Artritin dehşeti

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Karmakitten

Kıdemli Üye
Bu akşam kızımla şeker toplamaya gittim ve en korkutucu kısmı, şeker toplama seansımız boyunca elimin nasıl sertleştiği ve ağrının beni nasıl pençesine aldığıydı. Bunun için çok genç olduğumu hissediyorum, ancak insanların bana artrit veya karpal tünel sendromuna yol açacağını söylediği türden aktivitelerden her zaman keyif aldım. İş için ev temizliyorum ve iş günüm bitmeden elim tutulmaya başlıyor. Kendim için çalışabildiğim ve bir işveren için çalışmadığım ve bunun karşılığında iyi para kazanabildiğim için çok gururluyum ve bu durum ilerlerse her şeyimi kaybedeceğimden korkuyorum.

Bu akşam kızımla şeker toplamaya gittim ve en korkutucu kısmı, şeker toplama seansımız boyunca elimin nasıl sertleştiği ve ağrının beni nasıl pençesine aldığıydı. Bunun için çok genç olduğumu hissediyorum, ancak insanların bana artrit veya karpal tünel sendromuna yol açacağını söylediği türden aktivitelerden her zaman keyif aldım. İş için ev temizliyorum ve iş günüm bitmeden elim tutulmaya başlıyor. Kendim için çalışabildiğim ve bir işveren için çalışmadığım ve bunun karşılığında iyi para kazanabildiğim için çok gururluyum ve bu durum ilerlerse her şeyimi kaybedeceğimden korkuyorum.
I feel ya. While I am still bound to employers (blah) I have had trigger thumb over the last few years, and even with treatment the pain in the base of my thumb flares on and off. My doc says it's an offshoot of arthritis. I am likely older than you, but it still stinks. Hugs to you.

@Karmakitten i have arthritis, but a couple of months ago my whole left arm seized up. hand and arm hurt quite a bit. it was from holding my phone! i used heat and now put my phone on a pillow or something to avoid holding it so much. it gradually got better.

a few people have had luck with arthritis gloves. i used them at night for months. unfortunately they got lost between the dryer and my room and i never bought more.

I have it in my lower back and in my left thumb from when I had a rather severe break in it. I never imagined arthritis pain could be that severe. Most of the time my thumb doesn't hurt, but when it
does I'm in agony

I've had Juvenile Rhuemotoid Arthritis since I was 9 years old. Sucks. I feel you.

have you tried shots? they may help. mine comes and goes by month/cold/overuse. try multiple approaches like med, topical med, night gloves, hot wax dips. anything you can come up with. best of luck

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler