Florida'dan çağrılar

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Florida'dan eczane olduğunu iddia eden ve Western Union yoluyla para gönderirseniz size ilaç göndereceklerini söyleyen telefon alan başka biri var mı? Bu bir dolandırıcılık değil mi? Teşekkürler

eczanenizin adının ne olduğunu söylediler? daha önce bir doktordan ilaç almadıysanız ve ilaçlarınızı fl'den göndermediyseniz. ryan olayından bir süre sonra bunu benim için bir eczane yaptırmıştı, ama ne yazık ki çok fazla insan ağzından kaçtı. dband'da artık bunu yapamazlardı. onlar fl'dendi

Ben de onları alıyorum. Florida'nın hiçbir yerinden hiçbir şey sipariş etmedim. Kişinin aksanı çok kuvvetli ve sadece "eczaneden" aradıklarını, bana falan ilaç verebileceklerini söylüyorlar. İkinci bir mesajda "benim" ilaçlarım veya buna benzer bir şeyin gece boyunca teslim edilmediğini belirttiler. Çok ilginç. Bunun bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.

Bu büyük bir zaman dolandırıcılığıdır. İki yıl önce bir noktada, sözde eczanelerden reçetemi yenilemek isteyip istemediğimi soran telefonlar alıyordum ve onlarla hiçbir zaman iş yapmadım.

Durum daha da kötüleşti, görünüşe göre numaram paylaşılmıştı ve aramalar bir yıldan fazla bir süre boyunca günde iki ila üç kez farklı numaralardan yapılıyordu. Onlardan beni listeden çıkarmalarını istemekten narkotikmiş gibi davranmaya kadar sonunda durdular.

Numaramı muhtemelen yıllar öncesinden, CC'leri alan çevrimiçi bir Pharm'dan aldılar ve numaram büyük olasılıkla paylaşılmış veya çalınmıştı.

Nazik yaklaşımı deneyin ve listeden çıkarılmayı isteyin. Devam ederlerse, siz izlemenin çalıştığından emin olana kadar beklemelerini söyleyin. Son olarak kiminle konuşmak istediklerini sorun ve onlara doğru numarayı söyleyin, ancak bu numarada o isimde kimse yok.

İyi şanslar

Ben de onları alıyorum. Florida'nın hiçbir yerinden hiçbir şey sipariş etmedim. Kişinin aksanı çok kuvvetli ve sadece "eczaneden" aradıklarını, bana falan ilaç verebileceklerini söylüyorlar. İkinci bir mesajda "benim" ilaçlarım veya buna benzer bir şeyin gece boyunca teslim edilmediğini belirttiler. Çok ilginç. Bunun bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.
10 yıl sonra hala bu telefon çağrılarını almamı oldukça çılgınca buluyorum...

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler