeri girme konusunda acımasız olurdum. Belki Ağrı Kliniğine geri dönmene yardımcı olması için PCP'ni alabilirsin.
Başka bir notta Amerikan Ağrı Vakfı'na gidin http://www.painfoundation.org/learn/living/finding-care/ ...bir Ağrı Doktoru/Kliniği bulmanıza yardımcı olacak bir hizmetleri var...Umarım size yardımcı olabilirler.

Ağrı Kliniğine gitme korkum bu... Bir gün beni taburcu edecekler korkusu.
Başka bir PM Dokümanı bulmanızda size iyi şanslar diliyorum.

Son düzenleme:
Ne yazık ki ağrı doktorlarının hastalarına karşı küçümseyici yaklaşımlarına şaşıracaksınız. Pek çok klinik, hastaların %90'ının uyuşturucu satıcısı/satıcısı olduğunu veya ilaçlarıyla birlikte her gün eroin kullandığını varsayıyor. Bu delilik. Son ağrı polikliniğim de bu şekildeydi ve gittiğimde yeni bir yer bulma korkusuna kapılmış olsam da "Bir kapı kapanınca diğeri açılır" sözünün ne kadar doğru olduğunu ve uzmanımın o eski ağrı kliniğinden çok daha iyi olduğunu gördüm. Ona Uzman diyorum çünkü yalnızca çok az sayıda hastayı kabul ediyor ve zaten zil sesinden geçmiş ve hiçbir şey işe yaramayan insanlar üzerinde uzmanlaşıyor, bu yüzden artık sadece ağrı kesici ilaçlara ve yalnız bırakılmaya ihtiyaçları var (Ayrıca senaryo yazmak için tüm sertifikalara sahip) Suboxone dahil her şey ve her şey). Bu yüzden artık hiçbir şey sipariş etmiyorum. Bu ilişkiyi mahvedersem kendimi döverim.

Tamam, kusura bakma, fazla uzattım. Söylemeye çalıştığım şey şu; Melly'nin geri gelmek için yalvarma seçeneği olmayabilir çünkü daha büyük ağrı klinikleri berbattır ve genellikle seni işten çıkardıklarında hepsi bu olur. Bir şans daha istemek gibi bir şey yok.

Melly, yaptığın şey kötü değildi o yüzden kendini hırpalama. Zaten gördüğüm kadarıyla asıl sorun 24 saat içinde iptal etmek. Bu boşluğu doldurmaları gerekiyor ve bu yüzden iptal etmeniz gerekiyorsa daha uzun süreler istiyorlar. Sizi hâlâ düşünen son yeri arayın ve onlara artık çok güvenilir ulaşım imkanınızın olduğunu ancak son kliniğinizde olmadığını söyleyin. Mecbur kalırsanız 5 metre karda oraya gidebilecek bir arabanız olduğuna onları inandırın! Sizi düşünüyorlarsa, bu, acınızın olduğuna ve yardıma ihtiyacınız olduğuna inandıkları anlamına gelir, ancak oraya gidemediğinizde boş bıraktığınız randevuyu yeniden planlama ve doldurma ile uğraşmak isteyip istemediklerini bilmiyorlar.

Size iyi şanslar diliyorum ve gerekirse bir kliniğe girene kadar bir ay boyunca Meksikalı satıcıları kullanın, ancak uyuşturucu testine tabi tutulacağınızın ve yalnızca bu klinikte kullandığınız şeyi satın alacağınızın farkında olun. İlacınızın bu kadar dayanmasını nasıl sağladınız derlerse? Onlara ilaçları yalnızca şiddetli ağrı hissettiğinizde aldığınızı ve bu yüzden elinizde biraz kaldığını söyleyin.

İyi şanlar. Kayıtlarınız sayesinde başka bir yer bulacaksınız. Umarım duyguları olan ve şu anki yeriniz gibi sadece $$$$ ile ilgili olmayan biri gibi görünür.

VAY

Bugün tekrar giriş yaptım ve söyleyebileceğim tek şey WOW! Bu topluluk inanılmaz derecede sıcak ve destekleyici! Hikâyemi yayınlamaktan yarı yarıya korkuyordum çünkü buradaki insanların (ki bu çok uzun bir süre önce ben de aynı durumda olduğum için çok büyük bir sayı olduğunu tahmin ediyorum) yeterince şanslı olduğum için bana kızacaklarından korkuyordum. O aşamaya gelmek bile bu kadar zorken, iyi bir ağrı kontrolü sağlıyor ve üflüyorum.

Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Keşke kendi ailem ve arkadaşlarım da bunun yarısı kadar empati sahibi olsalardı, ama sanırım bunu anlamak için acının (özellikle kronik ağrının) ne olduğunu bile bilmeniz gerekiyor...

Harika tavsiyen için de teşekkürler! Ne yazık ki, bazılarını zaten boşuna denedim. Terhis olacağım bana ilk söylendiğinde (çok şirret ofis müdürü tarafından) açıklamaya gerçekten çok çalıştım (hatta park yerindeki sabit arabamı işaret ederek). Her zaman harika bir ilişkim olduğunu düşündüğüm Dr.'la doğrudan konuşmak için yalvardım ama o sadece kesin bir şekilde reddetmekle kalmadı, aynı zamanda mektubu imzaladığını da belirtti ki bu doğruydu. Ayrıca doktora son derece mütevazi, açıklayıcı ve yalvarıcı bir mektup göndererek gerçekten üzgün olduğumu, hatalarımdan ders çıkardığımı hissettiğimi, bunun kendisi ve ailesi için yarattığı sonuçları ve aksaklıkları anladığımı belirttim. kusursuz profesyonel olduğunu düşündüğüm personel. Ayrıca oradaki personele, beni kendi programlarına uydurmak için sürekli engellerin üzerinden atlamak zorunda kaldıkları için bir özür kartı gönderdim. beni işe geri alıp almama kararı. Bu 1 1/2 - 2 hafta önceydi. Hiçbir şey duymadım.

Yani evet, sanırım şu anda "Meksika eczanelerini" veya "çevrimiçi danışmanlık" veya ana akım olmayan F2F'lerle ilgili neler olup bittiğini araştırıyorum. Bu "hatanın" bana çok pahalıya mal olacağına dair bir his var içimde - tabii ihtiyacım olan yardımı bulabilirsem. Ben de Amerikan Ağrı Vakfı sitesine gittim, bu arada, başka birinin önerdiği gibi, burada girmeye çalıştığım 3 ağrı kliniği hakkında bilgi buldum - şu ana kadar şansım yaver gitmedi. Ayrıca tekrar ağrı doktoruna başvurmam durumunda aynı ilaçları (eğer alabilirsem) kullanmaya devam etme tavsiyeniz için de teşekkür ederim. çünkü eğer başka bir şeyi mahvedersem bu kesinlikle berbat olurdu çünkü eğer böyle bir şey olsaydı. Ve kontrol edilemeyen acıyla her zaman kendi başınıza düşünmek zordur.

Ah ve "doğranmış karaciğer" yorumu. Yanıtı okuyup bunun doğru olduğunu anlayana kadar buna yüksek sesle güldüm: ne yazık ki böyle yaşamak, kendiniz hakkında böyle hissetmenize neden olmaya başlıyor.

Ve ağrı klinikleri gerçekten berbattır. İdrar testi yaptırmaktan ve haplarımın sayılmasından nefret ediyorum. Bu beni bir tür suçlu gibi hissettiriyor ve içki bile içmiyorum. Ya da en azından, ilk etapta hastalandığımdan ve artık dışarı çıkamayacak kadar sakat kaldığımdan (ki bu tamamen açık) beri yapmadım - RA İlaçlarının vücudumda ne kadar sert olduğu gerçeğinden bahsetmiyorum bile (sahne). Zaten 1 karaciğer yetmezliği) Vücuduma başka ne koymaya gücümün yettiği konusunda erkenden bir seçim yapmak zorunda kaldım.

Neyse, tekrar teşekkürler. Bu desteği gerçekten takdir ediyorum. Ayrıca burada diğer insanların hikayelerinin tamamını öğrenmeyi de sabırsızlıkla bekliyorum.
Saygılarımızla, Melly

Herhangi bir şekilde %100'den az uyumluysanız, tüm
kurallar, düzenlemeler ve politikalar - orada hasta olma "ayrıcalığına" hâlâ sahip olmaya devam edeceksiniz.

kalbimi gerçekten kıran şey (sizin açıkça sinir bozucu çetin sınavınız dışında), bu ülkede uygun ağrı tedavisinin bir hak değil, bir "ayrıcalık" olarak görülmesidir. yani, 21. yüzyıldayız, insanlarda ağrıyı yeterince dindirecek teknoloji, morfinin keşfiyle birlikte iç savaştan bu yana var, ancak yine de yeterince tedavi edilmeyen veya hiç tedavi görmeyen kronik ağrı hastaları var.

IMHO, bu insan hakları ihlali düzeyine çıkıyor. Demek istediğim, bir köpeğin acı çekmesine izin vermek hayvan zulmüdür ve hapis cezasıyla cezalandırılır, ancak bakım görecek kadar "ayrıcalıklı" olmadığınız sürece, bir SP hastasının acı çekmesine izin vermek her zamanki gibi bir iştir. Bu, dünyanın en zengin ve teknolojik açıdan en gelişmiş ülkesinde kesinlikle kabul edilemez.

ve haklarımızdan giderek daha fazlasını nasıl "ayrıcalıklara" dönüştürdüklerini başkası fark ediyor mu? Örneğin, hepimiz yollarda vergi ödüyor olsak da, hükümet sürücü ehliyetine sahip olmayı bir hak değil, bir "ayrıcalık" olarak görüyor. Biletinizi ödedikten sonra bile uçağa binebilmek TSA tarafından bir "ayrıcalık" olarak kabul ediliyor. Artık hasta ve acı çeken bireylere yeterli ağrı tedavisi almak bile bir "ayrıcalıktır".

Güneşin ve havadaki oksijenin kullanımının hükümet liderlerimiz tarafından bir hak değil, bir "ayrıcalık" olarak görülmesi ne kadar zaman alacak?

her neyse, sana iyi şanslar Melly ve umarım yakında seni götürecek bir ağrı kliniği bulursun, çok acı çekiyormuş gibi görünüyorsun ve senin gibi acı çeken kişilere şüphecilikle değil, sempati ve saygıyla davranılmalıdır. .

Kendimi Rusya'da yaşıyormuş gibi hissediyorum

@_Jenny_

Cevap için teşekkürler. Evet, zamanın yarısında Rusya'da falan yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Özellikle tıbbi bakıma ihtiyaç duymaya başladığımdan beri. Ama hayatın diğer birçok alanında da. Haklarımızın olmaması gerçekten inanılmaz değil mi?

Ah pekala,
Melly

*Bu gönderi otomatik olarak birleştirildi. Aşağıdaki metin son gönderiden 3 dakika sonra eklendi:*

@_Jenny_

Cevap için teşekkürler. Evet, zamanın yarısında Rusya'da falan yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Özellikle tıbbi bakıma ihtiyaç duymaya başladığımdan beri. Ama hayatın diğer birçok alanında da. Haklarımızın olmaması gerçekten inanılmaz değil mi?

Ah pekala,
Melly

Son düzenleme:
Bu tahtayı bu yüzden seviyorum. Destek. Aşağı indiğimde ve neden acıyla savaşmaya devam ettiğimi merak ettiğimde.... Bana tamamen benim gibi birçok kişinin daha olduğunu gösteren hikayeler okudum. Her gün kendimi çok yalnız hissediyorum, sanki kimse anlamıyormuş gibi. Ama burada benim gibi birçok insanla karşılaşıyorum. Melly'yi paylaştığınız ve ona "yapacağınız" çok sayıda destek için çok teşekkürler. (hayır, şimdi benim güneyli olduğumu bileceksin, haha)

@Lynx4 Hangi durumdasın?
Şanslıyım ve Florida'da yaşıyorum, yani evimin 100 mil yarıçapında 30'lerce ağrı kliniği var.

@Lynx4 Hangi durumdasın?
Şanslıyım ve Florida'da yaşıyorum, yani evimin 100 mil yarıçapında 30'lerce ağrı kliniği var.
Florida'nın doğu kıyısında yaşıyor olmalısınız. MR'ları ucuza reçete edecek, MR'ları ucuza alacak ve sonra tabii ki ucuz bir ağrı kliniği yazacak ucuz doktorlar biliyor musunuz? Gördüğünüz gibi ben ucuzum :)

@Lynx4 Hangi durumdasın?

Doğu Yakası'ndayım; hâlâ asfalttan çok ağacın olduğu güzel bir eyalet. Bu her zaman iyi bir şeydir :) Komşu eyaletlerim zaten tüm eyaletlerini asfaltladılar ve artık gözleri üzerimizde... o asfaltı benden uzak tutun! yüksek sesle gülmek

Keşke başka seçeneklerim olsaydı. Arabayla bir saatlik mesafede bir ağrı kliniğim var. 4 yıldır oraya gidiyorum ve bana suçlu muamelesi yapıyorlar. MR ve XRAY ile belgelenen sırt ve boyun problemlerim var. Bu klinik, hastaları neredeyse hiç görmeyen bir Doktor tarafından yönetiliyor. Tam bir cadı olan ve ben uyuşturucu satıcısıymışım gibi davranan PA'sı tarafından görülüyorsun. Hayatında hiç ağrı kesici almadığını itiraf ediyor çünkü bu haplar onu *yoruyor*. Onunla her gün omurga takası yaparım. Yanlış işte çalışıyor. Herkesin her şeyi uydurduğunu düşünüyor. *iç çekmek*

Keşke başka seçeneklerim olsaydı. Arabayla bir saatlik mesafede bir ağrı kliniğim var. 4 yıldır oraya gidiyorum ve bana suçlu muamelesi yapıyorlar. MR ve XRAY ile belgelenen sırt ve boyun problemlerim var. Bu klinik, hastaları neredeyse hiç görmeyen bir Doktor tarafından yönetiliyor. Tam bir cadı olan ve ben uyuşturucu satıcısıymışım gibi davranan PA'sı tarafından görülüyorsun. Hayatında hiç ağrı kesici almadığını itiraf ediyor çünkü bu haplar onu *yoruyor*. Onunla her gün omurga takası yaparım. Yanlış işte çalışıyor. Herkesin her şeyi uydurduğunu düşünüyor. *iç çekmek*

Bu kesinlikle sinir bozucu. İlk randevumu kısa bir süre önce bir ağrı kliniğinde aldım ve doktorun söylediği ilk şeylerden biri şu oldu: "Seni ağrı kesicilerden kurtarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız". Yaptığın her şey işe yaradığı sürece ben iyiyim. Muhtemelen geçiş yapılacak. Bana ağrı kesici vermemek için her şeyi yapacaklar sanki.

Hepimizin bu süreçten geçmek zorunda olması inanılmaz derecede üzücü. Bir suçlu muamelesi görmek zorunda kalmadan ve doktorların bizi her gün biraz olsun rahatlatan tek şeyi almakla sürekli tehdit etmesiyle uğraşmadan da kronik bir ağrı durumuna sahip olmak yeterince kötü değil mi? @ Jenny gönderisiyle hedefi tutturdu ve bu konuda çok etkili bir iş çıkardı. Köpeklerin genellikle CPP'lerden daha iyi tedavi edildiği iyi anlaşılmıştır ve evet, bu tedavi ne kadar az olursa olsun, ağrı doktorlarımız tarafından tedavi edilme ayrıcalığına sahip olduğumuza inanmalı ve hatırlatmalıyız. Çoğu zaman işe yaramayan ve bazen yarardan çok zarara neden olan enjeksiyonlara, zararlı ilaçlara ve alternatif tedavilere katlanmak zorundayız. Üzücü, üzücü, üzücü ve çok yanlış. Umarım tutumların değişeceği ve doktorların biraz empati geliştirebileceği bir gün gelir. Muhtemelen sağlık alanına giren öğrencilere ders verdiğimi söylemiştim. Her yıl, kronik ağrı, nasıl yeterince tedavi edilemediği, hastalara nasıl bağımlı ve suçlu muamelesi yapıldığı ve çoğu zaman bir nedenin tespit edilemediği üzerine kapsamlı bir konferans dizisi yapıyorum, ancak bu, ağrının gerçek olmadığı anlamına gelmez. Bir reseptöre bağlanan herhangi bir ilaç için yoksunluk ve toleransın normal bir sonuç olduğunu ve psikolojik bağımlılık anlamına gelmediğini anlamalarını sağlarım. Ayrıca, tansiyon ve nöbet önleyici ilaçlar gibi birçok ilaçla yoksunluğun meydana geldiğini ve ağrının ne kadar zayıflatıcı olduğunu ve kronik ağrısı olan bizler gibi, hiçbir zaman tamamen ağrısız bir gün geçirmediğimizi, sadece bazılarının acıdan uzak bir gün geçirmediğini anlamalarını sağlarım. diğerlerine göre daha kolay yönetilebilir. Faydası olduğundan emin değilim ama ne kadar minimal olursa olsun bir şeyler yapıyormuşum gibi hissettiriyor bana.

Bunun gibi hikayelerin beni daha çok kızdırıp üzmemesine veya korkutmasına neden olup olmadığına karar veremiyorum. Kronik ağrı çeken birinin, biraz olsun rahatlamak için ateşten çemberin üzerinden atlamaması gerekir.

Acı çeken birine ağrı kesici verilmesini reddetmek bir tür insan hakkı ihlali olmalı gibi görünüyor. Çok uzun zamandır kronik ağrı çeken biri değilim ama iki kısa yılımda geleceğin oldukça kasvetli göründüğünü öğrendim. Bu adil değil.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler