Chicago Gümrükleri - Son Deneyimler?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Benimki Chicago gümrüğünden hiç geçmiyor
Chicago'ya ulaştığı anda, sanırım kilitlendi

New York gümrüğü benim için sorun değil. Belki de her paketi kontrol etmek için çok meşgul oldukları içindir.

Chicago'da sıkışan son paketim 2 ay önceydi

Başkalarının deneyimlerini bilmiyorum ama benim Chicago'daki deneyimim çok hayal kırıklığı yarattı

Benimki Chicago gümrüğünden hiç geçmiyor
Chicago'ya ulaştığı anda, sanırım kilitlendi

New York gümrüğü benim için sorun değil. Belki de her paketi kontrol etmek için çok meşgul oldukları içindir.

Chicago'da sıkışan son paketim 2 ay önceydi

Başkalarının deneyimlerini bilmiyorum ama benim Chicago'daki deneyimim çok hayal kırıklığı yarattı

Evet, bu POE okuduğum kadarıyla aşırı zorlaştı. Neyse ki kendim uğraşmak zorunda kalmadım. NY yeterince kötü oldu, CHI veya LA veya hatta MIA gibi olmasa da...

Genellikle el konulan zarfları parlak yeşil bantla süslüyorlar. San Francisco ile Chicago arasında bir çekişme var: hangisi en kötü, en yavaş ve hatta belki de en aptalı? En azından etikette uyuşturucu kısmını yazmamışlar. "İnternet uyuşturucu satıcısı" etiketi çok büyük bir kalabalık yaratabilir.

Genellikle el konulan zarfları parlak yeşil bantla süslüyorlar. San Francisco ile Chicago arasında bir çekişme var: hangisi en kötü, en yavaş ve hatta belki de en aptalı? En azından etikette uyuşturucu kısmını yazmamışlar. "İnternet uyuşturucu satıcısı" etiketi çok büyük bir kalabalık yaratabilir.

Garip. SF'de şansım yaver gitmedi hiç. LA sadistlerin olduğu yerdir çünkü içindekileri boşaltmayı severler ama sonra tüm paketi gönderirler, böylece bir an için fazladan şanslı olduğunuzu düşünürsünüz.

Artık hiçbir şey SF'ye gitmiyor gibi görünüyor. Ama Chicago ve LA benim iki kabusum...????

Herkese merhaba, Mutlu Yıllar. Yakın zamanda Chicago'da herhangi bir deneyimi olan var mı diye merak ediyordum? Mektuplarımın hepsi genellikle NYC'den geçiyor, bu yüzden benimkinin buradan geçtiğini görünce biraz dehşete düştüm. Çok teşekkürler.

Herkese merhaba, Mutlu Yıllar. Yakın zamanda Chicago'da herhangi bir deneyimi olan var mı diye merak ediyordum? Mektuplarımın hepsi genellikle NYC'den geçiyor, bu yüzden benimkinin buradan geçtiğini görünce biraz dehşete düştüm. Çok teşekkürler.

Sanırım NY tamamen bunaldığında bir süreliğine başka POE'lere iniyorlar. Umarım buradan sağ çıkarsınız!

@jaders Teşekkür ederim! Bu kadar endişelendiğim için kendimi aptal gibi hissediyorum... dağıtım merkezine ulaşmış gibi görünüyor! Vay canına. Uzun birkaç hafta oldu.

"Kıdemli statüm" ve daha önce biriktirdiğim gönderi sayım eksik bulundu ve daha sonra bu hitown başlığının yüzeysel bir incelemesi Janet Yellins itibari para birimi için bir yakma çukurunun göstergesi olmaya devam ediyor, değil mi? Uzun süren "İşlendi =X" mesajlarından sonra bir süre önce yaklaşık 450-500 dolar kaybettikten sonra, bir şans daha vermeye değer olup olmadığını görmek için geri döndüm. Buradaki son iki gönderi dışında, bu gönderi de dahil olmak üzere önceki gönderi zaman damgası (Zara) 30 Ocak 2023'ü gösteriyor. Bence bir deneme daha lehine çok fazla şey yok.

Bu oldukça ölü bir konu! Sadece bir tanesi CHI'ye indi - Vay canına. Bundan hiç memnun değilim. Diğer insanların burada neler deneyimlediğini merak ediyorum (eğer birileri artık IOP'lerden sipariş veriyor mu?) En üst düzey gizlilik emirlerini almadığınız sürece bu tam bir kumar.

Benimki yeni indi, görünüşe göre en azından bir hafta veya daha fazla bir süre için umudum bile olmamalı... Son zamanlarda burada şansı yaver giden var mı? Son bir aydır NY'da inanılmaz hız hakkında okumaya/duymaya devam ettim - ve buraya inmem gerekiyor. : Rolleyes:

Vay canına. Bunu yaptığım TÜM yıllarda, bir satıcıya yanlış adres gönderdiğimi sanmıyorum. Sanırım herkes için bir ilk vardır. Yediyi bire çevirmeyi başardım ve takipten nefret ettiğim için, iki gün önce TESLİM İÇİN DIŞARIDA olan ürünümün daha sonra BÖYLE BİR NUMARA YOK olarak güncellendiğini ve USPS dağıtım merkezine geri gönderildiğini fark edecek kadar erken bakmadım. Bir gün önce baksaydım, hatayı düzeltebilir ve yine de alabilirdim. Şu an olduğu gibi, tesisten ayrıldı ve COO'ya geri dönüyor, kahretsin.

Ama iyi haber şu ki, CHI POE'yi bir günde bitirdim, ki ben de kesinlikle beklemiyordum! Sanırım bu minnettar olunacak bir şey. Şimdi bu stresi tekrar yaşamak zorundayım... : Rolleyes:

Vay canına. Bunu yaptığım TÜM yıllarda, bir satıcıya yanlış adres gönderdiğimi sanmıyorum. Sanırım herkes için bir ilk vardır. Yediyi bire çevirmeyi başardım ve takipten nefret ettiğim için, iki gün önce TESLİM İÇİN DIŞARIDA olan ürünümün daha sonra BÖYLE BİR NUMARA YOK olarak güncellendiğini ve USPS dağıtım merkezine geri gönderildiğini fark edecek kadar erken bakmadım. Bir gün önce baksaydım, hatayı düzeltebilir ve yine de alabilirdim. Şu an olduğu gibi, tesisten ayrıldı ve COO'ya geri dönüyor, kahretsin.

Ama iyi haber şu ki, CHI POE'yi bir günde bitirdim, ki ben de kesinlikle beklemiyordum! Sanırım bu minnettar olunacak bir şey. Şimdi bu stresi tekrar yaşamak zorundayım... : Rolleyes:
Aman Tanrım!!!!!

Covid sırasında Chicago'dan birkaç kişi geçti...çok stresliydi ama sonunda başardılar bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin lol

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler