LimonDizel
Eski Kıdemli Üye
Bu yüzden çok sayıda insanın kripto veya hisse senetleriyle uğraştığını düşünüyorum. İçgörülerimizi bir araya getirip birbirimizden öğrenmemizi amaçlıyorum.
Son zamanlarda finans ve ticaret hakkında bilgi edinmeye başladım. (ayrıca... ama bunların sizi yönlendirmesine izin vermeyin çünkü bunların hepsi çok kafa karıştırıcı, defi, web3, kripto)
Yani ticaret botlarını kullanmayı deniyorum, bu da beni başka bir tavşan deliğine sürükledi... bu da başka bir yapay zeka düşüşüne ve başka bir programlama düşüşüne yol açtı lol. Biraz fazla dramatize ediyorum ama hepsini ilginç buluyorum.
Konuşmaya en çok hangi platformları sevdiğinizi sorarak başlamak istiyorum.
İşlem botları kullanıyor musunuz?
Peki başka düşünceleriniz var mı?
Son zamanlarda finans ve ticaret hakkında bilgi edinmeye başladım. (ayrıca... ama bunların sizi yönlendirmesine izin vermeyin çünkü bunların hepsi çok kafa karıştırıcı, defi, web3, kripto)
Yani ticaret botlarını kullanmayı deniyorum, bu da beni başka bir tavşan deliğine sürükledi... bu da başka bir yapay zeka düşüşüne ve başka bir programlama düşüşüne yol açtı lol. Biraz fazla dramatize ediyorum ama hepsini ilginç buluyorum.
Konuşmaya en çok hangi platformları sevdiğinizi sorarak başlamak istiyorum.
İşlem botları kullanıyor musunuz?
Peki başka düşünceleriniz var mı?