rezil Ryan
Değerli üye
Nasıl düzeltilir?
Fizik Tedavi?
Fizik Tedavi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TENS ünitelerinin çoğu kişi için harikalar yarattığına katılıyorum, ancak anneme yardımcı olmadı, dolayısıyla kusursuz değil. Sadece bir yorum.TENS makineleri, pedleri koymak için uygun noktayı bulduğunuzda gergin sinirler üzerinde harikalar yaratır, ancak biraz deneme yanılma gerektirebilir... En kötü yanı, ağrı şok ediciyken kaybolur ve genellikle çok kısa sürede geri döner, ama en azından İşleri halletmem ve daha da önemlisi geceleri uykuya dalmam için yeterince rahatlama sağlıyorum...
İlk kez boynumda çok kötü bir sinir sıkışması yaşadığımı hatırlıyorum, 18 yaşındaydım ve birkaç gün sonra düzelmeyince doktora gittim ve bana şöyle dedi: "Bunun olması için çok gençsin, eve git. biraz Tylenol ve dinlen" WTF gibiydim, bu tür bir teşhis için ofis ziyaretine mi gittim?
Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.