Artık Yemek Yapan Var mı?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Pembe

Tanınmış üye
Eskiden yemeklerimin hepsini kendim yapardım.
Ebeveynlerim bana çok küçükken öğrettiler
Yumurta nasıl çırpılır ve hamburger nasıl pişirilir.
Çok geçmeden istiridyeleri buharda pişiriyor ve ıstakozları haşlıyordum.
Kendi ıstakoz tuzaklarım ve hemen sahilde kazıp çıkarabildiğim istiridyelerim vardı.
Bir keresinde bana güzel bir dana kaburga yapmayı öğreten yaşlı bir İngiliz kadınla tanıştım
veya rosto dana eti. Fırını yarım saat boyunca 500 dereceye önceden ısıtın
suyunu hapsetmek için. Sonra 350'ye düşürün ve bir termometre kullanın.

Her gece. Bu akşam kızarmış levrek filetosu vardı. Nane ve tereyağı ile Jersey Royals ve ince fasulye. Yarınki tatlı patates püresi ve Kale ile elma şarabında domuz eti olacak. Bu evde işlenmiş pislik yok. Yanında bir kadeh şarap ve mutluyum.

Son düzenleme:
Aynı. Çok fazla harcanabilir gelirim yok ve ayrıca, ben veya çocuklar kendimiz yaptığımızda vücudumuza ne koyduğumuzu daha iyi kontrol edebiliyorum. Yemek yapmak istemediğimde artıkları yiyerek veya son derece basit yemekler yaparak kendime bir gece izin veriyorum. Omletler, sandviçler, konserve progresso çorbaları veya hatta mikrodalgada nachos. Elbette, bir kadeh şarap veya basit votka kokteyli - meyve suyuyla karıştırılmış bir şey.

Aslında Stouffer's'ın ilginç yemekleri var.
Pizzaları harika. Eskiden Alaska Kral Yengeci ve Istakoz pençeleri vardı
şeri krema sosunda. Cennet gibiydi ama tanesi 8.00 dolardı, çoğu kişi bunu karşılayamazdı.
Ayrıca krema soslu tavuk göğsü de vardı.
Günümüzde Kremalı Tavuk, Tavuk A La King ve eski usul parçalanmış dana eti seçenekleri mevcut.
Yerel Asya pazarınızdan yaklaşık 70.00 dolara bir pirinç pişirme makinesi satın alırsanız
her zaman mükemmel pilav yapabilirsin. Bayan Roz Çinli, bu yüzden bunu biliyorum.
Eşit miktarda pirinç ve su (1 su bardağı) işinizi görecektir.
Ayrıca ertesi gün ısıtıp tüketebilirsiniz.
3. gün artan pilavınızdan pilav yapabilirsiniz.
Tavayı iyice ısıtın, yağı koyun, pirinci atın
soya, yeşil soğan, tavuk, dana eti veya domuz eti ekleyin veya hiçbir şey eklemeyin ve ardından biraz doğranmış soğan ekleyin
ve son olarak 2 yumurta. Sadece karıştırmaya devam edin. Çin restoranları çok sıcak bir wok kullanır
Bu yüzden tadı çok güzel.
Yarın domuz pirzolası ve coq au vin tarifimi paylaşacağım.

Keşke Beef Wellington yapmayı deneyecek sabrım olsaydı. Şimdi düşününce, sanırım hiç denemedim.
Sanırım buzdolabını, dondurucuyu ve kileri karıştırıp, ne olduğunu ve ne kadar sürede tüketilmesi gerektiğini görüp, hepsini bir tavaya atıp ana yemek olarak tüketmek benim için en iyisi.
Nedenini bilmiyorum ama tatlı yapma yeteneğimi kaybettiğimi fark ediyorum. Asla mahvedemeyeceğimi düşündüğüm şeyler artık hiç iyi sonuçlanmıyor.

Keşke Beef Wellington yapmayı deneyecek sabrım olsaydı. Şimdi düşününce, sanırım hiç denemedim.
Sanırım buzdolabını, dondurucuyu ve kileri karıştırıp, ne olduğunu ve ne kadar sürede tüketilmesi gerektiğini görüp, hepsini bir tavaya atıp ana yemek olarak tüketmek benim için en iyisi.
Nedenini bilmiyorum ama tatlı yapma yeteneğimi kaybettiğimi fark ediyorum. Asla mahvedemeyeceğimi düşündüğüm şeyler artık hiç iyi sonuçlanmıyor.
Dostum ben Beef Wellington'a bayılıyorum.
Filet Mignon'un o kabuğunu seviyorum
Alaska Fırında Kek, Çilekli Kek veya Ananaslı Ters Kek'ten daha iyisi yok.

Bu konuya tıklamamalıydım. Canımı sıkıyor. Birkaç ay önce anoreksiya oluyordum. Neden biliyor musunuz? Eski maytag buzdolabım son bir yıldır giderek daha da gürültülü olmaya başladı ve açık planlı küçük bir dairede yaşıyorum ve o lanet şey çok uzun süre çalışıyor ve sık sık nadiren dinleniyor, sonra ızgaranın arkasındaki bir tavaya işiyordu. O lanet kompresörü yatak odasında da duyuyordum. Daha gürültülü olsaydı, 70'lerden kalma ucuz bir moteldeki ısıtıcılar/klimalar gibi ses çıkarırdı. Mutfaktan kaçınarak deliriyordum. Sonunda, geçen ay güzel, sessiz (şimdiye kadar!) paslanmaz Fransız kapılı, LED ışıklı alt donduruculu bir buzdolabı aldım ve her şeyi çok kolay bulabiliyorum ve dikkatim dağılmıyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bunu biraz kilo aldım. Şimdi kendimi burada ve orada bir veya iki öğün yemek planlarken buluyorum.

Harika konu! @Roz Domuz pirzolası tarifini merakla bekliyorum.
Yemek yapmayı severim... daha spesifik olarak yemek yiyeceksem, yediğim şeyin tadını çıkarmayı severim... bu yüzden yemek pişirmeye ilgim var. Safkanlar utanacak ama bir süre önce bir Food Saver vakumlu paketleme makinesi aldım (her yerde garaj satışlarında bulunur - en azından ABD'de) ve kendi "dondurucu yemeklerimi" yapmaya başladım. Bazen sadece bir tarifi iki katına çıkarmak meselesi oluyor... bazen de yağmurlu bir hafta sonunda birkaç şeyi büyük bir ustalıkla pişirmek.

Kendiniz pişirmenin birçok avantajından biri de, yemeğin içine ne girdiğini büyük oranda bilmenizdir. Ben (ve büyük oranda korudum) :mutlu: ) 5 yıl önce makul miktarda kilo. Bu yolculuk sırasında hazır gıdalarda kullanılan şeylerin çoğunun "sizin için iyi olmadığını" ve 40 yaş üstü çoğumuzun ölümcül bir mücadele içinde olduğu yedek lastiği (veya büyük uylukları/popoyu/vb.) şişirmeye yardımcı olabileceğini keşfettim.

ok @Bungalobill
Oldukça basit gerçekten.
Tavuğu yüksek ateşte kızartın
Her taraf için 2 dk.
Daha sonra bir güveç kabı alın.
Domates, soğan ne isterseniz onu ekleyin.
Biraz tavuk, biraz şarap koyup üzerini örtün.
30 dakika 400 derece Fahrenheit'ta.
Domuz pirzolası aynı şey sadece dana suyu kullanın
sebzesiz. Sadece pirzola.
Keyfini çıkarın.
ETA: Bütün fikir tavuk fileto ve domuz pirzolalarının çok kuru olma eğiliminde olmasıdır
ama bu şekilde kuruma olmaz. 20 dakika kadar sonra kontrol edin yoksa karton gibi sertleşebilirler.
Bir diğer kolay yemek ise dana körili güveç.
Derin bir tencerede yağı kızdırın.
Soğanları ekleyip biraz kavurun.
Daha sonra dana eti küpleri.
İsterseniz köriyi şimdi ekleyebilirsiniz.
Karıştırmaya devam edin ve ardından doğranmış patatesleri ekleyin.
ve havuç. Kereviz de. Yarısına kadar dolana kadar su veya et suyu ekleyin.
Kısık ateşte kaynamaya başlayınca tencerenin ağzını kapatıp en az 45 dakika kısık ateşte pişirin.
Çok suluysa, biraz mısır nişastasını suya karıştırın ve yavaşça dökün.
Karıştırırken içine atın. Hızlı bir şekilde koyulaşacaktır.
Teryaki tavuk en kolayı.
Tavuğu yağa koyup biraz portakal reçeli ilave edin.
Nefis.
Ayrıca George Forman Izgaralarından birini alırsanız
bunlar en kolayları. Burger, Tavuk Ton balığı hepsi dondurulmuş olarak pişirilebilir.
Her tarafı 3 dakika. Afiyet olsun.

Son düzenleme:
Yerel gece meyve/sebze pazarınızın genellikle bir balık pazarı da olur. Her neyse. Ben ayda en az bir kez oraya gidiyorum. Ucuz ve taze.

Yerel gece meyve/sebze pazarınızın genellikle bir balık pazarı da olur. Her neyse. Ben ayda en az bir kez oraya gidiyorum. Ucuz ve taze.
Donduruyor musunuz yoksa elinize ulaştığında taze olarak mı tüketiyorsunuz, teşekkürler.
Süpermarkette biftek satın almak istiyorsanız bir diğer şey
Porterhouse'u al ve senin için kesmelerini sağla.
Çıkardıkları malzeme çok ince. 3/4 ila 1/2 inç kalınlığında isteyin.
Daha sonra bir miktar karabiber tanesi alın ve bir çekiçle ezin.
veya herhangi bir kör nesne.
Karabiberleri bifteğin içine sürün.
Daha sonra isteğe bağlı olarak biraz zeytinyağı da kullanılabilir.
Izgarayı ateşleyin.
Sonra her taraf için 12'şer dakika ve işte tamam!
Üzgünüm, güncellemeye devam ediyorum ama aklıma yeni düşünceler geliyor
ve bu konuyu hortlatmak istemiyorum.
Tavuk salatası için harika bir tavuk istiyorsanız veya sadece günlerce atıştırmak için
sonra büyük bir tencere su alın. Kaynama noktasına getirin.
Sonra bütün tavuğu (taşlıklarını çıkararak) içine koyun
ve tekrar kaynama noktasına getirin.
Daha sonra tencerenin ağzını kapatıp bir saat bekleyin.
Tavuk kemikten ayrılacak ve günlerce nemli kalacaktır.
Deriyi hemen atın.

Son düzenleme:
Donduruyor musunuz yoksa elinize ulaştığında taze olarak mı tüketiyorsunuz, teşekkürler.
Süpermarkette biftek satın almak istiyorsanız bir diğer şey
Porterhouse'u al ve senin için kesmelerini sağla.
Çıkardıkları malzeme çok ince. 3/4 ila 1/2 inç kalınlığında isteyin.
Daha sonra bir miktar karabiber tanesi alın ve bir çekiçle ezin.
veya herhangi bir kör nesne.
Karabiberleri bifteğin içine sürün.
Daha sonra isteğe bağlı olarak biraz zeytinyağı da kullanılabilir.
Izgarayı ateşleyin.
Sonra her taraf için 12'şer dakika ve işte tamam!
Üzgünüm, güncellemeye devam ediyorum ama aklıma yeni düşünceler geliyor
ve bu konuyu hortlatmak istemiyorum.
Tavuk salatası için harika bir tavuk istiyorsanız veya sadece günlerce atıştırmak için
sonra büyük bir tencere su alın. Kaynama noktasına getirin.
Sonra bütün tavuğu (taşlıklarını çıkararak) içine koyun
ve tekrar kaynama noktasına getirin.
Daha sonra tencerenin ağzını kapatıp bir saat bekleyin.
Tavuk kemikten ayrılacak ve günlerce nemli kalacaktır.
Deriyi hemen atın.

Kulağa hoş geliyor. Balıkları toplu olarak alıp donduruyorum. Dondurulduğunda taze olduğu sürece aynı derecede iyidir. Ayrıca etimi aldığım yerel çiftçileri tanıdığım için de şanslıyım. 2 dakika ızgarada pişirilmiş iyi bir antrikot bifteğini severim. Ağızda dağılır ve bir şişe Shiraz ile birlikte yenir.

Kulağa hoş geliyor. Balıkları toplu olarak alıp donduruyorum. Dondurulduğunda taze olduğu sürece aynı derecede iyidir. Ayrıca etimi aldığım yerel çiftçileri tanıdığım için de şanslıyım. 2 dakika ızgarada pişirilmiş iyi bir antrikot bifteğini severim. Ağızda dağılır ve bir şişe Shiraz ile birlikte yenir.
Shiraz. Güzel bir Burgonya veya Fransa Bordeaux'su gibi.
Teşekkürler.

Muhtemelen her hafta yediğim şeylerin %85'ini ben pişiriyorum. Kesinlikle harika bir aşçı olduğumu söyleyemem ama çoğu insan bundan rahatsız olmaz. Ancak, yediğim şeylerin çoğu oldukça sağlıklı, bu yüzden genellikle abartılı bir şey olmaz. Babam harika bir aşçıydı ve hala öyle ama tam bir dağınık şef. Onunla akşam yemeği yemek için uğradığımda her zaman hoşuma gider.

Ah, benim eşsiz bir yemek pişirme becerim var, hapishane tarzı yemek pişirmeyi başarabiliyorum, "breaks" (diğer yerlerde "slams" olarak adlandırılır) denilen şeyleri ve burritoları yapabiliyorum. Bunlar temelde Ramen erişteleri, cipsler, peynirli börekler, pepperoni ve daha fazlası (lol). Aslında oldukça iyiler ve hala ara sıra yapıyorum.

Son düzenleme:
Unuttum ama Blue Apron gibi online olarak yiyecek satın alabileceğiniz birkaç yer var.
İyi olup olmadıklarından emin değilim. Elektrik kesintisi gibi acil durumlarda işe yarayabilir.

Bugün lazanya yapıyorum. Geniş erişteleri kaynatmaktan her zaman nefret ederdim, sonra da ağın gücüyle erişteleri çiğ kullanmayı gerektiren bir tarif buldum. İyi çalışıyor, erişteler çiğnenebilir olmasın ve pişerken üzerini örtmek için daha fazla sos kullanın.

Yağsız, otla beslenmiş sığır eti ve taze malzemeler kullanıyorum. Yemeğin kaynağı ve hazırlanışı konusunda seçiciyim. Restoran sektöründe çalışmış ve bazı korkunç hikayeler duymuş bir arkadaşım var.

Ah evet. Güzel bir bordo. Balıklı bir Pouilly Fume. Ağzım sulandı. Şarap rafımda güzel bir şişe Barolo var. Bu gece açmam gerekebilir. Bu gece Gloucester Old Spot domuz pirzolaları, mini roasties, arpacık soğanı, mantar, tatlı biber, hafifçe kızartılmış ve baharatlanmış.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler