Hayatınızdaki toksik insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Dediğin gibi @kar yağışlı bu kılık değiştirmiş bir lütuftu.
Kendimi yeniden özgür ve mutlu hissediyorum. Zaten bizimle daha çok eğlenecek.

Seni bir daha bulamayacaklarından emin ol.

Çoğu zaman telefonunuzu ve adresinizi veren kişi bir arkadaşınızın arkadaşıdır.
Ortak arkadaşlarınızı ve bağlantılarınızı düşünmek isteyebilirsiniz
ve onlara yeni yerel ayarı ve telefonu açıklamamalarını bildirin.

Mutlu olmana sevindim.

Bundan emin olacağım Roz ve ben de numaramı değiştirmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim, şu ana kadar bu yeni evde işler çok daha iyi gidiyor.

...Roz'dan emin olacağım ve numaramı da değiştirmeyi düşünüyorum...
Hücre kullanmadığınız sürece liste dışı olduğundan emin olun.

Hala eski bir basma düğmemiz var, dolayısıyla elektrik kesintisi olduğunda
Bilgi almak için yine de elektrik şirketini arayabilirim.
1990'lı yılların eski telefonu güç kaynağına ihtiyaç duymuyordu.

Onları kesin. Bazen kendimizi ilk sıraya koymamız gerekir ve zehirli insanlardan kaçınmak her zaman iyi bir fikirdir.

Toksik arkadaşlarımı, toksik işleri vb. ortadan kaldırdıktan sonra hayatım önemli ölçüde iyileşti.

Kesinlikle gerekmedikçe onlardan uzak duruyorum ve buna zehirli aile üyeleri de dahil... Gerekmedikçe onları meşgul etmeyeceğim... Ve eğer gerekliyse, gerekli olana odaklanmayı sürdürüyorum ve eğer onlar bunu başka yöne yönlendirmeye çalışırlarsa. sadece onu geri yönlendiriyorum ve yön değiştirmeye katılmayı reddediyorum...

Kestiğim birkaç aile üyem var, onların aileden olduğunu biliyorum ama beni ve ailemi geri tutuyorlardı ve bazen onları tamamen kestiğim için biraz pişmanlık duysam da sonuçta bu en iyi seçenekti kendim ve ailem için...

Bu gerçekten eski bir konu, ama yine de 0.02 dolarımı ekleyeceğim... Toksik kişi bir narsistse, onunla başa çıkmanın tek yolu vardır ve o da GERÇEK, TAM KAYITSIZLIKTIR. Eğer onlara kızgın olduğunuzu ya da onlara karşı herhangi bir his beslediğinizi fark ederlerse, bundan beslenecekler ve siz nihayet tepki verene kadar düğmelerinize basmaya devam edecekler. Onlara sessiz muamele etmek işe yaramayacaktır; onlar bunu doğru bir şekilde pasif saldırganlık olarak tanımlayacaklardır. Aslında ve gerçekten onları umursamamalısın.

Yaş…. benim “saçmalık toleransım” Yok. İnsanları memnun ederdim ve herkesin ne düşündüğünü önemserdim ve yaklaşık on yıl önce… Müstehcen derecede harika bir arkadaş olduğumu yeni fark ettim. Yapmayacağım bir şey yok… o zaman dünyam çökünce pek çok arkadaşım (ve bazı akrabalarım) ışık açıldığında hamamböcekleri gibi dağıldılar. genellikle… dinamik şuydu: “Hayatımı daha iyi hale getirmek için her şeyden vazgeçmeni kesinlikle bekliyorum… ama bu ay benden mücadelelerini üçüncü kez telefonda dinlememi istemen ÇOK FAZLA! “. Kendi değerinizi bilmek güzel, insanlar kendilerine nasıl davranılmasına izin veriyorlarsa öyle davranılıyorlar ve geçen yıllarda ben “eylemlerin sonuçları vardır” fikrine büyük bir inançla bağlıyım. Ben de öyle yapacağım ve devam ettim (her seferinde bir kişi gibi). Çok acı vericiydi ama kötü tarafı yalnızlığa dönüşebiliyor! Ve gerçekte, artık insanların "gittiği" tamirci olmak istemiyorum. Lanet hayatım boyunca insanları ve durumları düzelttim, kafamı suyun üstünde tutmak yeterince zor. Birinin beni kurtarmasını isteyeceğim yaştayım…henüz olmadı! Ve yine de insanlara şüphe avantajını sunacağım ve beklenenin ötesine geçeceğim… ama sonra bir şeyler tıkırdamaya başlıyor. Artık itmek yok, nezaket yok ve benim için ölüsün (neyse ki hiçbir zaman yakın aile üyelerinden biri olmadın) ….ama kanunlarda mı? Kullanıcı arkadaşlar, nezaketi hafife alan muhtaç tanıdıklar mı? İşin bitti. Numaranı engellemeyeceğim, onları arkadaşlıktan çıkarmayacağım (bu onların senin derinin altında olduğunu gösterir) …Seni görmezden geleceğim….sen benim için önemsizsin. Devam edin. Ve eğer onların bokunu yemeyi bırakırsan, birçok insan sana ÇOK DAHA İYİ davranacaktır. Hatalarını anladıklarında onları dondurmak daha eğlenceli. Ama ters yöne doğru çok fazla sallandığımı düşünüyorum. Kendini koruyor. Ben kendimi korumazsam başka kimse koruyamayacak!

İki tür zehirli insan vardır: Kendinizden ayrılamayacağınız kişiler ve onlardan ayrılmanıza izin vermeyenler.

İkinci grup kolaydır... onların zehirleri konusunda kasıtlı olarak göz ardı edin ve onlara maskaralıklarının gerektirdiğinden daha fazla ilgi göstermeyi reddedin.

İkinci grup daha incelikli. Örneğin bu yıl çok kötü bir yıl geçiren ve bunun acısını sizden çıkaran 20 yıllık bir arkadaşınızla bağlarınızı koparmak zor olabilir. Bir yıl, sizin tarafınızı dinlememeleri için uzun bir süre gibi gelebilir ama 20 yıl, vazgeçmek için çok uzun bir süre. Bir ilişkinin, tek başına toksisitenin ayrılmak için yeterli olmadığı soyut kısımları vardır.

Her neyse, evrendeki hiçbir şey insan için zamandan daha kıt değildir ve bugün pek çok insan, kendileri için hiçbir önemi olmayan şeylere çok fazla zaman (dikkat) harcıyor. Kendi dikkat akışınızın kontrolünü geri almak, mutlu bir yaşam sürmek için çok önemlidir.

@Sassypat
Yıllar geçtikçe beynimdeki bir düğmeyi nasıl çevireceğimi öğrendim. Tıpkı televizyondaki kanalı değiştirmek gibi. Zihnimdeki zehirli kişiyi "öldürüyorum".
Garip gelebilir ama bu biraz kendi kendine hipnoz gibidir. Bir keresinde bir alışveriş merkezinde eski bir kız arkadaşımla karşılaştım. Yüzüme gelmeye başladı.
Ona kimliğim konusunda yanıldığını söyledim. Sonra da öfkeli kadınla alışveriş merkezi polislerinin ilgilenmesine izin verdim.

SIMPLES'ı kesin ???? ♂️????!
Onlara kimin ihtiyacı var? Hayat bazen bir sınav olabilir, çünkü işleri zorlaştırmanın nedeni budur.
Bazı insanlar, kendi hayatlarının daha iyi görünmesi için sizi kötü sözlerle kendi seviyelerine çekmeye çalışacaklar mı? Benim cevabım, CEVAP YOK, onları üzmeyin ve ONLARI GÖRMEZDEN GEÇİRİN!
Deanzer...

Son düzenleme:
İş yerinde onlara işle ilgili olmadığı sürece benimle konuşmamalarını söylüyorum.

Bu gerçekten zor bir şey. Ailemin bir kısmı zehirli, diğerleri değil ve birlikte yaşıyorlar. Eğer babamı (havalı olan) görmek istersem, toksik annemi de görmemek çok zor. Oldukça uzakta yaşıyorlar. Benim onu ​​görmeme gerek kalmaması için beni tek başına görmek için seyahat etmek için büyük çaba harcadı ama o yaşlı ve sağlığı kötüleşiyor, bu yüzden bunu sonsuza kadar yapamaz. Gelecek yıllarda onları ziyaret etmem ve orada kalmam gerekecek.

Annemden kaynaklanan PTSD'm o kadar kötü ki fiziksel olarak başım dönüyor ve onun yanındayken kafam karışıyor :/ Urgh. Şu anda iyi bir terapi yapıyorum ve bu da yardımcı oluyor, dolayısıyla gelecekte daha kolay olacağını umuyorum. Şu anda yalnızca e-postayla iletişim halindeyiz ve Noel'de telefon görüşmesi yapıyoruz.

Kız kardeşim de oldukça zehirlidir. Onu göremiyorum. Resmi bir kesinti yok. Ona bir doğum günü kartı gönderiyorum, hepsi bu.

Günlük hayatımda endişelenecek çok fazla insan yok. Sadece bununla ilgilenmiyorum. Dramaya hiç ilgim yok.

Konu aile olunca gerçekten çok zor. Bu tür bir pozisyondaki herkes için berbat bir durum.

Konu aile olunca gerçekten çok zor. Bu tür bir pozisyondaki herkes için berbat bir durum.
Onların aileniz olması, kendinizi tehlikeye atmanız gerektiği anlamına gelmez. Çok güzel, mutlu aileleri olan pek çok insan bunu anlayamıyor. Toplumun, sizin için iyi olmadığını bildiğiniz şeyleri yapmanız konusunda sizi suçlamasına izin vermeyin.

Onların aileniz olması, kendinizi tehlikeye atmanız gerektiği anlamına gelmez. Çok güzel, mutlu aileleri olan pek çok insan bunu anlayamıyor. Toplumun, sizin için iyi olmadığını bildiğiniz şeyleri yapmanız konusunda sizi suçlamasına izin vermeyin.
Hayır, anlıyorum. Ama babamı görmek istiyorum. Bir noktada bu, annemi görmeyi gerektirecek çünkü babam bana gelemeyecek kadar yaşlı ve hasta olacak. Birlikte yaşıyorlar ve hiçliğin ortasında yaşıyorlar. Araba kullanmıyorum bile. Annemin evlerine gidebilmem için bile beni arabaya alması gerekecek. Terapinin gerektiğinde fiziksel olarak onun yanında olmamı sağlayacağını umuyorum.

Öncelikle kendi sağlığınızın ve mutluluğunuzun onlarınkinden daha önemli olduğunu anlamalısınız. @eğimli zemin "yaş" denildiğinde doğrudur. Yaşlandıkça tahammülüm azalıyor. Herkes için geçerli olmasa da yaygındır. Kendi kan basıncımın yükseldiğini hissettiğimde iletişimi kesmem gerektiğini biliyorum. Emekli olmadan önce bazı insanları hayatımda tutmak zorunda kalıyordum. Aramalara cevap vermiyorum ve mümkün olduğu kadar onları görmezden geliyorum. Yakalayacaklar. Üzücü ama gerekli. Umarım birkaç iyi arkadaş edinebilirim ve umarım bir gün beni hoşgörüsüz bulmazlar. ☮️ 🦋

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler