Herhangi bir şey duyan var mı
@Binky. Lütfen bize bildirin. M
Kendisiyle iletişime geçen bir üyeden pm aldım. Hastaneden eve geldi.
Merhaba sevgili tatlı dostlarım. Bana bu kadar sadık arkadaş olan hepinize ulaşamadığım için özür dilerim.
Kimsenin duygularını incitmemek için isim vermek istemiyorum, sadece seni sevdiğimi ve arkadaş olduğumuz bunca yıl boyunca arkadaşlığını takdir ettiğimi bil.
Çoğunlukla sol bacağımda olan ve artık yürüteçle bile yürüyemeyecek hale getiren korkunç ağrıya rağmen hâlâ dayanmaya ve günleri biraz keyifle geçirmeye çalışıyorum. Bu yüzden çoğunlukla tekerlekli sandalye kullanacağım. Ağrıyı hafifletmek için Metadon ve daha fazla metadon, ağrımı ve kaygımı kontrol altına almak için ise Valium alıyorum. Metadonun, son birkaç aydır yaptığım diğer tüm ağır işlerden daha fazla ağrıya yardımcı olmasına şaşırdım
Demek istediğim, o kadar dağılmış ve çılgına dönmüştüm ki, ev faturalarımın yanı sıra tüm haplarımı ve diğer ilaçları da idare etmek imkansız hale geldi. Oğlum faturalarıma vs. yardım ediyor ve bana her gün haplarımı veriyor. Şanslıyım ki aşırı dozda doz alıp sürem dolmadan ölmedim. Hiç iyi değildim, morfin ve ağrılarım için denediğim diğer her şey gibi şeyler ve mevcut en güçlü ilaçları kullanıyordum. Oğlum, doktorun bu kadar senaryo yazmasına çok kızmıştı. Ve ben acıyı dindirmek için bu kadar çaba harcayan tam bir salaktım. Bir süredir kabustu ama şimdi daha iyi. Artı ne yazık ki doktorlar kanserin beynime yayıldığını ve bunun da her konuda kötü kararlar vermeme neden olduğunu düşünüyor.
Benim sevincim 3 küçük torunumun ve oğullarımın yanımda olması.
Artık bahçemde çalışamıyorum bu beni üzüyor ama bunu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Yine de acıtıyor
Sanırım hepiniz kötü zamanlarla karşı karşıya kalırken benim hakkımda çok fazla gevezelik ettim bunun için özür dilerim. Tekrar ne zaman dönebileceğimden emin değilim ama planto
Dün geceden itibaren tekrar hastaneye döndüm. Sağ akciğerdeki kanser gerçekten ciddileşti ve giderek daha fazla özelliğini kaybediyorum. Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum, doktorlardan oluşan ekibim bu hafta sonundan sonra toplanacak ve sonra nerede olacağına dair bazı fikirlerim olacak. buradan gideceğim
Bunların hepsi sadece büyük bir Küme Sikişi. yüksek sesle gülmek
Sizi seviyorum ve özlüyorum. Keşke her şey eskisi gibi olsaydı
Kendi mücadelenizle mücadele ederken size en iyi dileklerimle. Savaşlar. Ve iyi şanslar sevgili arkadaşlar
Seni seviyorum
Binky