Hayatınızdaki toksik insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Hayat, toksik insanları hayatımda tutmak için çok kısa. Onları kesip öyle bırakıyorum. Son 10 yılda ölümün insanlarda, hatta sözde "arkadaşlar ve aile" de olsa, en kötü yönleri ortaya çıkardığını keşfettim. Kavga etmek istemiyorum ve drama istemiyorum. Her iki çocuğuma da hayatın daha fazlasını eklemeden de yeterince dramatik olduğunu söyledim. Sanırım bunu kendileri de öğrendiler

Bazen tanışabileceğiniz en sevimli insanlar olan arkadaşların, onlara karşı kesinlikle kötü davranan ebeveynlerine/kardeşlerine vb. sahip olmasına şaşırıyorum. Bence tek yol onları, özellikle de narsistlerle 'gri sallamak'; sizden beslenmelerini engellemek için onları tamamen ortadan kaldırmalısınız. Toksik bireyin yakın ailenin bir parçası olmasının kolay olmadığını biliyorum.

Burada pek çok iyi tavsiye var. Karşılaştığım bazı insanlar gerçekten tuhaf ve onları anlamaya ya da memnun etmeye çalışarak çok uzun yıllar harcadım. Adil olmak gerekirse şimdi onlara biraz zaman veriyorum ama bu düzen devam ederse yoluma devam edeceğim. Temel olarak buradaki tavsiye mükemmel. Onları görmezden gelin, umarım resmi anlarlar.

Varlığımı umursamayan insanlara ulaşmayı bıraktım ve bu, "arkadaş" listemi daralttı ama aynı zamanda düzenli olarak iletişim kurduğum yakın arkadaşlarımla olan bağımı da güçlendirdi.

Bana öyle geliyor ki, toksik insanlar ilk başta size karşı birkaç hafif toksik şey "deneyecek" (yani küçük hakaretler veya plan yaptıktan sonra görünmemek). Sonra eğer onların bunu yapmasına izin verirseniz, daha da kötü olmaya başlayacaklar çünkü buna katlanacağınızı biliyorlar. Bu yüzden ben sadece değil mi artık o aptalca şeylere katlanamam. Bunu anlamam yıllarımı aldı.

İnsanlarla yeterince deneyim yaşayana kadar onları toksik olarak değerlendirmiyorum. İnsanlar kasıtlı olarak zalimse veya sınırlarıma saygı göstermiyorsa, onlarla iletişimimi kesiyorum - ailem olsalar bile. Özellikle ailem. Bütün kanın sudan daha koyu olduğunu hiç anlamadım. Ben bir terapistim ve bence çoğu insan ailesinden başkalarından daha fazla incinir.

Çoğu kişinin söylediği gibi, toksik insanlardan uzak durmaya veya onlarla uğraşmamaya çalışıyorum. İş yerinde, özellikle de günlük olarak biriyle çalışmak zorundaysanız, zor olabilir. Birkaç yıl önce 3 kişilik bir grupta olduğum ve diğer 2 kişinin toksik olduğu bir işte çalışıyordum. Rahat ve sessizim. Diğer 2 kişi sürekli tartıştığı için gruptan ayrılmak zorunda kaldım.

Tek başıma olmam gerekse bile onları görmezden geliyorum.
Ne yazık ki hayatımda toksik olmayan kimseyle tanışmadım veya kimse yok. Hatta annem babam ve kız kardeşim bile bana karşı toksik.
Gerçekten, gerçekten bir arkadaşa ihtiyacım var, çok ihtiyacım var.

Bana ilham vermeyen, beni etkilemeyen, onlara iyi ya da kötü haber vermemi umursamayan veya beni mutsuz eden insanları kendi hayatımda fazlalık olarak görüyorum. Hayat, bu tür insanları düşünerek geçirilecek kadar kısa.

Zaten toksik insanları içeri almıyorum lol. Kendiniz de ruh sağlığı sorunları yaşıyorsanız, kendi sorunlarınızı fark etmeniz kolaydır.

Böylece uzak durabilirler.

Cajun'la aynı fikirdeyim - yaşla birlikte perspektif armağanı gelir. Kimseye hiçbir şey borçlu değilsiniz. Onları hayatınızdan çıkarın ve geriye bakmadan yolunuza devam edin. Hayat kısa. Aslında o kadar kısa ki, Tanrı bilir 'dinsiz' olduğum için Kıdemli Durum'umu geri kazanmak için zamanım var mı. Bana 'dinsiz Katolikler'i hatırlatıyor - tek yapmaları gereken itirafa ve ardından ayine gitmek. Bu yeterli olmaz mıydı? Ah, bekle, itirafım gereken miktarı yayınlamaktan daha uzun sürerdi. 🤘✌️Tott'lar.

Yakın zamanda toksik bir arkadaşımı hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım. Bu benim için çok zor çünkü o uzun yıllar boyunca hep toksik değildi. Yaklaşık 10 yıl önce bir içki sorunu geliştirdi ve ben onu 3 rehabilitasyon merkezinde destekledim. Elimden geleni yaptım ama tekrar düştüğünde, 3. DUI'sini aldığında ve yeni erkek arkadaşımla tanışmak için bir öğle yemeğine sarhoş geldiğinde, korkunç, korkunç şeyler söylediğinde artık dayanamadım. Şu anda 4. rehabilitasyon programında ve iyileşmesi için dua ediyorum ama gerçekten bir kolik olduğunu kabul edip itiraf edene, davranışları için özür dileyene kadar ona tahammül edemiyorum, hayatım. Onu seviyorum ama utanç verici bir şekilde onu henüz affedemiyorum. Narsistik bir kullanıcı oldu. Hayatımda böyle bir dramaya izin vermeyeceğim. Bu sadece kendi ruh sağlığım için iyi değil. Başa çıkmam gereken yeterince şey var.

Onu hayatımdan çıkardım ve suçluluk duyuyorum ama bu azalıyor. Erkek arkadaşımın desteği bana gerçekten yardımcı oldu. Tanrıya şükürler olsun ki

Babam hala onunla iletişim kuruyor. Programa katılarak hayatı boyunca 3 kişiye daha yardım etti. Çok iyi bir adam. Neden onu hayatımdan çıkardığımı anlıyor ama bu aramızda hala biraz sürtüşmeye neden oluyor çünkü babamın onu kullanma şeklini sevmiyorum. Bu konuda babamla bir anlaşmazlık yaşamaktan nefret ediyorum çünkü birbirimize çok yakınız. Onun pozisyonunu anlıyorum ve o da benimkini anlıyor. Ama "eski" onu özlediğim için gerçekten zor. Bu 4. rehabilitasyonun iyi geçmesini diliyorum.

Kendimi uzaklaştırma ve hayatımdan toksik insanları ve ilişkileri çıkarma konusunda bilinçli bir karar aldım. Bu, genel refahıma önemli ölçüde katkıda bulundu ve bunun sayesinde çok daha sağlıklıyım.

Hayat, toksik insanları hayatımda tutmak için çok kısa. Onları kesip öyle bırakıyorum. Son 10 yılda ölümün insanlarda, hatta sözde "arkadaşlar ve aile" de olsa, en kötü yönleri ortaya çıkardığını keşfettim. Kavga etmek istemiyorum ve drama istemiyorum. Her iki çocuğuma da hayatın daha fazlasını eklemeden de yeterince dramatik olduğunu söyledim. Sanırım bunu kendileri de öğrendiler
Bu standarda ulaşmayı hedefliyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.

Çoğu arkadaşımın, tüm sorunlarını, sevinçlerini ve genel olarak hayatlarını dinlediğim sürece benimle yaşadığını hissettim. Her zaman yapmak istediklerini yaptık, gitmek istedikleri yere gittik. İkisi beni arar ve sonsuza dek konuşurdu. Telefonu kapatıp bir saat sonra geri dönebilirdim ve kimse beni özlemiyordu. Sonunda onlardan bıktım. Şimdi içe dönük biriyim ve bundan hoşlanıyorum.

Eğer onları kesebilirsen. Hap gibi azaltarak kes hahaha. Eğer kesebilirsen: hayat toksik insanlar için çok kısa. Birinin toksik olduğunu fark ettiğinde bunu asla unutamazsın

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler