Kıdemli Üyeler alanına erişim için yeni gereksinimler

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

admin

yönetici
Personel
Kıdemli Üyeler alanına erişim için yeni gereksinimler:

Artık Kıdemli Üyeler alanına erişebilmeniz için buraya en az 1 aydır üye olmanız ve en az 60 adet kaliteli, bilgilendirici forum paylaşımı yapmış olmanız gerekmektedir. Bu alana erişebilmeniz için minimum 50 itibar puanı oluşturmak için diğer üyelerden faydalı gönderi derecelendirmeleri ve 'beğenme' derecelendirmelerinin bir kombinasyonunu da almanız gerekecektir. Yani özetlemek gerekirse en az 1 ay boyunca foruma üye olana, en az 60 paylaşım yapana ve itibar puanı 50 olana kadar o alana erişim sağlayamayacaksınız.

(Not: Yeni forum yazılımının itibar puanı kazanmayı kolaylaştırdığı gerçeğine paralel olarak gerekli itibar puanı 50 Ağustos 1'de 2020'ye çıkarıldı.)

------------
50 itibar puanı almak için: Katıldığınızda 0 itibar puanıyla başlarsınız. Aldığınız her faydalı derecelendirme size 2 itibar puanı verir ve gönderilerinizden birinin aldığı her 'beğenme' puanı size 1 itibar puanı verir. Böylece, örneğin alınan 30 faydalı değerlendirme ve 20 beğeninin birleşiminden gerekli 10 itibar puanını kazanabilirsiniz.

İtibar puanınızı öğrenmek: Yaptığınız herhangi bir gönderinin yanındaki kullanıcı adınıza tıklamanız yeterlidir; açılır kutu itibar puanınızı gösterecektir.
------------

Yeterince yüksek itibar puanına sahip, bir aydan uzun süredir burada kayıtlı olan ve 60 gönderiye ulaşmak üzere olan herkes için bir not: forum hesapları yalnızca her on dakikada bir yükseltilir (forum yazılımı tarafından otomatik olarak), bu nedenle erişim sağlamak için 60 mesaja ulaştıktan sonra bir saate kadar beklemeniz gerekecektir. Erişim sağladıktan sonra, gönderilerinizde kullanıcı adınızın altında yalnızca "Üye" değil, "Kıdemli Üye" yazacaktır ve Kıdemli Üyelerin alt forumları, forum ana sayfasının yarısında görünecektir.

------------

Kısıtlı alana erişim sağlayamayan ancak yeni kriterleri karşıladığını düşünen herkes lütfen bana özel mesaj gönderin.

Son düzenleme:
Bilgi için teşekkürler drboris

Bu konuyla ilgili görüş almak için anket yaptığınızda ben ülke dışındaydım ve hiçbir zaman görüşlerimi sunamadım ama diğer kıdemli üyeler harika bir iş çıkardılar.

Burası üyelerin prosedür ve kurallar konusunda söz sahibi olduğu güzel bir forumdur.

İtibar puanınızı nasıl kontrol edersiniz? Ve sanırım bu, 50 gönderiye sahip olmak için kullandığınız alanla aynı mı? Üzgünüm hala yeni ve belki de frum kurallarını asla doğru şekilde yerine getiremiyorum. Ama bildiğim kuralları çiğnemeden, yardımcı olmaya çalışıyorum. Ve bu alan gerçekten de tüm bu gereksinimleri karşılayacak kadar büyük bir mesele mi? Teşekkürler

İtibar puanınızı nasıl kontrol edersiniz? Ve sanırım bu, 50 gönderiye sahip olmak için kullandığınız alanla aynı mı? Üzgünüm hala yeni ve belki de frum kurallarını asla doğru şekilde yerine getiremiyorum. Ama bildiğim kuralları çiğnemeden, yardımcı olmaya çalışıyorum. Ve bu alan gerçekten de tüm bu gereksinimleri karşılayacak kadar büyük bir mesele mi? Teşekkürler

Sayfanın üst kısmındaki kullanıcı cp'sine tıklayın, sayfanın sağ tarafında itibar puanlarını görene kadar aşağı kaydırın.

Mevcut Kıdemli Üyelerimizle yaptığımız istişarenin ardından, o bölgeye giriş koşullarını biraz sıkılaştırmaya karar verdik.....

Artık Kıdemli Üyeler alanına erişebilmeniz için buraya en az 1 aydır üye olmanız ve en az 60 adet kaliteli, bilgilendirici forum paylaşımı yapmış olmanız gerekmektedir. Bu alana erişebilmeniz için minimum 30 itibar puanı oluşturmak için diğer üyelerden faydalı gönderi derecelendirmeleri ve 'beğenme' derecelendirmelerinin bir kombinasyonunu da almanız gerekecektir. En az 1 ay boyunca foruma üye olana, en az 60 paylaşım yapana ve itibar puanı 30 olana kadar o alana erişim sağlayamayacaksınız.

ARGH çok GÜN 50 gönderiye ulaştım (ki bu sayıya ulaştım) önce kurallar değiştirildi (günün erken saatlerinde) ve kurallar tersine çevrildi. Gerçeği söyle - bu sadece beni tutmak için yapıldı dışarı Kısıtlı bölge değil mi?

Çılgınlığın sonu yok mu?

Yatağa gidiyorum. yüksek sesle gülmek

~ Kel

(Şikâyetler konusunda yarı şaka yapıyorum... ama işleyişine uyuyor.) :)

Bir moderatör tarafından en son düzenlenen:
Tamam, itibar puanımın 65 olduğu söylendi, şimdi 60 gönderiye mi ihtiyacım var? Ah ve sanırım ayın 30'unda Ay'ıncı üyemiz kalkıyor. 7-30-2011'de kaydoldum yani 8-30-2011'e kadar beklemem mi gerekecek? Bu yeni değişiklikleri takip ettiğimden emin olmak için kontrol edin. Teşekkürler

Endişelenmeyin, 30. güne ulaşmak için birkaç gün daha beklemeniz gerekiyor.
gereklilik. Daha sonra kısıtlı alana erişebileceksiniz.

Hi @drboris,

Az önce bu başlıktaki bir gönderiye faydalı bir derecelendirme vermeye gittim (önceden verilen tüm diğer faydalı derecelendirmeleri görerek yönlendirildim) ve ne 'yararlı' ne de 'beğen' oylama simgelerini göremiyorum. Sadece ben mi?

Alkış,
2 gösteri için.

Güncelleme - sorun kendi kendine çözüldü...şimdilik her şey yolunda

Son düzenleme:
Teşekkürler beyler! Üye kullanıcı adlarının altında bazılarının kehribar rengine dönüştüğü küçük yeşil bloklar ne anlama geliyor? Üye olarak ne anlama geliyor? Az önce son üye kullanıcı adı altında farkettim. Merak ettim tekrar teşekkürler

Bunlar itibar pipleriniz.

Ama bir dakika bekleyin...

@derp: kız mı erkek mi diye telaşlısın. rec88'in erkek olduğunu düşünüyorum.
her ihtimale karşı.

Ama KellyK bir kız. Kadın. Dişi. En azından son kontrol ettiğimde. Politika değiştiğinden beri sonra 50 paylaşımımı yaptım ve yararlı oyları da dikkate aldım, sanırım her şeyi kontrol etmem gerekiyor. İki kere. ;)

~ Kel
____________________________________________________________________________________
*Bu gönderi otomatik olarak birleştirildi. Aşağıdaki metin son gönderiden 32 dakika sonra eklendi:*

Tamam, itibar puanımın 65 olduğu söylendi, şimdi 60 gönderiye mi ihtiyacım var? Ah ve sanırım ayın 30'unda Ay'ıncı üyemiz kalkıyor. 7-30-2011'de kaydoldum yani 8-30-2011'e kadar beklemem mi gerekecek? Bu yeni değişiklikleri takip ettiğimden emin olmak için kontrol edin. Teşekkürler

En azından seninki neredeyse doldu - Ben sadece 12/13 Ağustos civarında bir yere katıldım... bu yüzden, ileri yaşımda (ve iyice ilerlemiş demans durumumda) hala hayatta olup olmayacağım (ya da yeterince tutarlı olup olmayacağım şüpheli) bakım) ayım bittiğinde.

Tamam... ölü bir atı dövmek gibi. Düşünürseniz bu gerçekten iğrenç. Yorumlara susacağım. Ancak bunu yapmadan önce bir noktaya değinmek istiyorum. (Ve bence bu çok iyi bir nokta, bu yüzden aynı fikirdeymiş gibi davranın, böylece kimse zarar görmez.)

Ben tamamen kısıtlı bölgeden yanayım; bundan şikayet etmedim ve aslında böyle bir yerin neden var olduğunu anlıyorum. Bence bu harika bir fikir. Ama işte sorum/iyi nokta şu... Kayıt olduğumda geçerli olan forum kurallarına uymaya tamamen hazırdım. Dün yürürlükte olan kurallara uymaya tamamen hazırdım. Hâlâ kurallara uymaya hazırım... ama aynı zamanda kaz için iyi olanın, kaz için de iyi olduğunu düşünüyorum.

Mesaj sayısıyla ilgili olarak: 50 mesaj göndermeye istekliydim - sadece forumun bir parçası olmanın beni 50'den çok daha fazla mesaj göndermeye yönlendireceğini düşündüm. Bu sabah devasa bir gönderi/yanıt üzerine yazarken okuyun - aklıma bir şey geldi. Aslında 4 yanıt göndermeme rağmen sistem bunu yalnızca bir yanıt olarak saydı. Yazdığım gönderilerin her biri ayrı gönderi sayılacak kadar uzundu ancak sistem gereği her şey tek gönderide toplanmıştı. Bu beni rahatsız etmedi, sadece fark ettiğim bir şeydi. Gevezelik etmeye devam ettim (çünkü bu durdurulamaz - güven bana. Birçoğu denedi) ve günüme devam ettim. Bu gece Halkla İlişkiler'e baktığımda, yasak bölgeye girme kurallarında yapılan değişiklikle ilgili notu gördüm - bu da beni hazırlıksız yakaladı.

Kısıtlı bölgeye girebilmek için herkesle aynı işi yapmak zorunda olma fikrine katılıyorum. Kurallarda sorun yok; katıldığım anda kurallar netleştirildi. Hiçbir zaman şüpheli uzunlukta hiçbir şey yayınlamadım; sadece 50 gönderiyi tamamlamaya çalışmak için bir şeyler söylemedim. Sadece söyleyecek yarı yararlı bir şeyim olduğunda araya girdim. Bu yüzden artık fikrimi açıklamam gerekiyor...Kuralları anlıyor ve uyuyorum. İşler "yanlış" görünse bile (birkaç gönderinin tek bir korna gönderisine yuvarlanması), hiçbir şey söylemedim. (Dürüst olmak gerekirse, bunun beni gerçekten rahatsız etmediğini belirtmeliyim... bundan önce.), Hala "güzel oynuyorum". Pazarlığın bana düşen kısmını yerine getirdiğimi bilmek - sayım sonrası arenasında işler tamamen yanlış görünse bile - gereksinimleri karşılamak ve birkaç saat sonra bunları değiştirmek sinir bozucu. Bireysel gönderilerim gerçek tek gönderiler olarak sayılmış olsaydı, gönderi sayım daha hızlı artardı ve muhtemelen eski kuralları birkaç saat önce karşılayabilirdim... ki bu, zaman dilimleri de hesaba katıldığında, çok fazla ses çıkarmaya yetebilirdi. ile.

Bana Murphy Kanunu'ndan Murphy deyin. Üst taraf? Şimdi başka bir kelime söylemeyeceğim. Demek istediğimi söyledim ve bunu içimden çıkardım ve şimdi de bırakacağım. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Tutsak bir izleyici kitlesine konuşmak gibisi yok. haha

, xx
Kel

Son düzenleme:
Faydalı gönderi oylarını ve beğenileri cinsel iyiliklerle takas edeceğim. :D

@derpderp

Cinsel yardım konusunda sana yardımcı olamam ama avatarını senin tasarlayıp tasarlamadığını öğrenmek için can atıyorum. Gerçekten hoşuma gitti, spliff olanı da harika. Belli belirsiz tanıdık geliyor, bir çizgi filmden falan mı geldi?

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler