Ağrı Kliniği İlişkinize Çok Dikkat Edin

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Bu gerçekten kötü kokuyor. Kronik ağrı hastası olarak hiçbir güvenilirliğimin olmadığını yeni öğrendim. Ben uyuşturucu kullanmıyorum.

Peki bu %100 doğru değil. Doktorlarla birlikte çalışmalı ve önce teşhise, sonra çözüme odaklanmalısınız. Doktorunuzla bunun için çalışırken, makul bir şekilde ağrının hafifletilmesini isteyebilirsiniz.

Odak noktanız ağrıyı hafifletmek olduğu sürece, hangi biçimde rahat olursanız olun, sadece uyuşturucular değil, sorun olmayabilir.

Artık ben, kafamın tabanına ateş edilmesini istemiyorum. Bana deli deyin ya da demeyin. Ama ben yolumu seçtim. Ayrıca ağrının anında giderilmesi ile tamamen geri dönüşü olmayan bir acıya neden olabilecek gelecekteki hasar arasındaki farkı da anlıyorum.

Karmaşık konu. Ağrı kesici ilaçlara bağımlı olan herkesin bağımlı olduğuna hâlâ inanan insanlar var. Ne kadar az şey biliyorlar. Bilmedikleri için ne kadar şanslılar.

Yukarıda birisinin skor tuttuğuna inanıyorum. Aslında buna güveniyorum.

Geziye hoş geldiniz.

LOL @ bana.

Smiles,

SM

LOL - Geçen gün başka bir sorunla doktorumu görmeye gittim. Hahaha - Aman Tanrım. Çoğunuzun bildiği gibi bronşit hastasıydım ve o doktor kodein içeren bir öksürük şurubu (çok ihtiyaç duyulan) reçete etti. Bunu haklı çıkarmak için tüm reçeteleri getirmek zorunda kaldım. . .boyunda öyle bir ağrı var ki.
Yani, doktora dört reçete bıraktım; bir steroid, bir antibiyotik, bir inhaler ve öksürük şurubu. Ayrıca ofiste steroid enjeksiyonu ve nefes alma tedavisi gördüm.

Demek istediğim şu; önce kontrol ediliyormuş, sonra tekrar kontrol ediliyormuş gibi hissetmek berbat bir şey. Bu ilaçları almanın bazı sonuçları olduğunu anlıyorum - ama kendimi ağrı yönetimine yönlendirmedim. BİRÇOK doktor git, git, git dedi. Böylece sonunda gittim. . .ve gerçekten de bu böyle. ..

IG

Son düzenleme:
@IGoeOn, Seni duyuyorum. Sevdiğim PCP'm her zaman benden tüm vitaminlerimin, bunların içindekilerin ve günde kaç tane aldığımın bir listesini istiyor. Excel elektronik tablosu olan var mı?

Söylediklerinizle aynı olmadığını biliyorum ama bir nevi. Pks'imin senaryosunu o yazıyor, bu yüzden son derece işbirlikçi olmam gerekiyor.

Keşke hepsi beni rahat bıraksa. Kimsenin beni düzeltmeyeceğini zaten biliyorum ve dürüst olmak gerekirse, denemeyi bırakmalarını diliyorum. Boyun problemlerim 1993'te ve b4'te başladı ve bu süre zarfında, çeşitli banyo zeminlerinde beni neredeyse acıdan bayılmama neden olacak cehennem dönemleri yaşadım. Bir gün iki büklüm yerde yatarken, o zamanlar 2 yaşında olan kızımın üstümde süründüğünü hatırlıyorum. Ah, 9 aydan bahsetmiyorum bile, kalçam o kadar ağrıyordu ki kelimenin tam anlamıyla pantolonumu giymek için bacağımı kaldıramadım. Bu benim için iyi olması gereken Pilates'teki bir deneyimimdi. Ve bir keresinde saçımı boyatmak, haftalarca, aylarca başımı bıçaklayan bir flaşla alevlenen oksipital sinir ağrısına neden olmuştu. Bu acı kör ediciydi. O sefer neredeyse Thelma ve Louise'i çekiyordum. Dağ yolları bu açıdan çok davetkar. Dişlerimin sıkılmasının 5 günlük Trig Nevralji (korkunç yüz sinir ağrısı) nöbetiyle sonuçlandığından bahsetmiyorum bile. Kendimi soğutucularda kullanılan buz torbalarının üzerinde uyurken buldum ve bu da ecza dolabımdaki her şeyden çok fazla almamdan sonraydı.

