Umut var değil mi?

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Karmakitten

Kıdemli Üye
Bunun yönergeler dahilinde olduğunu düşünüyorum, ancak değilse özür dilerim ve silinmesini öneririm.

Yani, yakın zamanda arkadaşlarımla takılıyordum ve bir tanesi bilgisayara atladı ve PK'ları arıyordu. Erkek arkadaşım, bilgisayar başında olan arkadaşımıza dark web'de arama yapıp yapmadığını sordu ve o da hayır, normal internette bir şeyler bulabilir ama özellikle US to US'u arıyor ve zorlanıyor dedi.

İki ay önce bu sohbete ekleyecek hiçbir şeyim olmazdı ama bu forum sayesinde konu hakkında hararetli bir tartışma başlattık ve ikimiz de bir şeyler öğrendik.

Ertesi gün, hem sokak ilaçları hem de eczane ilaçları konusunda oldukça bilgili olan partnerim, bana bu konuda baskı yapmaya başladı, alacağım her şeyin %100 fent ve bir sürü başka çöple basılacağı konusunda ısrar etti. Hatta, kıdemli olduğumda daha fazla bilgi edinmek için kaydettiğim bazı siteleri ve kaynakları bile sildi. Bunu, gerçeklere dayalı bir konumdan ziyade beni korkutmak için söylüyor olabileceğini düşünüyorum. Sahte ilaç pazarının bu günlerde DELİLİK olduğunu anlıyorum, risk yüksek, eminim ki oradaki şeylerin yarısından fazlası gerçekten kurcalanmış veya tamamen sahte ve bu yüzden bir satıcıya güvenmeyi düşünmek için kıdemliye ulaşmayı bekliyorum, ancak açıkça tartışılmayan belirli ilaçlar olduğunu fark ediyorum ve bunun özellikle bu ilaçların kayıp bir dava olması nedeniyle endişeleniyorum. Bu noktada kıdemliye inanılmaz derecede yakın olduğumu biliyorum, ancak bu tartışma beni gerçekten üzüyor. ACA'nın yıl içinde öleceğini ve birkaç ilaca (antidepresanlar, ara sıra barbitürat ve ruh hali dengeleyiciler) bağımlı hale geleceğimi düşünüyorum

Özellikle bahsettiklerimin bulunabileceğini düşünüyorum ama diğerleri konusunda pek emin değilim.

Bu aslında sadece bir iç dökme yazısı, ama eğer birileri fikirlerini, cesaretlendirmelerini veya hayal kırıklığı yaratan gerçekleri paylaşmak isterse, bunu memnuniyetle karşılarım!

Burada meşru ilaçlar elde eden birçok insan var - asıl mesele bu. Yaşlı olduğunuzda kendiniz karar verebileceksiniz, ancak hepimiz kirli şeylerden sinekler gibi düşseydik, pek fazla forumumuz olmazdı.

Ve eşinizin sizin eşyalarınızı silmesi oldukça kötü ve kabul edilemez bir davranış, bence. Ben buna kesinlikle yanaşmazdım...????

Stokta kalmadığı için alternatif araştırırken, normalde sipariş verdiğim yeri "Yaşlılar bölümü dışında tartışmayın" listesinde bulduktan sonra kendimi burada buldum. Kesinlikle orijinal blister ambalajlarında ihtiyacınız olan her şeyi bozulmamış şekilde size satacak çok sayıda saygın satıcı var.

Burada meşru ilaçlar elde eden birçok insan var - asıl mesele bu. Yaşlı olduğunuzda kendiniz karar verebileceksiniz, ancak hepimiz kirli şeylerden sinekler gibi düşseydik, pek fazla forumumuz olmazdı.

Ve eşinizin sizin eşyalarınızı silmesi oldukça kötü ve kabul edilemez bir davranış, bence. Ben buna kesinlikle yanaşmazdım...????
Evet, biraz öfkeliyim. Endişelerinin nerede yattığını anlıyorum ve anlayışlı olmaya çalışıyorum çünkü bunun sevgi dolu bir yerden geldiğine inanıyorum ama kesinlikle doğru değil

Evet, biraz öfkeliyim. Endişelerinin nerede yattığını anlıyorum ve anlayışlı olmaya çalışıyorum çünkü bunun sevgi dolu bir yerden geldiğine inanıyorum ama kesinlikle doğru değil
Forumdaki bir diğer üyenin de partneri, hiçbir şey sormadan tüm stoklarını tuvalete atmıştı.????. Evet, bunun iyi bir yerden geldiğini söyleyebilirsin ama bana göre, başka bir kişiye saygı duyan hiçbir yetişkin, başka bir kişinin eşyaları veya bilgileriyle rızası olmadan eylemde bulunmaz. Bana göre bu, her şeyden çok güç gösterisi ve kontrol etmedir. Şahsen ben bu tür davranışlara tahammül etmeye yanaşmam. Belki de bu yüzden bekar olmam...???? ♂️😜

Forumdaki bir diğer üyenin de partneri, hiçbir şey sormadan tüm stoklarını tuvalete atmıştı.????. Evet, bunun iyi bir yerden geldiğini söyleyebilirsin ama bana göre, başka bir kişiye saygı duyan hiçbir yetişkin, başka bir kişinin eşyaları veya bilgileriyle rızası olmadan eylemde bulunmaz. Bana göre bu, her şeyden çok güç gösterisi ve kontrol etmedir. Şahsen ben bu tür davranışlara tahammül etmeye yanaşmam. Belki de bu yüzden bekar olmam...???? ♂️😜
Hayır, bekar olma sebebin bu değil. Zevk sahibi olman.

hayır, birinin ilaçlarını sifonu çekmek sınırlara saygı göstermek değildir ve sınırların işlevsel bir yetişkin ilişkisinde olması çok önemlidir
ayrıca çok tehlikeli, özellikle de aniden bırakamayacağınız kontrollü bir maddeyse

Gruba katılıyorum. Partnerimle ayrılmadan önce 27 yıl birlikteydik. İlaçlarımıza hiç dokunmadık veya telefonuna bakmadık.

Lanet olsun hepiniz ortağımın boynuna mı geliyorsunuz! 😅

Bunu kendim dışında başka biri hakkında okusaydım muhtemelen aynı şeyi söylerdim
Geçerli olup olmadığı değil ama klavyeden yargılamak kolay ve aşırılıkları kusmak daha da kolay. Günün sonunda yalnızca dahil olanlar gerçek yargıyı verebilir.

Bunu kendim dışında başka biri hakkında okusaydım muhtemelen aynı şeyi söylerdim
Geçerli olup olmadığı değil ama klavyeden yargılamak kolay ve aşırılıkları kusmak daha da kolay. Günün sonunda yalnızca dahil olanlar gerçek yargıyı verebilir.
Bunu söylediğin için teşekkür ederim. Bunu kendim söyleyecektim ama savunmacı görünmek istemiyorum.

Bir arkadaşımdan biraz hidrokodon aldım ve partnerim hiçbir sorun yaşamadı. Opiyatların yapabileceği en kötü şeyleri görmüş bir yerden geldiklerini biliyorum. Kişisel olarak, sistemimiz rahatlamanın gerekliliğini suç haline getirmeseydi, çok fazla travma ve kaybın önlenebileceğine inanıyorum. Partnerimin sorununun buna ihtiyacım olmadığını düşünmeleri değil, onu nasıl elde ettiğimden korkmaları olduğunu biliyorum.

Bunu söylediğin için teşekkür ederim. Bunu kendim söyleyecektim ama savunmacı görünmek istemiyorum.

Bir arkadaşımdan biraz hidrokodon aldım ve partnerim hiçbir sorun yaşamadı. Opiyatların yapabileceği en kötü şeyleri görmüş bir yerden geldiklerini biliyorum. Kişisel olarak, sistemimiz rahatlamanın gerekliliğini suç haline getirmeseydi, çok fazla travma ve kaybın önlenebileceğine inanıyorum. Partnerimin sorununun buna ihtiyacım olmadığını düşünmeleri değil, onu nasıl elde ettiğimden korkmaları olduğunu biliyorum.
Ayrıca Xan'ın neden bu kadar zor elde edildiğini anlamaya çalışıyorum. Eğer insanlar kaygı yaşıyorsa ve rahatlamak istiyorlarsa, bu onların tercihidir.

Ayrıca Xan'ın neden bu kadar zor elde edildiğini anlamaya çalışıyorum. Eğer insanlar kaygı yaşıyorsa ve rahatlamak istiyorlarsa, bu onların tercihidir.
Bazen doktorlar için alt dizinlerde bununla ilgili yazılar okumayı seviyorum. Her şeyden önce sorumluluk ve bu tür ilaçları çok serbestçe dağıtmanın birçok kişi için "zarar verme" ilkesiyle çeliştiği fikri. Arada sırada birileri, biraz "zarar vermenin", bunu yapmamanın yarattığı daha az elle tutulur zarardan daha iyi olduğunu söylüyor ve bu da genellikle sorumlulukla ilgili yanıtlarla karşılanıyor. Her zaman sorumluluktur.

Bunların bağımlılık yarattığını anlıyorum ve bağımlılık küçümsenecek bir şey değil ve indirgeyici görünmekten nefret ediyorum ama belki de insanlar tamamen mutsuz hissetmemeye "bağımlı"dır?? ????

Bazen doktorlar için alt dizinlerde bununla ilgili yazılar okumayı seviyorum. Her şeyden önce sorumluluk ve bu tür ilaçları çok serbestçe dağıtmanın birçok kişi için "zarar verme" ilkesiyle çeliştiği fikri. Arada sırada birileri, biraz "zarar vermenin", bunu yapmamanın yarattığı daha az elle tutulur zarardan daha iyi olduğunu söylüyor ve bu da genellikle sorumlulukla ilgili yanıtlarla karşılanıyor. Her zaman sorumluluktur.
Yet the liability problem, imho, is really the fault of the American people, since we're so litigious here. Always looking to hold someone else at fault for our choices. I truly believe if we weren't so likely to do this, this wouldn't have become so hysterical. I know there are some times when holding someone else responsible for egregious behavior is appropriate for sure, but blaming doctors for giving appropriate medicine, despite it possibly being addictive (as long as that knowledge/warning is presented as well) is absurd. Again, my opinion...

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler