Yaş…. benim “saçmalık toleransım” Yok. İnsanları memnun ederdim ve herkesin ne düşündüğünü önemserdim ve yaklaşık on yıl önce… Müstehcen derecede harika bir arkadaş olduğumu yeni fark ettim. Yapmayacağım bir şey yok… o zaman dünyam çökünce pek çok arkadaşım (ve bazı akrabalarım) ışık açıldığında hamamböcekleri gibi dağıldılar. genellikle… dinamik şuydu: “Hayatımı daha iyi hale getirmek için her şeyden vazgeçmeni kesinlikle bekliyorum… ama bu ay benden mücadelelerini üçüncü kez telefonda dinlememi istemen ÇOK FAZLA! “. Kendi değerinizi bilmek güzel, insanlar kendilerine nasıl davranılmasına izin veriyorlarsa öyle davranılıyorlar ve geçen yıllarda ben “eylemlerin sonuçları vardır” fikrine büyük bir inançla bağlıyım. Ben de öyle yapacağım ve devam ettim (her seferinde bir kişi gibi). Çok acı vericiydi ama kötü tarafı yalnızlığa dönüşebiliyor! Ve gerçekte, artık insanların "gittiği" tamirci olmak istemiyorum. Lanet hayatım boyunca insanları ve durumları düzelttim, kafamı suyun üstünde tutmak yeterince zor. Birinin beni kurtarmasını isteyeceğim yaştayım…henüz olmadı! Ve yine de insanlara şüphe avantajını sunacağım ve beklenenin ötesine geçeceğim… ama sonra bir şeyler tıkırdamaya başlıyor. Artık itmek yok, nezaket yok ve benim için ölüsün (neyse ki hiçbir zaman yakın aile üyelerinden biri olmadın) ….ama kanunlarda mı? Kullanıcı arkadaşlar, nezaketi hafife alan muhtaç tanıdıklar mı? İşin bitti. Numaranı engellemeyeceğim, onları arkadaşlıktan çıkarmayacağım (bu onların senin derinin altında olduğunu gösterir) …Seni görmezden geleceğim….sen benim için önemsizsin. Devam edin. Ve eğer onların bokunu yemeyi bırakırsan, birçok insan sana ÇOK DAHA İYİ davranacaktır. Hatalarını anladıklarında onları dondurmak daha eğlenceli. Ama ters yöne doğru çok fazla sallandığımı düşünüyorum. Kendini koruyor. Ben kendimi korumazsam başka kimse koruyamayacak!