Acı berbattır, çok yetersiz bir ifadedir. Acının öldürdüğünü söylemek istiyorum ama buna kendimi inandıramıyorum. İçimdeki savaşan İrlandalı.

Sanırım daha fazla balık yağı almam gerekiyor. : Rolleyes:

Son düzenleme:
Şüphesiz. Geçenlerde bir nörologdan Baylor Ağrı Tıp Merkezine gitmeyi denedim. Nörologla iyi bir raporum vardı... ama Ağrı Merkezinde bir numara gibi hissettim... doktor zar zor İngilizce konuşabiliyordu... ben kendimi açıklamaya çalışırken benim üzerime konuşmaya devam etti. Tanrım! Ben bir bağımlı değilim.. Tüm Ağrı Yönetimi Doktorlarının hasta olmasının iyi olacağını düşünüyorum. İlk gerçekleşen şey bir bardağa işemek oldu ve bunu takip ettiler, sizi periyodik olarak test edeceğiz. Tamam iyi. Kendimi kazanan gibi hissettiriyor!

Yani ağrı yönetimi kliniklerinde seni düzenli olarak test ediyorlar mı? Başka uyuşturucu veya narkotik kullanıp kullanmadığınızı veya çok fazla mı yoksa çok az mı kullandığınızı test ediyorlar mı?

Yani ağrı yönetimi kliniklerinde seni düzenli olarak test ediyorlar mı? Başka uyuşturucu veya narkotik kullanıp kullanmadığınızı veya çok fazla mı yoksa çok az mı kullandığınızı test ediyorlar mı?

Çoğu ağrı yönetimi uygulamasında, tüm bu nedenlerden dolayı sizi düzenli olarak test edebilirler.

Doktorumun tavsiyesi üzerine ulaşmaya çalıştığım son Başbakan beni ziyarete ayarladı. Ama geri arayıp ağrı kesicileri bırakmak istediğimi söylediğimde beni o kadar hızlı iptal ettiler ki başım döndü. PCP'me bundan bahsettiğimde ilaçları bırakmak istediğini söyleyen çoğu insanın ilaçları almaya devam etmek istediğini söyledi. O Başbakan tarafından kalıplaşmış gibi hissettim kesinlikle. İlaçları kendim bıraktım ve bu konuda kendimi daha iyi hissettim. Birkaç yıl önce başladığımda hissettiğim acı eskisi kadar kötü değildi ve bunu anlamanın tek yolu durmaktı. Ama o zamandan beri başka şeyler alevlendi ve tekrar ilaçlara bakıyorum. Bizim için hiç bitmeyen bir destan :-(

Daha da kötüsü, Başbakan'daki kaderimi kontrol eden kişinin telefona cevap veren salak olmasıydı.

Söylediğin için teşekkürler"

Yani eğer iyi bir ağrı kliniği ve/veya ağrı kliniği ile kalıcı bir ilişkiniz olacak kadar şanslıysanız - sanırım benim yaptığımı yapmamanızı kesinlikle tavsiye ederim - çoğu insan muhtemelen bunu zaten bilecek kadar akıllıdır.

Tatlım, ağız dolusu dedin.

Kimsenin doktorunun adını paylaşmak istememesinin nedenleri bunlar. Bulmak zor. Özel olabilirler; Onlar için özel olabilirsiniz; Bu sadece pislik olmayan bir doktor olabilir. Sıkı çalışmanız meyvesini verdi.. En çok istediğiniz şeye sahiptiniz.

Ama bir başkasının da dediği gibi insanlar hata yapar. En iyisi onlardan ders alıp başkalarının da aynı hatayı yapmasına yardımcı olmaktır. Ve sen de bunu yaptın.

Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle. Ve uyarılarınız için ÇOK teşekkürler.

@mistressC Güncellemem, sinir sistemimin artık kronik olarak yazmayacağı yönünde. 2 1/2 yıllık deneyim var. Beni karımın doktoruna yönlendirmesini sağladım, umarım rutinimi sürdürebilirim.

Düzenle Yeni ağrı doktoru beni hasta olarak istemiyor bu yüzden tıbbi mar için çekim yapıyorum.

Son düzenleme:
Acılarımla ilgili bir güncelleme. Artık kesinlikle Tylenol kullanıyorum. Hem Hydro'dan hem de kas gevşeticimden detoks yaptım. Başka bir doktora danışın ama bunun işe yarayıp yaramayacağını kim bilebilir?

Vay! Bu da ne? Neden artık onları sana vermiyorlar?

Bu çılgınlığın biraz daha azaldığını düşündüm. Bazı doktorların hala hastalarına yardım etmesi ama sayıları çok az olması ve bu doktorları bulamayan insanların acı çekmesi çok sinir bozucu değil mi?

Umarım yeni doktor danışmanlığı iyi gider ve size yaşam kaliteniz için makul bir plan verirler!!????

Bu hikayeleri okuyunca kafamı duvarlara vurmak istiyorum ama...????

@jaders Salı günü ilk muayenemi aramam gerekiyor. Temmuz ayındaki MR'ımı ve ağrı yönetimi notlarımı alması gerekiyordu, böylece yeni bir nöroloğa danışabilirdi.

Sadece bir güncelleme, VA taramalarıma baktıktan sonra ağrım olduğunu kabul etti. Bu yüzden özel ağrı klinikleri ağlarını araştırıyorlar.
Acı çektiğin konusunda "kabul etmeye" ihtiyaç duymaları ne kadar çılgınca. Bu çok düpedüz aşağılayıcı. En azından işler senin için yolunda gidiyor, çok yavaş da olsa.

Sadece bir güncelleme, VA taramalarıma baktıktan sonra ağrım olduğunu kabul etti. Bu yüzden özel ağrı klinikleri ağlarını araştırıyorlar.
Acı çektiğin konusunda "kabul etmeye" ihtiyaç duymaları ne kadar çılgınca. Bu çok düpedüz aşağılayıcı. En azından işler senin için yolunda gidiyor, çok yavaş da olsa.
Kendi kendini ihbar eden ve inanılan günler elbette bitti. Doktorlar güven ve doğruluk ister ama şu anda olan her şey bunun olmamasını sağlıyor...

Dün iş yerinde "zorla daraltılan" bir bayana yardım ettim. 90 yaşından 50 yaşına zorlandı. Yaşam kalitesi berbat. Ancak en kötü yanı, doktorun buna itiraz ederek teşhisini kronik ağrıdan Opiyat kullanım bozukluğuna çevirmiş olmasıdır. Kronik ağrının bu vicdansız tedavisi hakkında yeni CDC yönergeleri de dahil olmak üzere son zamanlarda ortaya çıkan tüm makalelerin çıktısını almasına yardım ediyordum.

Size söylüyorum, birisinin toplu dava açması gerekiyor. Sağlık camiasının daha fazla dinlemesini sağlayan tek şey paradır...

çok sevindim ama @cajunbulldog aslında gerçek bir yardım "alabilirsin". Az önce, yeterli ağrı tedavisi almak için kelimenin tam anlamıyla Ekvador'a taşınan bir adam hakkında (yukarıda adı geçen kıza yardım ederken) harika bir makale gördüm. Artık hap sayımı veya UA yok. Tanrım, bu güzel olurdu...

İşte makale: https://www.painnewsnetwork.org/stories/2023/1/11/my-story-why-i-moved-to-ecuador-for-pain-care

Bu gerçekten kötü kokuyor. Kronik ağrı hastası olarak hiçbir güvenilirliğimin olmadığını yeni öğrendim. Ben uyuşturucu kullanmıyorum.

Peki bu %100 doğru değil. Doktorlarla birlikte çalışmalı ve önce teşhise, sonra çözüme odaklanmalısınız. Doktorunuzla bunun için çalışırken, makul bir şekilde ağrının hafifletilmesini isteyebilirsiniz.

Odak noktanız ağrıyı hafifletmek olduğu sürece, hangi biçimde rahat olursanız olun, sadece uyuşturucular değil, sorun olmayabilir.

Artık ben, kafamın tabanına ateş edilmesini istemiyorum. Bana deli deyin ya da demeyin. Ama ben yolumu seçtim. Ayrıca ağrının anında giderilmesi ile tamamen geri dönüşü olmayan bir acıya neden olabilecek gelecekteki hasar arasındaki farkı da anlıyorum.

Karmaşık konu. Ağrı kesici ilaçlara bağımlı olan herkesin bağımlı olduğuna hâlâ inanan insanlar var. Ne kadar az şey biliyorlar. Bilmedikleri için ne kadar şanslılar.

Yukarıda birisinin skor tuttuğuna inanıyorum. Aslında buna güveniyorum.

Geziye hoş geldiniz.

LOL @ bana.

Smiles,

SM

Daha fazla SM'e katılamadım.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler