Kripto Ticareti, Hisse Senedi Tartışması:

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

LimonDizel

Eski Kıdemli Üye
Bu yüzden çok sayıda insanın kripto veya hisse senetleriyle uğraştığını düşünüyorum. İçgörülerimizi bir araya getirip birbirimizden öğrenmemizi amaçlıyorum.

Son zamanlarda finans ve ticaret hakkında bilgi edinmeye başladım. (ayrıca... ama bunların sizi yönlendirmesine izin vermeyin çünkü bunların hepsi çok kafa karıştırıcı, defi, web3, kripto)
Yani ticaret botlarını kullanmayı deniyorum, bu da beni başka bir tavşan deliğine sürükledi... bu da başka bir yapay zeka düşüşüne ve başka bir programlama düşüşüne yol açtı lol. Biraz fazla dramatize ediyorum ama hepsini ilginç buluyorum.

Konuşmaya en çok hangi platformları sevdiğinizi sorarak başlamak istiyorum.
İşlem botları kullanıyor musunuz?
Peki başka düşünceleriniz var mı?

Ana kripto işlemlerim için, Coinbase. Kraken. DeFi. Solana=Raydium ve Jüpiter. Eth Defi=Aave, çünkü ödünç alabilir ve ödünç verebilirsiniz. Şimdi Coinbase, BTC ve diğer kriptoları kaldıraç olarak kullanabileceğiniz Morpho ile bir ortaklığa başlıyor. Asla kaldıraçla işlem yapmayın. Herkesin mahvolmasının sebebi bu. Hisse senetleri Araştırma yapmak zorunda olmadığımda, daha çok hareket halindeyken hisse senetleri için hızlı işlemler yapmak için Robinhood'u kullandım. Fidelity - daha kesin uzun vadeli yatırım.

İki ticaret botuyla meme ticareti yapan bir arkadaşım var. Bullex ve Jeetbot. Meme coin'leri benim için çok oynak. Sadece Bitcoin'lerimi tutuyorum. 🤑

Aynısı $BTC için de geçerli! Ancak 107'deki o dirence ulaştığımda en azından güvenli olması için başlangıçta yatırdığım miktarı çektim. İyi yatırımlar!

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler