Hasarınız Nedir?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

@Arayıcı artık Amazon'da 4 onsluk %5'lik lidokain tüpünü satın alabilirsiniz. Dövme kremlerinde olduğu gibi pek çok hemoroid kremi de %5 içerir. Yüzümde ve kafa derimde zona vardı ve lidokain gerçekten yardımcı oldu.

Doktorlarla bu kadar kötü bir deneyim yaşadığın için üzgünüm.

Merhaba arkadaşlar. Üzgünüm, giriş yaptığımdan bu yana çok uzun zaman geçti. Son zamanlarda işler benim için berbattı ve size durumum hakkında bilgi vermek istedim. Umarım son gelişmeleri açıklayabilir ve anlam ifade edebilirim. İster inanın ister inanmayın hâlâ hastanedeyim. En son yazdığımda neler yaşadığımı hatırlamıyorum. Benim için zaman geçti ve uzadı. Tarihleri ​​unuttum ama umarım kafanızı karıştırmam. Bildiğiniz gibi, Cadılar Bayramı civarında çok hastalandıktan sonra küçük kasabamdaki hastaneye kaldırıldım, daha sonra farklı zatürre türleri ve ciğerlerimdeki ciddi oksijen eksikliği nedeniyle durumum daha da kötüleşti. Böylece 11 Eylül'de Cooperstown kasabasındaki çok daha büyük bir eğitim hastanesine transfer edildim ve burada bana hastane dışında herhangi bir yerden alabildiğimden daha fazla oksijen veriyorlar. Şimdi bir hafta ağır oksijen tedavisine gidiyorum.

Doktor şu anda bu kadar hasta olmamın sebebinin ilk kemoterapi ve/veya radyasyon terapisi olup olmadığından emin değil. Dolayısıyla akciğer ve omurga kanserine yönelik tedavilerin sürdürülmesi artık mümkün değil. Doktorlar kanser tedavisi nedeniyle şu anki durumumdan daha kötü olmamı istemiyorlar.

Bu kadar çok şey varken hastanede sıkışıp kalmak tamamen korkutucu ve göğüs hastalıkları uzmanı bana yaklaşık 2 yıl ömrüm kaldığını söylese de kalan 2 yılımın bu şekilde hasta olarak geçmesinden korkuyorum. Ve bu yaşanacak bir hayat değil. Her şeyi çözmem ve seçeneklerimi görmem gerekiyor.

Oğlumun geri dönmesi biraz gecikti ama bu noktada hala geliyor, Aralık ayının 1. haftasında geri dönecekler gibi görünüyor. Başlangıçta planladığımdan biraz daha uzun sürdü ama hayat o kadar değişti ki, oğlumun işleri çok fazla değiştirmesine gerek kalmadan oldukça iyi gidiyor gibi görünüyor. Ama bu hala büyük bir girişim ve oğlum kiraladıkları evin hazırlanıp onarılması için çalışıyor..

Ayrıca taşınmaya karar verdiğinden beri tam zamanlı çalışıyor.

Umarım kafanızı çok fazla karıştırmamışımdır, çok yoruluyorum çünkü doktorlar bana hâlâ günlük 4x MS Contin ve şiddetli ağrılar için oksi/roksikodon veriyorlar ve bunu günde 8x'e kadar alıyorum. Ağrı çok şiddetli ama ilaç işe yarıyor. Belimde ve omurgamda hiç böyle bir ağrı yaşamadım. Artık bana da Valium veriyorlar. Hayatımdaki tüm değişiklikleri derinlemesine düşündüğümde son derece kaygılı ve paranoyak oluyorum.

Tamam arkadaşlar, bana sadık kaldığınız için teşekkür ederim ve umarım bundan daha sık yazabilirim. Herhangi bir sorunuz varsa bana sormaya çekinmeyin ve onlara cevap vermek için elimden geleni yapacağım.

Cumartesi gününün tadını çıkarın, sizi ve sorunlarınızı düşünüyorum ve hepiniz için dua ediyorum……

@Binky, sevgili dostum bize yazmaya zaman ayırdığın için teşekkür ederiz. Hâlâ hastanede mahsur kaldığın için çok üzgünüm ama nefes almana yardımcı olacak kadar oksijen verildiğine de sevindim. Umarım bu yeni hastane ailenizden çok uzakta değildir. Umarım müzik videoları izlemek gibi zaman geçirmenin yollarını buluyorsunuzdur.

Radyasyon ve/veya kemoterapi tedavilerine devam etmeden önce doktorların sizi stabilize etmek istemesi mantıklı. Ağrı, tüm ilaçlara rağmen çok şiddetli geliyor. Acınız hakkında konuşmaktan çekinmeyin. Belki ağrı kesicilerinizi 3 yerine 4 saatte bir verebilirler. Bazen bunun gibi küçük değişiklikler faydalı olabilir. Daha fazla valium'a ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, sorun.

Oğlunuzun birkaç hafta içinde size daha yakın olmak için harekete geçmesi harika bir şey. Dört gözle beklenecek bir şey her zaman olumludur.

Göğüs hastalıkları uzmanının, özellikle bu süre zarfındaki yaşam kalitenizle ilgili olarak, 2 yıl ömrünüzün kaldığını söylerken ne demek istediğini anlamak isteyecek kadar akıllısınız. Gerçi bana zatürreden dolayı şu anda fazladan hasta gibisin gibi geliyor. Bu tarih olduğunda daha iyi hissedeceğinize inanıyorum.

Tıbbi bakım karmaşıktır ve kendinizi pislik gibi hissettiğinizde daha da karmaşıktır. Belki akrabalarınızdan birinden, tedavi seçeneklerini belirlemek için sağlık personeliyle birlikte çalışmanıza yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Çok fazla Binky. Yardıma ihtiyaç duymak mantıklı.

Seni seviyoruz Binky. İyi mücadeleye devam edin.

xoxo

Son düzenleme:
@Binky, çok cesur davranıyorsun. Yaşam kalitesi sorununu tamamen anlıyorum ama zatürreyi atlattığınızda kendinizi daha iyi hissetmelisiniz. gibi @Blackbird123 sizi daha güçlü ilaçlara yönlendirebileceklerini belirtiyor, bu nedenle onlara ne kadar canınızın yandığını söylemekten çekinmeyin. muhtemelen daha hafif ilaçlarla çalışmaya devam etmenizi istiyorlar.

umarım küçük torunlarınızı neşelendirmek için yakınlaştırabilir veya facetime yapabilirsiniz. Program ya da kitap önerilerinde bulunabilmemiz için yeterince konsantre olabilir misin? Hastanelerin ne kadar sıkıcı olduğunu biliyorum.

Güncelleme için teşekkürler. Umalım oksijen seni tekrar ayağa kaldırsın.

Hi @Binky. Bu hafta seni düşünüyorum. Manzaralı odanıza sahip olmanıza sevindim. Umarım kendinizi biraz daha iyi hissediyorsunuzdur.

Tatillerdeki sınırlamalarımız hakkında hepimizin şikayet edebileceği özel bir yer olması için bir SR Forum Kronik Ağrı konusu açmayı düşünüyorum.

@Blackbird123 Ağrım, 20'li ve 30'lu yaşlarımdayken yıllarca uygunsuz bir şekilde ağır şeyler kaldırmamdan kaynaklanıyor ve şimdi 60'lı yaşlarımda bunun bedelini ödüyorum. Bel fıtığım var ve siyatik sinirine bağlı sinir köküne baskı yapan şişkin bir diskim var. Darlık ve artrit de var ve hepsi alt omurgada yer alıyor. Doktorum bir keresinde MR'ımı inceledikten sonra bana 80 yaşında bir insanın sırtına sahip olduğumu söylemişti. Ona her zaman etrafımda yardım edecek birisinin (kocam, çocuklarım) olmadığını, bu yüzden yapmam gerekenden daha fazlasını kaldırıp taşıyacağımı ve eskiden bahçemdeki yabani otları saatlerce temizleyebildiğimi, şimdi 15-20 dakika sonra yapabileceğimi söylüyorum. güçlükle ayağa kalkabiliyorum. Bu kadar süre sonra ayakta durmak bile oturma ihtiyacı doğuruyor ve yürümek de kısıtlı oluyor. Bana bahçe için yabani ot ilacı almamı, 30 kilonun üzerindeki hiçbir şeyi kaldırmamamı ve ağrıya neden olan şeyleri sınırlandırmamı, çünkü yıllar geçtikçe daha da kötüleşeceğini söyledi” dedi. Şu anda ayakta durma, kaldırma veya eğilme zamanımı sınırladığım çok doğru. Bazı günler daha da kötüleşiyor ve gerçekten kötü bir gün olduğunda tamamen dinleniyorum. Ama bu kötü günlerde, belini kıran ama 80'li yaşlarındaki annemi, yürüteçiyle dışarıda, yaprakları tırmıkla topladığını düşünüyorum. Eyalet dışından ziyaret ettiğimde kendimi çok suçlu hisseder ve ona yardım ederdim. Sanırım bu yüzden yapmam gerekenden çok daha fazlasını yapıyorum çünkü her gün sırtı ve dizleri acı çekiyordu ve bunu nasıl yaptığını düşünüyorum. Benden farklı olarak şikayet etmek de yok...haha. Altın yıllarımızın seyahatle ve çok daha fazlasını yapmakla dolu olacağını düşündüğüm için biraz üzücü ama evet bazı günler bunaltıcı oluyor.

Yani göz ameliyatımın üzerinden bir hafta geçti. Cerrah iyi gittiğini söyledi.

Retinamın iyileşmesine/pürüzsüzleşmesine yardımcı olmak için bu sıvı baloncuğu gözüme koydular. Talimata göre zamanımın çoğunu yüz üstü geçirdim ve ayrıca 5 gün boyunca bir otelde kaldım (yükseklik endişesi nedeniyle).

Göz iyileşiyor gibi görünüyor ve Cuma günü 10 günlük kontrol için cerrahla görüşüyorum.

Tamamen tuhaftı ve gözüm kapalıyken bile baloncuğu (her gün küçülen) görebiliyorum.

@Blackbird123 iyi gitmesine çok sevindim. Bu baloncuk olayı kulağa çılgınca geliyor. 5 gün boyunca ne yaptın? Okuyamadığınızı ve gözlerinizi kullanamadığınızı varsayıyorum. geçen gün gözlerim büyüdü ve 8 saat sürdüğü için çıldırdım. umarım en kısa zamanda gözleriniz normale döner.

@notcharlotte, doktorlar televizyon izleyebileceğimi söyledi. Aldığım cihaz sayesinde aşağı bakan iPad'imi yüzümün altına kaydırdım. LA Law'a 5 gün boyunca bindim. Keşke daha iyi bir dizi olsaydı! 3. Günde yenilebilir yiyecekler almaya başladım. Bu yardımcı oldu. Haha.

vitrektomi çözümleri benim kullandığım cihaza benzer, yüzü aşağı dönük cihazları gösteren bir web sitesidir.

Göz baloncuğu tamamen tuhaf. Benim de sürekli değişen ama tamamen tüy gibi görünen küçük uçuşan cisimlerim var. Ne zaman hareket etsem gözümde hareket eden şeylerin olması beni deli ediyor! Belki DAHA Çılgın demeliyim.

Son düzenleme:
Herhangi bir şey duyan var mı @Binky. Lütfen bize bildirin. M ????

Kendisiyle iletişime geçen bir üyeden pm aldım. Hastaneden eve geldi.
Merhaba sevgili tatlı dostlarım. Bana bu kadar sadık arkadaş olan hepinize ulaşamadığım için özür dilerim.

Kimsenin duygularını incitmemek için isim vermek istemiyorum, sadece seni sevdiğimi ve arkadaş olduğumuz bunca yıl boyunca arkadaşlığını takdir ettiğimi bil.

Çoğunlukla sol bacağımda olan ve artık yürüteçle bile yürüyemeyecek hale getiren korkunç ağrıya rağmen hâlâ dayanmaya ve günleri biraz keyifle geçirmeye çalışıyorum. Bu yüzden çoğunlukla tekerlekli sandalye kullanacağım. Ağrıyı hafifletmek için Metadon ve daha fazla metadon, ağrımı ve kaygımı kontrol altına almak için ise Valium alıyorum. Metadonun, son birkaç aydır yaptığım diğer tüm ağır işlerden daha fazla ağrıya yardımcı olmasına şaşırdım

Demek istediğim, o kadar dağılmış ve çılgına dönmüştüm ki, ev faturalarımın yanı sıra tüm haplarımı ve diğer ilaçları da idare etmek imkansız hale geldi. Oğlum faturalarıma vs. yardım ediyor ve bana her gün haplarımı veriyor. Şanslıyım ki aşırı dozda doz alıp sürem dolmadan ölmedim. Hiç iyi değildim, morfin ve ağrılarım için denediğim diğer her şey gibi şeyler ve mevcut en güçlü ilaçları kullanıyordum. Oğlum, doktorun bu kadar senaryo yazmasına çok kızmıştı. Ve ben acıyı dindirmek için bu kadar çaba harcayan tam bir salaktım. Bir süredir kabustu ama şimdi daha iyi. Artı ne yazık ki doktorlar kanserin beynime yayıldığını ve bunun da her konuda kötü kararlar vermeme neden olduğunu düşünüyor.

Benim sevincim 3 küçük torunumun ve oğullarımın yanımda olması.

Artık bahçemde çalışamıyorum bu beni üzüyor ama bunu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Yine de acıtıyor

Sanırım hepiniz kötü zamanlarla karşı karşıya kalırken benim hakkımda çok fazla gevezelik ettim bunun için özür dilerim. Tekrar ne zaman dönebileceğimden emin değilim ama planto

Dün geceden itibaren tekrar hastaneye döndüm. Sağ akciğerdeki kanser gerçekten ciddileşti ve giderek daha fazla özelliğini kaybediyorum. Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum, doktorlardan oluşan ekibim bu hafta sonundan sonra toplanacak ve sonra nerede olacağına dair bazı fikirlerim olacak. buradan gideceğim

Bunların hepsi sadece büyük bir Küme Sikişi. yüksek sesle gülmek

Sizi seviyorum ve özlüyorum. Keşke her şey eskisi gibi olsaydı

Kendi mücadelenizle mücadele ederken size en iyi dileklerimle. Savaşlar. Ve iyi şanslar sevgili arkadaşlar

Seni seviyorum
Binky

@Binky, sizden duymak çok güzel. Bacak ağrınızı ve akciğerinizin sizi tekrar hastaneye kaldırdığını duyduğuma çok üzüldüm.

Sen benim şimdiye kadarki en iyi yönetim kurulu arkadaşımsın ve her zaman öyle kalacaksın. Sanırım şimdi 20 yıla gidiyoruz? Burada sana karşı aynı şeyleri hisseden en az 100 dikizcinin olduğunu biliyorum. Buradaki varlığınız bana her zaman biraz huzur getirmeye yardımcı oluyor. Temel olarak sen oldukça harika bir insansın.

Seni seviyorum

Son düzenleme:
Benim sevgilim @Binky Sürekli seni düşünüyorum.

Barış ve ben seni seviyorum. M

Not: Yakında yazacağım. Sizi biraz dinlenmeye bırakacağım.

Mutlu şarkımı çaldığın her an için teşekkürler. Şu anda bunun adını bile düşünemiyorum. Bu yüzden…

Ah…hepimiz sarı bir denizaltında yaşıyoruz, evet!

Tam da bugün düşündüğüm şarkı.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler