Romanya'dan takip

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

YorgunFare

Seçkin üye
Romanya'dan EMS olmayan bir mektubum vardı ve bugüne kadar track-trace'de gösteriliyordu ve şimdi takip numarasının mevcut olmadığını söylüyor. Açıkçası onu burada takip etmenin bir yolu yok. Bu konuda deneyimi olan var mı?

Romanya posta sitesi, ABD'ye gönderileceği ana kadar bilgilerinizi elinde bulunduruyor olmalı. Ondan sonra, postacı kapınızı çalana kadar ne zaman geleceğini bilemezsiniz sanırım.

Tamam, Romanya takip sitesi 1/6'da Romanya'dan ayrıldığını gösterdi ve şimdi takip bilgisi tamamen gitti. Bunun ABD'ye ulaştığı anlamına geldiğini mi düşünüyorsun ve şimdi ben sadece görünene kadar mı bekleyeceğim? Çünkü takip numarasından takip numarasızlığa geçişin bir sebepten ötürü paketin artık var olmadığı anlamına geldiğinden endişeleniyordum.

Tamam, Romanya takip sitesi 1/6'da Romanya'dan ayrıldığını gösterdi ve şimdi takip bilgisi tamamen gitti. Bunun ABD'ye ulaştığı anlamına geldiğini mi düşünüyorsun ve şimdi ben sadece görünene kadar mı bekleyeceğim? Çünkü takip numarasından takip numarasızlığa geçişin bir sebepten ötürü paketin artık var olmadığı anlamına geldiğinden endişeleniyordum.

Hayır, bu sadece Romanya'dan ayrıldıktan sonra, 1. Sınıf Uluslararası Kayıtlı Posta ile geliyorsa ilerlemeyi takip etmenin bir yolu olmadığı anlamına gelir. Orada bir satıcıyla iş yapıyorum ve deneyimim, (sol Romanya - Expeti de xxxx gibi bir şey) için Romence İfadeyi gördüğünüzde, bunun mektubun Posta Romana'nın gözetiminden çıktığı ve onu takip etmenin başka bir yolu olmadığı anlamına geldiğidir. Romanya PO'su ayrıca, o ülkeden ayrıldıktan yaklaşık 48 saat sonra TN'yi temizler. Deneyimim, mektubum Romanya'dan ayrıldıktan sonra imza veya Şeftali Kartı için buraya gelmeden önce 8-12 gün oldu. Sinir bozucu, ama gerçek. :)

@H20shed65 teşekkür ederim. Burada takip etmenin bir yolu olmadığını biliyordum ama bir gün birdenbire track-trace'de görünmeyi bırakması garip geldi... tahmin edin hangi gündü... Teslimat günü. Acaba her zaman böyle mi yoksa sadece büyük bir tesadüf mü? Ancak takip numarasını temizlemek konusunda neredeyse haklıydınız, bu yüzden belki de sadece hızlı gümrük işlemiydi?... 1/6'da RO'dan ayrıldı ve bugün 12'sinde teslim edildi. Yani orada 5 gün kaldı.

USPS takip politikasını değiştirdi. Artık birçok kayıtlı posta paketini takip etmek yok. Sizi EMS satın almaya zorlamanın bir yolu var.

Evet, bunu gördüm, özellikle Taylandlı satıcılardan, değil mi? Ama kullandığım bu satıcı EMS seçeneğini bile sunmuyordu. Yeni kayıt oldum. Sanırım onlardan bir daha sipariş vermeyeceğim.

bu benim başıma geldi. rumen takip sitesini GÜNLERCE gördüm (benim yorumlayabildiğim kadarıyla)... ondan sonra bir daha görmedim. sonra, güneşli bir öğleden sonra, normal postayla geldi, 5x7'lik bir fotoğraf gibi görünüyordu. en azından bir hafta boyunca merakta kalmaya hazır olduğumu öğrendiğime göre, muhtemelen tekrar sipariş vereceğim. inancınızı koruyun!

Deneyimime göre Romanya'dan takip diye bir şey yok. Alındığını söyler, sonra belki en yakın varış noktasına ve ondan sonra hiçbir şey. Şaka gibi. Eğer bunun için ödeme yapıyorsanız para israfından bahsetmiyorum bile.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler