New Yorklu bir adam, Chicago'daki federal ajanlar da dahil olmak üzere Amerika genelindeki insanlara binlerce paket sahte ilaç gönderdi: şikayet

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Sahte ürün karışımının buradaki diğer bazı satıcılara benzemesi ilginç. Özellikle ADDY ve OX'a basmış olanlar. Belki de aynı laboratuvarlardandırlar?
@Synecdoche - Ben de aynı şeyi merak ettim. Geçmişte iki kez bir tedarikçiden sipariş verdim ve içinde hiçbir ürün olmayan bir öncelikli posta paketi aldım (test ettim). Çöptü. Sadece aldığım şeyin bu olması beni mutlu ediyor. Daha kötü olabilirdi. Paketler NYC'den postalanmıştı.

@Zen_Life
Ayrıca büyüleyici olan şey, herkesin sınırın güneyinde işletilen laboratuvarları düşünmesidir. Tamamen sahte ürünler yapıyorsanız, kesinlikle hiçbir sınırla uğraşmanıza gerek yoktur. Acaba bu sümüklü böcek güneyden, örneğin fent ve k'den ve tamamen sahte ürünleri de yurtiçinden mi alıyordu? Bunu hiç öğrenebileceğimizi sanmıyorum.

Ve Güney sınırından daha fazla denizaşırı ülkelerden gelenler var. Gerçekten bu konuda tüm ilgiyi görmüyorum. Orada nadiren herhangi bir şeyle birini yakalıyorlar.
Ayrıca fentanilin ülkeye girmesinin en yaygın yolunun, ABD'ye ziyarete giden ve yan gelir elde etmek için bir şeyler taşıyan bir ABD vatandaşı tarafından sağlandığını söylüyorlar.

adamın tarafını tutmuyorum veya öyle bir şey değil, ama 'iyi adamlar' istediklerini yazıp uydurabilirler. onaylanmayan her şey otomatik olarak sahte ve tehlikelidir. sadece büyük ilaç şirketlerinin %400'lük kar marjı 'güvenli ve doğrudur.'

Son düzenleme:
adamın tarafını tutmuyorum veya öyle bir şey değil, ama 'iyi adamlar' istedikleri her şeyi yazıp uyduramazlar. onaylanmayan her şey otomatik olarak sahte ve tehlikelidir. sadece büyük ilaç şirketlerinin %400'lük kar marjı 'güvenli ve doğrudur.'
Çok doğru. DEA, Amerika'nın güvenli ilaçlar satan tek yer olması nedeniyle başka bir ülkeden gelen herhangi bir ilacın güvenli olmadığını düşünmenizi istiyor (diğer ülkelerin ödediğinden çok daha yüksek fiyatlarla).

Kesinlikle ilaç şirketlerinin Amerikalılara uyguladığı çok daha büyük bir dolandırıcılık...

Vay canına, pek iyi bir sistemi yokmuş gibi görünüyor! Yakalandığını görmek beni mutlu etti. Herhangi bir preslenmiş hap korkutucu. "Müşterilerinin" o fent katılmış "oxys"lerden bazılarından aşırı doz almasını umursamayan bir adam gibi görünüyor. Neredeyse tüm preslenmiş oxys'lerin fent olduğunu biliyorum. İnsanların bunlarla nasıl bir şansa sahip olduklarını anlamıyorum. Yani muhtemelen doğru miktarda karıştırıp kaliteli partiler çıkarması için bir çocuğa güveniyorsunuz. Rus Ruleti oynamak gibi.

Sanki para aklamaya hevesli bir adamın Ozark'tan nasıl yapılacağına dair tavsiye alması gibi...

Sokakta gerçek Heroin bulmak için özel bir bağlantı bulup test şeritleri kullanmanız gerektiğini hâlâ kavramakta zorlanıyorum. Görünüşe göre "heroin"e fentanil uyuşturucu diyorlar. Karanlık web'de satın alınabilecek bol miktarda gerçek H olduğunu görüyorum, bu yüzden kesinlikle hâlâ var

Çılgınca değil mi, eroinin "daha iyi" bir seçim olması? Çoğunun fentanil ile kesildiğinden şüpheleniyorum. Ürünü esnetmesi ve daha değerli hale getirmesi gerektiğini düşünüyorum? 🤔

Sokakta gerçek Heroin bulmak için özel bir bağlantı bulup test şeritleri kullanmanız gerektiğini hâlâ kavramakta zorlanıyorum. Görünüşe göre "heroin"e fentanil uyuşturucu diyorlar. Karanlık web'de satın alınabilecek bol miktarda gerçek H olduğunu görüyorum, bu yüzden kesinlikle hâlâ var
Artık H ile gerçek bir zar atma durumu var. 10 yıl sonra bile hala bununla ilgili garip fantezilerim var ama ona dokunmak için ölümün eşiğinde olmam gerekir. Çaresiz bir insanın nasıl risk alabileceğini görebiliyorum. Ama bunu yapmaktansa sahte H fentanil satıcısıyla yumruk dövüşü yapmayı tercih ederim. Takım için bir tane alırım, mutlu bir şekilde!

Çılgınca değil mi, eroinin "daha iyi" bir seçim olması? Çoğunun fentanil ile kesildiğinden şüpheleniyorum. Ürünü esnetmesi ve daha değerli hale getirmesi gerektiğini düşünüyorum? 🤔

Mesele şu ki, kontrendikasyonlar dışında saf diamorfin diğer güçlü opioidler kadar güvenlidir. Sorun saf olmayan üretim, sahtecilik ve saf açgözlülüktür. Muhtemelen haklısın, bahse girerim ki çoğu fent ile kesilmiştir.

Fentanil ile ilgili aklıma gelen tehlikeler dört tanedir, başlıcaları şunlardır:

1. Meşru bir laboratuvarda dolgunuzla karıştırmadığınız sürece sıcak noktalar elde edersiniz. Her torba bir kar tanesi gibidir. Diğer ilaçların bağlayıcılar ve dolgularla karıştırılma şeklini düşünün, her iki yönde de birkaç yüzde puanı toleransı vardır, 10 mg'lık bir oksi 9.99 mg veya 10.01 mg olabilir. Mg cinsinden dozaj yaptığınızda çok büyük bir sorun değil, ancak mikrogram olduğunda aman Tanrım önemli. Aynı torba içinde bile, güvenli olacak kadar tutarlı bir şekilde karıştırmak imkansız olacaktır.
2. Fentanil kesinlikle sıfır öfori sunar. Palyatif bakım ve kanser hastaları için bir balyozdur, gerçek bir son çaredir. Eroin bağımlıları, sunduğu eşsiz öfori ile birlikte gelen sıcak, rahatlatıcı unutkanlık battaniyesini ararlar. Bunu fent ile bulamayacaklardır, ancak yine de onu kovalayacaklardır. Bu beni üçüncüye getiriyor...
3. Solunum depresyonu çılgınca. Karşılaştığım en akciğer zorlayıcı opi. Tek başına riskli ama h bağımlılarının sıklıkla yaptığı gibi diğer depresanlarla birleştirmek potansiyel olarak felaket. Bir torbada h ve fent karışımı kötü haber.
4. İnanılmaz derecede bağımlılık yapıcı ve alışkanlık yapıcıdır. H yoksunluklarını çocuk oyuncağı gibi gösterir (tam olarak değil, ama fikri anladınız) ve bir azaltma planı aylar sürebilir. Yıllardır azaltan birini tanıyorum.

Uyuşturucular kendi başlarına kötü değil, cansızdır. Fentanil, ağrı yönetimi için başka hiçbir yol olmadığında işe yarar. Ancak savunmasız bağımlılardan yararlanma eğilimini başlatan kişi, bu saf kötülük ve açgözlülüktür. Bunu kendi çıkarları için yapmayı seçen insanlara sadece en kötü şeyleri diliyorum.

Son kez bir odak noktası enjeksiyon prosedürü için fentanil aldığımda, hiç bu kadar yüksek hissetmemiştim. Elbette sadece 15 dakika sürdü

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler