Artık Yemek Yapan Var mı?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Her zaman yemek pişiririm. Ama kimse bana hayatımın geri kalanında her gün akşam yemeği için ne pişireceğimi bulmam gerektiğini söylemedi. Ve kimse hiçbir zaman öneride bulunmaz!
Kız aynı. Ve çocuklarımız ve evcil hayvanlarımız var ve onlar için yemek pişiriyoruz. Ve 83 yaşındaki anne babam da onlar için yemek pişiriyorum. İnsanlar günde 3 öğün yemek yiyor ve bu çok fazla. Yemeği seviyorum ama yemek yapmaktan ve bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum. Keşke sevseydim ama bu benim varoluşumun belası. Ve marketten ne istediklerini veya ne pişirmemi istediklerini soruyorum ve cırcır böcekleri alıyorum ama sonra eve aldığım şeyle dönüyorum, kimse istemiyor. Yemeğe ihtiyacım olmayacak şekilde yükselmeye hazırım...lol. Zaten markete yapacağım bir sonraki geziden korkuyorum. Çok fazla market alışverişi yapıyorum ve bunun için Tanrı'ya şükrediyorum. Bu şekilde çok daha az para harcıyorum.

Eşim ve ben her zaman yemek pişirmeye meraklıydık ve ikimiz de bu konuda çok tutkuluyuz. Ne yazık ki hayat bizi yakalıyor, yaşlanıyoruz ve sevdiğimiz şeyler bir kenara itiliyor. Her gün çok çalışıyoruz ve sevdiğimiz şeyleri takdir etmek için zaman ayırmıyoruz, bu da sağlık sorunlarına yol açıyor. Yaklaşık bir yıl önce peptitlere geçmeye karar verdik ve Tirzepatide almaya başladık. İkimiz de sağlıklı miktarda kilo verdik ve GLP-1 agonistlerinin sadece kilo kaybına yardımcı olmadığını, aynı zamanda vücuttaki iltihabı azalttığını ve kocamın yağlı karaciğer hastalığının %100'ünden kurtulduğunu gördük. Tirzepatide'den 60 kilo vermeden önce zayıfken bile bu hastalığı vardı, bu yüzden ek bir bonus oldu. Yemek pişirme konusundaki konumuza geri dönersek, GLP-1 ilaçları sağlıksız yiyeceklere olan ilginizi kaybetmenize neden oluyor. Bunu açıklamanın en iyi yolu, fast food ve atıştırmalık olarak Doritos gibi sevdiğim şeylerin artık onları yeme düşüncesiyle iğrenmeme neden olması. Bu bizi yemek pişirme tutkumuza geri döndürdü ve bunu ÇOK YAPIYORUZ. Her pazar haftanın yemeklerini hazırlıyoruz. Çok sayıda tam tahıl ve fasulye, ancak benim kişisel favorim Hint mutfağına olan tutkum. Tavuk Tikka sanatında ustalaştım ve şimdiye kadar satın aldığım herhangi bir restorandan daha iyi hale getirdim. Haftada sadece 1 gün yemek pişirseniz bile, buna zaman ayırmalısınız.

Neredeyse her gün yemek pişiriyorum. Meksika, İtalyan, tütsülemede etler, aklınıza ne gelirse. Yemeğimi istediğim gibi yapabiliyorum ve bu şekilde benim için çok daha iyi oluyor.

Sadece hızlı bir temizlik ve hızlı bir hazırlık yapabileceğim yiyecekler pişiriyorum. Hafta sonlarından sonra daha zor bir şey deneyeceğim.

@Roz sanki akşam yemeğine evine geliyormuşum gibi geliyor 🤤

lol, ama gerçekten yemek yapmayı çok seviyorum. Son yemeklerim arasında ıstakozlu risotto, yayın balığı ve lahana ve tavuklu turta var.

Ergenlik çağımda kendi kendime yemek pişirmeyi öğrendim. Bir müzik festivalinde PETA tarafından bombalandıktan sonra vegan olmaya karar verdim. Bana kendi yemeğimi satın almam ve kendi yemeklerimi pişirmem gerektiğini söylediler, bu yüzden yaptım 🤷🏾‍♀️Hayatımın en iyi kararıydı çünkü o zamana kadar annemin yaptığı kutu patateslerin ve tatsız, fazla pişmiş etlerin ne kadar kötü olduğunu fark etmemiştim.

Uzun zamandır vegan değilim ama 14 yaşımdan beri kendi yemeğimi kendim yapmak beni mutfakta kesinlikle güçlü bir isim yaptı.

@Roz sanki akşam yemeğine evine geliyormuşum gibi geliyor 🤤

lol, ama gerçekten yemek yapmayı çok seviyorum. Son yemeklerim arasında ıstakozlu risotto, yayın balığı ve lahana ve tavuklu turta var.

Ergenlik çağımda kendi kendime yemek pişirmeyi öğrendim. Bir müzik festivalinde PETA tarafından bombalandıktan sonra vegan olmaya karar verdim. Bana kendi yemeğimi satın almam ve kendi yemeklerimi pişirmem gerektiğini söylediler, bu yüzden yaptım 🤷🏾‍♀️Hayatımın en iyi kararıydı çünkü o zamana kadar annemin yaptığı kutu patateslerin ve tatsız, fazla pişmiş etlerin ne kadar kötü olduğunu fark etmemiştim.

Uzun zamandır vegan değilim ama 14 yaşımdan beri kendi yemeğimi kendim yapmak beni mutfakta kesinlikle güçlü bir isim yaptı.
@Karmakitten
Istakoz risottosu beni ikna etti. Yayın balığı, kara lahana ve güveç pastası pastanın üzerindeki krema. Gelecek hafta akşam yemeği ne zaman? LOL.

Her gün yemek pişiriyorum, genellikle 'sıfırdan' - ama her zaman karmaşık şeyler değil. Şu anda 'buharda pişirilmiş yumurta'ya gerçekten meraklıyım - Asya yemeği. Sadece çırpılmış yumurta (2 tane kullanıyorum) - bir sürahide miktarını ölçün, sonra aynı miktarda soğutulmuş (az tuzlu) et suyu ekleyin, tekrar çırpın. Sonra onları bir Çin kasesine süzün. Asya'da gerçekten dokunun 'mükemmelliğine' odaklanıyorlar, bu yüzden kabarcıkları vb. alın. Suyun içeri girmesini önlemek için kase üzerine bir tabak koyarak bir buharlayıcıya (düşük kaynama) koyun - tam olarak oturması için yaklaşık 10-15 dakika bekleyin. Hala sıcakken yumurtanın içinden küpler halinde kesin ve biraz soya sosu ve bir çay kaşığı kavrulmuş susam yağı gezdirin ve doğranmış yeşil soğan (yeşil soğan) serpin.

Buharda pişirilmiş pilavın üzerine veya baharatlı etle birlikte tüketildiğinde de basit, ucuz ve lezzetli. ✌️👍

Evet, biraz yemek pişiriyorum ve ev yapımı yemekler yapıyorum çünkü en çok sevdiğim şey haline geldi. Ev yapımı enchiladalar ve salsa. Çin yemeğimle ev yapımı kızarmış pilav. Ev yapımı kahvaltılık tacolar yapıyorum.

Evet, biraz yemek pişiriyorum ve ev yapımı yemekler yapıyorum çünkü en çok sevdiğim şey haline geldi. Ev yapımı enchiladalar ve salsa. Çin yemeğimle ev yapımı kızarmış pilav. Ev yapımı kahvaltılık tacolar yapıyorum.
Yemeğini yemek istiyorum! Meksika mutfağı konusunda deneyimim yok - enchiladalar nefis…

Ben veya erkek arkadaşım neredeyse her gün yemek pişiriyorum. Bir sürü şey. İyi bir ev yemeğini severim.

Once or twice a month my wife and I will pick an afternoon to make 20+ servings of various freezer friendly dishes. The dishes and the disaster zone the kitchen turns into isn't so fun but being able to plop something homemade in the oven any day of the week is a game changer.

I am slowly learning myself!

I just perfected the steak recently!

I also just made my own bolognese sauce last night for the first time and it turned out good (could be better)

Me and my boyfriend cook almost every night. We like our home cooked meals. Doesn't count that i order out for lunch, lol

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler