Geçmişteki ilaç arama davranışıyla reçete almak

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Lugosivalentin

Kıdemli Üye
Selam millet. Yıllarca bağımlılıkla mücadele ettim ve bu kayıtlarımda var. Artık hayatımda bir sorun olmasa da (bir şeyi farklı yapmayı öğrenmek zorunda kaldım), doktorlarım bana gerçekten yardımcı olacak bir şey yazmayı akıllarına bile getirmiyorlar. Pek çok yaralanma yaşadım ama en çok acıya neden olan, bir motosiklet kazasında sırtımı altı yerden kırdığım zamandı. Taşıdığım acı çok büyük ama ihtiyacım olan yardımı nasıl alacağımı bilmiyorum. Benzer deneyimi olan var mı, doktoruma nasıl yaklaşacağım konusunda tavsiyesi olan var mı?

Ben de bir arayıcı olarak "işaretlendim". Sizi uzun vadede opiodlarla tedavi edecek birini bulmak çok zor olacak. Aslında bana araba çarptı, 2 ya da 3 haftalık reçeteler verildi çok şükür, sonra ibuprofen almam söylendi. Bu kadar acı çektiğim bir şeye sahip olduğum için minnettardım!

İkinci bir görüş isteyin ve etiketleneceksiniz! Sistem artık o kadar berbat ki. Birçok insanın alternatif bulmak zorunda olduğunu gördüm. Birçok insanın depresyonu tedavi etmek için opiyatlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, belki Ketamin bir gün onaylanır!

İkinci bir görüş isteyin ve etiketleneceksiniz! Sistem artık o kadar berbat ki. Birçok insanın alternatif bulmak zorunda olduğunu gördüm. Birçok insanın depresyonu tedavi etmek için opiyatlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, belki Ketamin bir gün onaylanır!

Ketamin kesinlikle giderek daha popüler hale geliyor. Bir arkadaşım merdivenden düştü. Göğüs tüpü yerleştirmeye uygun bir doz ketamin kullandılar.

Ayrıca depresyona karşı yeni bir opiat görüşüne ihtiyacımız olduğu konusunda da hemfikiriz. Pek çok insan tramadol'ü her şeyden çok bunun için etkili buluyor. (Kendim için değil.). Ancak işin içinde bir afyon olduğundan bu düşünceyi atlayacaklar.

Zamanın nasıl değiştiği komik. TÜM pysedeliklerin uzun süredir sadece kötü ve işe yaramaz olduğu düşünülüyordu. Birkaç yıl önce çıkan (ve çok uygun bir şekilde Fikrinizi Nasıl Değiştirirsiniz adını taşıyan) Michael polen kitabından da anlaşılacağı üzere, şimdi hemen hemen hepsi çok fazla ilgi görüyor.

O kadar yavaş öğreniyoruz ki…😏

Uyuşturucu kullanıcısı olarak kitaplardayım ve reçete alamıyorum, hatta doktoruma bana Benzo'nun Pregab'ı ve z ilaçlarını reçete etmemesini söyleyen e-posta bile gönderdiler, bu bir şaka

Vay be, bu tam anlamıyla aklımı başımdan aldı. Omurgası kırık biri olarak acınızı tam anlamıyla hissediyorum.
Konuyla alakasız olmalı, eğer kronik ağrınız olduğunu kanıtlayabiliyorsanız o zaman bunun benim on yıl boyunca opioid ilaçları kullanmamdan neden farkı olsun ki? Bunun 'bağımlılık'tan neden farkı var? Sanki tıp camiası sağduyuyla bağını kaybetmiş gibi.

Evet, size ilaç yazarken dikkatli olmalılar ama HİÇBİR ŞEKİLDE tedavi etmemeliler, kelimenin tam anlamıyla akıllar uçmuş!

Anlamıyorum, hastaneden taburcu olduğunuzda ne oldu? 6 ay boyunca yatılı hastaydım (ardından 6 ay korseyle) ve tabii ki tüm bu süre boyunca ağrı kesici ilaçlar yazdım.

Uyuşturucuya karşı savaş nedeniyle Amerika'nın acıya bakış açısı tamamen bozuk. Şu anda bunların hepsine giremiyorum bile ama burada ve kronik ağrı gruplarımda bu kadar çok insanın burada yarattığımız ağrı giderme karşıtı kültür yüzünden acı çektiğini görmek kalbimi acıtıyor. Uyuşturucu arayan biri olarak işaretlenmiyorum, ancak yaşadığım yerde neredeyse hiçbir doktor herhangi bir tür opiyat ilacı yazmıyor ve ameliyat olsanız veya kanser olsanız bile bu konuda cimri davranıyorlar (genel olarak birkaç tane olduğundan eminim) ilgilenen doktorlar). Birkaç acı verici durumum var ve nispeten genç olduğum için doktorlar bana çok dramatik gözüyle bakıyor ve ibuprofen almam gerektiğini söylüyorlar. Ve aldığım ağrı kesici ilaç, antidepresan özelliklere sahip olduğundan depresyonuma yardımcı oluyor. Burada benden daha kötü durumda olan insanlar için kendimi daha da kötü hissediyorum!

Çok iyi düşünülmüş Juno08. Kanal tedavisine ihtiyacım var, bu yüzden dişçi alışverişine gittim. Ağrının hafifletilmesine yönelik araştırmam kaşların kalkmasıyla karşılandı. Büyük bir ameliyata yaklaşırken 10 gün boyunca Tylenol 3 önerdiler, başka bir şey yapmadılar.
Tüm üyeleri yerel kongreyle iletişime geçmeye ve hayal kırıklığını anlamlı bir şekilde ifade etmeye teşvik edin:yumruk:

Çok iyi düşünülmüş Juno08. Kanal tedavisine ihtiyacım var, bu yüzden dişçi alışverişine gittim. Ağrının hafifletilmesine yönelik araştırmam kaşların kalkmasıyla karşılandı. Büyük bir ameliyata yaklaşırken 10 gün boyunca Tylenol 3 önerdiler, başka bir şey yapmadılar.
Tüm üyeleri yerel kongreyle iletişime geçmeye ve hayal kırıklığını anlamlı bir şekilde ifade etmeye teşvik edin:yumruk:
Teşekkür ederim! Daha çok uzatabilirim ama sıkıcı olmak istemiyorum. Özellikle büyük bir ameliyatta bununla da uğraştığınız için üzgünüm. Saçma. Bu nedenle herhangi bir ameliyat olmak zorunda kalmaktan korkuyorum. :(

Gerçekten adınızı işaretliyorlar mı? Bu yeni mi?
Bu harika bir soru ama açıklaması zor bir soru. Bunlar, diğerlerinin çok sayıda er ziyaretinde, erken reçetelerde vs. bahsettiği gibi yukarıdaki şeylerdir. Aynı zamanda başlayabilir ve bazen çok yanlış olabilir, ancak bir doktor, hemşire vb. bunu bir notta belgeleyecek ve sonra birisi bu notu okuyacak ve böylece işaretleme başlar. Bir noktada birileri Optiate, benzo, madde bağımlılığı teşhisini de dosyanıza koyacak ve bu sonsuza kadar kalacak. Böyle şeyler olduğunda, dosyanızı okuyan kişi, aklının ön saflarında bu konuyu sizinle konuşmak için içeri girer. Pek çok doktor, hastane ve HMO'nun aynı elektronik tıbbi kayıtları paylaşması ve aynı şeyleri görmesi nedeniyle bu aynı zamanda sorunludur. Ayrıca reçete veritabanlarına sahip birçok eyalet var.

Aynı zamanda tüm opiatların, benzoların vb. hepsinin kötü olduğu ve kimsenin bunlara sahip olmaması gerektiği yönündeki genel kanıyı da gördüm. Doktorlar ayrıca DEA ve bugünlerde reçete yazmanın getirdiği tüm evrak işleriyle uğraşmak istemiyorlar, bu yüzden reddediyorlar. Her gün bu kadar çok insanın meşru, tedavi edilmemiş ağrılarla acı çektiğini görmek üzücü.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler