boyunda sinir sıkışması

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Kas yerine %100 sinir sıkışması mı var? Boyundaki kas gerginliği oldukça şiddetli olabilir ancak genellikle endişelenecek kadar fazla değildir. Kas ağrısıyla baş etme konusunda internette pek çok tavsiye var.

Sıkışmış bir sinir genellikle tamamen farklı bir acı dünyasıdır ve sıkışmış bir sinirden şüpheleniyorsanız, henüz yapmadıysanız muhtemelen doktorunuzla konuşmaya değer. Yine nadiren ciddi ve zaman/dinlenme/hafif hareket genellikle düzelecektir ancak ara zamanda doktorunuz sinir ağrısını hedef alan ağrının giderilmesine yardımcı olabilir. Gabapentin sinir ağrıları konusunda bana opioidlerden daha fazla yardımcı oldu.

bana gerçekten yardımcı olan tek şey fizik tedavi (egzersizler ve özel olarak hazırlanmış egzersizler) oldu. Tens üniteleri, lazer terapisi, "fantezi konuşmalar" vs... bana hiçbir şey kazandırmadı. hiç ameliyat olmadı, bekleme odaları hep başarısız ameliyat hastalarıyla doluydu. harika bir öneri değil.

Yaklaşık 15 yıl önce kötü bir kriz geçirdim, masör ve PT denedim ve hiçbir şey işe yaramadı, bu yüzden doktorum beni yaklaşık 2 ay boyunca gabapentin'e verdi, böylece en azından uyuyabildim! İyileşene kadar siniri körelttiği için ağrının hafifletilmesine yardımcı oldu.

18 yaşlarında gerçekten kötü bir hastaydım, acil bakıma gittim, Doktor bir nevi hastaydı Başıma/boynuma bazı çekmeler ve esnemeler yaptı ve bana vicodin için bir senaryo verdi ve birkaç gün sonra her şey daha iyi oldu :D

Bir Ortopedi doktoruna görünmeye gidiyorum, bu yüzden birincilinizin sizi yönlendirmesini öneriyorum. Kayropraktik tedavisinde de başarılı oldum.

Bilgisayarda çok uzun süre kalmanın boyun problemlerini çok daha kötü hale getirdiğini düşünüyorum. Hepimizin başımızı omurgadan öne doğru uzattığımızı düşünün.

Muhtemelen tüm bu zaman boyunca sinir sorunu yaşadım, çünkü sorunlarım her zaman tmj, nevralji vb. gibi sinir tipi sorunlardan kaynaklanıyordu.

ancak boynumu yaraladım, ameliyat olduğumdan dolayı omuzum ağrıyor, röntgen çektirmem gerekiyor, lidokain ve mavi emu merhem gibi şeyler kullanıyorum
ve sanki omzum tüm tarafı aşağı çekiyormuş gibi geliyor
ve boynumun içine bir şeyler sokuluyormuş gibi hissediyordum

son olarak

yaklaşık 10 yıl önce çok kötü bir güneş yanığı geçirdim, bu da sinirleri sıkıştırabilen ve folikülite neden olabilen sebhorrik dermatite neden oldu ki bu da yaşadığım başka bir problem (ama yine de hepsi sinirle ilgili görünüyor)
gabapentin gerçekten işe yaramıyor

şu ana kadar her şey işe yaramadı, en kısa sürede fizik tedaviye girmem gerekiyor

Şikayet etmek istemem ama sinirlerimi bozuyorum, tam olarak hangisi olduğunu söyleyemiyorlar, sırt. Vicodin, beklediğimden çok daha az yardıma tahammül edebildiğim dozlarda. Yeni sorunların ortaya çıkma ihtimalini mahvediyor. Gabapentin ve Lyrica hiçbir şey yapmadı. Sanırım gidip Alice'e soracağım.

Benim de sinüs kaldırma ameliyatım var ve gözümle dudağım arasındaki kasları çekerek ağır bir şey kaldırdım :(

Boynumda c/4/c5 kemik çıkıntısı nedeniyle iki yılı aşkın süredir PT'ye gidiyorum. Bazen yardımcı olur, özellikle ısı ve masaj içeren terapiler. Yoga, duruşuma çok dikkat etmenin yanı sıra yardımcı oluyor. Ne yazık ki hiçbir şey acıyı kalıcı olarak uzak tutamadı. Umarım yardımcı olacak bir şey bulursun!

TENS makineleri, pedleri koymak için uygun noktayı bulduğunuzda gergin sinirler üzerinde harikalar yaratır, ancak biraz deneme yanılma gerektirebilir... En kötü yanı, ağrı şok ediciyken kaybolur ve genellikle çok kısa sürede geri döner, ama en azından İşleri halletmem ve daha da önemlisi geceleri uykuya dalmam için yeterince rahatlama sağlıyorum...

İlk kez boynumda çok kötü bir sinir sıkışması yaşadığımı hatırlıyorum, 18 yaşındaydım ve birkaç gün sonra düzelmeyince doktora gittim ve bana şöyle dedi: "Bunun olması için çok gençsin, eve git. biraz Tylenol ve dinlen" WTF gibiydim, bu tür bir teşhis için ofis ziyaretine mi gittim?

TENS makineleri, pedleri koymak için uygun noktayı bulduğunuzda gergin sinirler üzerinde harikalar yaratır, ancak biraz deneme yanılma gerektirebilir... En kötü yanı, ağrı şok ediciyken kaybolur ve genellikle çok kısa sürede geri döner, ama en azından İşleri halletmem ve daha da önemlisi geceleri uykuya dalmam için yeterince rahatlama sağlıyorum...

İlk kez boynumda çok kötü bir sinir sıkışması yaşadığımı hatırlıyorum, 18 yaşındaydım ve birkaç gün sonra düzelmeyince doktora gittim ve bana şöyle dedi: "Bunun olması için çok gençsin, eve git. biraz Tylenol ve dinlen" WTF gibiydim, bu tür bir teşhis için ofis ziyaretine mi gittim?
TENS ünitelerinin çoğu kişi için harikalar yarattığına katılıyorum, ancak anneme yardımcı olmadı, dolayısıyla kusursuz değil. Sadece bir yorum.

Sinir blokları da yardımcı olabilir

Daha ucuz bir yol ise bu alana odaklanan yoga videolarını izlemek ve egzersizleri günde birkaç kez tam olarak yaptıkları gibi yapmaktır. Beni iyileştirdi!

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler