X Ürünleri İçin Kaynak Bulması Gereken Yeni Üyelere ve Kullanıcılara

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Müşteri | Üye seç
Daha fazla yanıta açık değil.

kmontayne

Yüce üye
Değerli Topluluk Üyeleri,

Birçok yeni kullanıcının, kendi kişisel ihtiyaçları için yeniden doldurmaları gereken belirli ürünlere yönelik kaynak bulma konusunda çok fazla yardıma ihtiyaç duyduğunu fark ettim.

Öncelikle aradığınız şey için bir doktora görünmediyseniz. Yerel doktorunuzu ziyaret etmenizi ve hastalığınız hakkında onlarla konuşarak aradığınız şeyi elde etmenizi ve size herhangi bir şekilde yardımcı olup olamayacaklarını görmenizi öneririm.

Ayrıca, buraya gelip doğrudan X ilacını nereden alabilirim veya X ilacına sahip olan kim diye sormak sadece başınızı derde sokacaktır. Bazı üyeler cömertlik olsun diye size kimin neye sahip olduğunu söyleyecektir. Ancak aniden bir satıcı durumunuzdan faydalanacak, sizin haberiniz olmadan kendilerini tavsiye edecek ve açıkça sorarak sizi dolandıracaktır.

Foruma alışkın olmayan birçok yeni üye, forumun kuralları ve forumun belirli alanlarına ulaşmak için gerekenler nedeniyle biraz huzursuz oluyor. Ancak lütfen bu kuralların ve gerekliliklerin, bazı ilaçların kamuoyunda konuşulamayan bazı yasal sorunları nedeniyle yapıldığını unutmayın (Örneğin, 1. veya 2. listedeki ilaçların nereden alınacağını sormak çoğu ülkede yasadışıdır). Yine de lütfen bu kuralların ve gerekliliklerin, bazı Satıcılar, Sahtekarlar ve tacizci üyelerin forumda topluluğun geri kalanına karışıklık yaratması ve yaratması nedeniyle tasarlandığını unutmayın. Bu sorunların tekrar yaşanmasını önlemek için bazı kurallar ve gereklilikler oluşturuldu. Bir Satıcı, kamuoyuna reklam yapmak için kıdemli üyeler alanına girmek istiyorsa, her şey kamuoyunda olsaydı forumda biraz daha fazla zaman ve çalışma harcaması gerekirdi.

Forumun tasarlanma şekli yalnızca toplulukların yararınadır. Yani, satıcılar ve diğer kişiler kendi mağazalarını tanıtıp herkesi kandırarak meşru bir şekilde yerine getirmeleri veya forum kullanıcılarını dolandırmaları için tavsiyede bulunsalar herkes için faydalı olur muydu?

Bence bu iyi bir fikir olmaz. Bu yüzden kurallar var. Ve ben tavsiye ediyorum TÜM YENİ ÜYELER FORUM KURALLARINI DİKKATLİCE OKUSUN

Lütfen üst düzey üyeler alanında olanların, yukarıda belirtilenler nedeniyle yalnızca üst düzey üyeler alanında konuşulabileceğini unutmayın. Bu nedenle bir MOD'un üst düzey üyeler alanında olan bir konuyu kapattığını, sildiğini veya birleştirdiğini görürseniz, lütfen bunu tekrar kamuya açık bir şekilde konuşmayın çünkü bu konuyu bir kez daha kamuya açık hale getirecektir. Bir kullanıcı kuralları ihlal etmeye devam ederse forum kurallarını ihlal ettiği için yasaklanacaktır. Bu nedenle forum kurallarını okumak önemlidir.

Ayrıca hangi kaynağın ne işe yaradığını sormak yerine, hemen altında FORUM - SSS - vb. yazan yerin hemen üstünde bulunan ARAMA ARACI'nı kullanmanızı öneririm.

Ve forumu okuyun. Kimin neye sahip olduğunu sormaktansa araştırma yaparak daha iyi sonuçlar elde edersiniz çünkü o zaman insanlar size yardımcı olamayacaklarını veya size hiçbir şekilde yanıt vermeyeceklerini söylerler ki bu da sadece araştırma yapmaktan biraz daha kötüdür. Web sitelerini araştırmak için Google, Yahoo veya Bing kullanın.

Üst düzey üyeler alanında nelerin yer aldığına dair bir listeye veya insanlara kendi alanlarında nelerin yer aldığını anlatan bir şeye ihtiyacımız olacağını düşünüyorum, böylece insanlar bunun farkında olacak ve bunu açıkça konuşmayacaklar. Ancak işte küçük bir liste:

YAŞLILAR KÜMESİNDE TARTIŞILMASI GEREKENLER LİSTESİNDE OLMASI, SATICIYI GÜVENİLİR, GÜVENİLİR VEYA HATTA GÜVENİLİR YAPMAZ. Lütfen bu listeyi herhangi bir tavsiye olarak okumayın.

22 Ağustos 2013 Güncellemesi: Bu listedeki sitelerin bazıları, Kıdemli Üyeler alanındaki geri bildirimlere dayanarak dolandırıcılığa dönüştü. Burada topluluğa katkıda bulunma çabası göstermeyen kişilere bu sitelerden hangilerinin sürekli olarak dolandırıcılık olduğu hakkında güncel bilgiler vererek her ay saatlerimizi harcamayacağız, korkarım burada Kıdemli Üye olmanız ve en son haberleri kendiniz okumanız gerekecek. -Drboris (Yönetici)

1.SınıfMed'ler
21 ilaç
Admedplus
247RXStore
411 Eczane
AirExpressKimyager
HavayoluKimyager
Hava Posta Dispanseri
Algador
AllofPharmaxy
B2B-İlaçlar
Bajarx4'süz
Benzo-öfke
Biyotran
Buyanychem
Toplu İlaç Satın Al
araştırma kimyasalı satın al
buysoma4pain
CankunRx
Care1on1
CertusRX
UcuzArgenMeds
ClubAlp
GüvenTıp
Diego
İndirimli eczaneçevrimiçi
Uyuşturucu teslimatı
Drugston
Efarmalar
Ekspres İlaçlar
Fastmail'ler
FastPharmacyWorld
İlk çağrıRx
FloridaRx4Daha Az
Sınır Eczanesi
GreenPharmaz
Altın İlaç 25
SağlıkSağlayıcılarıRx
BitkiselEvo
I-haplarıRx
Ibuysteroidler
Igloorx
Anında bakım4u
Ipillshop
JeraRx
KorovitaRx
Düşük bütçeli eczane
Makro Kütle
Matthieu Walter Mağaza
İlaçlarMeksikaRx
MediPK
İlaçlar Hindistan
İlaç Kalitesi
İlaçlar-Xpress
Medsavunucusu
Medseshop
MedsMyWay
Medstore-çevrimiçi
MeksikaRXstore
Geceyarısı Ayı
Daha fazla eczaneRx
Klinik4erkek/kadın
My-online-dr
MySecureTab'lerim
MyModafinil
MyOTCmed'lerim
Çevrimiçipainrelefstore
Çevrimiçidrugs2U
PALMIRA ecza deposu
paylessrxonline
PharExpress
EczaneMedPro
PharmaKalıcı
Pharmasupplynow
PP2U
Birincil Tedarikçi
Reçete4u
SüreçRx
Rx2Pharma
RX Alanı
RxPostaUs
RxOnUSA
Güvenli Sekmeler
KoruyucularRx
Gizli İlaç
HizmetSolution4u
Shaz ve Shaz'ın diğer Siteleri
Spanienexpress
StarliteRx
Tallenj.com
Eczacılık Bulutu
TheRxOutlet
en iyimedsonline
EvrenselMed'ler
ABDSağlıkMağazaları
ABDUyuşturucu Listesi
ABDHealthStore
US-Rx.org
VogueRx
Beyaz Eczane
Xpressmedsusa

Tıpkı @taralumia dedi:
YAŞLILAR KÜMESİNDE TARTIŞILMASI GEREKENLER LİSTESİNDE OLMASI, SATICIYI GÜVENİLİR, GÜVENİLİR VEYA HATTA GÜVENİLİR YAPMAZ. Lütfen bu listeyi herhangi bir tavsiye olarak okumayın.

Yukarıda belirtilen tüm web mağazalarından açık alanda bahsetmek mümkün değildir.
Yorumlar, deneyimler, sipariş verdiğiniz tarih, bekliyorsanız, yukarıda listelenen web mağazalarından aldığınız hapların üzerindeki yazılar sadece ilgili başlıkta yayınlanmalıdır ve yayınlanmasını tavsiye ederim.

Eğer genel forum rehberi bölümüne shaz veya örneğin universalmeds hakkında mesaj yazmaya veya mesaj oluşturmaya başlarsanız, bu başlıklar kapatılacak, silinecek veya mevcut universalmeds başlığıyla birleştirilecektir.

Bu nedenle, kıdemli üyeler alanına girene kadar bu OP'ler hakkında soru sormamanızı ve onlara nasıl sormanız gerektiğini sormanızı öneririm. Bu şekilde forum kurallarını ihlal ettiğiniz için kendinizi işaretlemezsiniz. Yukarıdaki küçük liste yerinde olduğunda, yeni kullanıcılar artık kıdemli üyeler alanında hangilerinin olduğunu bilmelidir. Böylece, diğer üyelerin bu OP'lerle ilgili incelemeleri ve deneyimleri okumak için erişimleri olana kadar sabırla bekleyebilirler.

Üyelerin çoğunun X ilaçları için kaynak bulma konusundaki aciliyetini biliyorum ve anlıyorum çünkü ürünleri muhtemelen tükeniyor. Ancak forumun nasıl çalıştığını anlamalısınız çünkü size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ancak diğer insanların yaptıkları ve her ülkenin yasaları nedeniyle forumun ömrünü uzatmak için kurallar ve gereklilikler konulmak zorundaydı. Bazı satıcılar, kullanıcılar için de saklamak amacıyla kıdemli üyeler alanına taşındı. Eminim birçoğu TOPIX'e sahiptir veya TOPIX'i biliyordur. Bu forumlara giderseniz, satıcıların çılgınca reklam yaptığını ve diğer satıcıların itibarlarını zedelemek için diğer satıcıları çökerttiğini görürsünüz. Bu doğru, bu forumun kullanıcılarını şaşırtıyor ve sonunda insanların para kaybetmesine veya dolandırılmasına neden oluyor. Forumun buradaki sistemiyle, bunun burada herhangi bir kullanıcıya olmasını önlemek için elimizden geleni yapıyoruz.

Uzun bir makale yazdığım için özür dilerim, ancak bu foruma katılan yeni kullanıcılar içindir. Forumun gerçekte ne hakkında olduğunu anlamalarını istiyorum. Bu, tıbbi uygulayıcınız size yardımcı olamazsa tüketiminizi kendi kendinize yönetmenize yardımcı olmak için bilgi ve birikim edinmekle ilgilidir. Etrafta bulduğunuz haplar hakkında bilgi edinmenize ve neyin ne olduğunu bilmenize yardımcı olmak için. Ayrıca Çevrimiçi Eczaneler hakkında bilgi bulmanıza yardımcı olmak için. Forumda yapabileceğiniz en iyi şey, başkalarına yardımcı olmak için yararlı zekanızı kullanabileceğiniz konuları aramaktır. Yani, geçmişinizde yaşadığınız bir şeye benzer bir sorun yaşayan birini görürseniz. Onlara bu sorunun üstesinden nasıl geldiğinizle ilgili deneyimlerinizi paylaşın, bunun onlara yardımcı olup olmadığını görün. Bu, yeni kullanıcıya yardımcı bilgilerle yardımcı olacak ve kullanıcı olarak gönderi yapmanıza yardımcı olacaktır. Ve daha sonra, kıdemli üyeler alanına erişiminiz olacak.

Lütfen nereden ne alacağınızı sormaktan kaçının çünkü bu size hiçbir şekilde yardımcı olmayacaktır. Muhtemelen bazı kullanıcıların vereceği yanıtlar yüzünden sizi forumdan uzaklaştıracaktır. Herkes gibi sizin de yardıma ihtiyacınız olduğunu anlıyorum ancak bazı kullanıcılar kurallara uyabiliyorsa, kendileri araştırma yapmalı ve topluluğu bir araç olarak nasıl kullanacaklarını öğrenmelidir. Eminim siz de yapabilirsiniz.

Yukarıdaki bilgilerin bir kısmı yanlışsa, yanılıyorsam lütfen beni düzeltin. Bu gönderi özellikle kimseye yönelik değildir, daha genel olarak herkese, özellikle de yeni kullanıcılara yöneliktir. Eğer herhangi biri kendi fikrini eklemek isterse lütfen yapsın. Sadece kimseyi kızdırmaya çalışmadan saygılı bir şekilde yapmayı unutmayın.

Teşekkür
K

Bir moderatör tarafından en son düzenlenen:
Şimdi, bazılarınız şunu okuyor olabilir @kmontayne'nin gönderisini okudum ve "oh goody, XXX satan harika kaynakların listesi!" diye düşündüm. Sadece bu uyarıyı ekleyeyim, çünkü eminim moderatörler ve diğer Kıdemli Üyelerin çoğu buna katılacaktır: YAŞLILAR ARALIĞINDA TARTIŞILACAK LİSTEDE OLMASI, SATICININ GÜVENİLİR, GÜVENİLİR VEYA HATTA GÜVENİLİR OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ. Lütfen bu listeyi herhangi bir tavsiye olarak okumayın.

Her ne kadar bu kadarını açık alana koymanın doğru olup olmadığından tam olarak emin olmasam da, sanırım insanları bilgilendirmenin en basit yolu bu.

@kmontayne
Harika bir gönderi! Bir aceminin, Senior's Forum'a girmek için yeterli gönderi elde ederken burunlarını cama bastırmak zorunda kalmanın verdiği hayal kırıklığını anlıyorum. Ancak, bence, "aktif" üyeler için (gönderi sayıları/itibarları ne olursa olsun) kimlik avcıları sadece kaynak olarak kaşıkla bilgi yedirmeyi bekleyen, dolayısıyla "ödevlerini" yapmaktan kaçınan kişiler.

Tek önerim bu listenin not edilmesidir değil Değer, bütünlük, bulunabilirlik ve/veya ürün sayısı vb. açısından azalan veya artan bir biçimde sunulur. Çünkü @Ahmak uzun zamandır şunu tavsiye ediyor: Bileti al, yolculuğa çık!;)

magchik:güzel:

@UGAgal bu da bir değerlendirme konusu olabilir. Ancak buna yönelik daha iyi bir çözüm üretmek için @drboris Bunun nasıl ifade edileceği, nereye gitmesi gerektiği ve herkesin dikkatini nasıl çekeceğimiz konusunda daha iyi bir fikre sahip olacağımızı düşünüyorum. Açıkta konuşulmaması gerekenler hakkında bir liste yapmak da insanlara yardımcı olacaktır. Ancak yeni üyelerle forumun neden bu şekilde olduğunun ve açıkta konuşulmaması gerekenlerin önemini de paylaşmamız gerekiyor çünkü çok fazla yeni kullanıcı aynı OP'leri açık alana getirmeye devam ediyor ve ihtiyaç duydukları yorumları alamadıkları için sinirleniyorlar veya önceden farkında olmadıkları için X OP hakkında açıkta konuşuyorlar.

Son düzenleme:
Bu listenin kısa bir versiyonu aylardır Forum Rehberi bölümünde, sabit konular hakkında konuların kıdemli alana taşındığı yerde bulunuyor. İnsanlar Forum Rehberi bölümünü gerçekten okursa, karşılarına çıkan ilk şey bu olurdu. Satıcıların bir listesi...

Bu, uzun süredir var olan bir mod başlığının güncellenmiş versiyonudur. Neyse, ben böyle görüyorum.

Son düzenleme:
@kmontayne

Yeni bir üye olarak, yeni ve eski üyelerin hangi kaynakların açık forumda tartışılamayacağını bilmeleri için bu listeyi erişilebilir hale getirmenin harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Mümkünse, gelecekte ihtiyaç duyulduğunda referans olması için bir yerde kolayca erişilebilir hale getirmek iyi bir fikir olabilir.

Belirttiğiniz gibi, listede bir kaynağın bulunması o kaynağın tavsiyesi değildir ve yeni üyelerin körü körüne herhangi biriyle sipariş vermeden önce bunu anlamaları çok önemlidir. Bunu fazlasıyla açık bir şekilde belirttiniz.

Aynı zamanda, bu kaynakların varlığını bilmek bile yeni üyelere, tabiri caizse, sadece kendi tekerleklerini döndürmek yerine, araştırmalarına (PR, Google ve diğer arama motorlarında) başlamaları için bir şeyler verir. Bunu hazırlamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Burada yeni bir üyeyim, uzun zamandır takip ediyorum. Liste için teşekkürler.

Bunların çoğu, son birkaç yıl içinde diğer panoları ziyaret ettiyseniz iyi bilinir. Ancak çok takdir edilir.

Son birkaç aydır kaybolmuş haldeydim, bu yeni evi bulduğum için çok mutluyum.

@kmontayne, bu listeyi endişeleriniz ve nedenlerinizle birlikte yayınladığınız için teşekkür ederim. "Uzun bir deneme" olmaktan çok uzak, iyi düşünülmüş ve sunulmuş bir okuma. Ve @tinmuning @drboris @kris, Listenin kalmasına izin vermeye karar verirseniz şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Tartışılacak birçok konu olduğunu düşünüyorum.

Bazı tanıdık isimleri görmek güzel. Yaklaşık yedi yıldır listelenenlerin çoğuyla deneyim ve bilgi edinebildim. Ve birkaçıyla hala zaman zaman iletişim halindeyim.

Biraz şeffaflığın iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Yayımlanan ve ekli uyarılarla birlikte liste, @kmontayne yeni üyelerle ilgili endişelerini gidermede harika bir iş çıkardı. Ve aynı zamanda, tasarıma göre, kurallar ve gereklilikler olduğu gibi kaldı. Aferin.

BayClean

Bu listenin kısa bir versiyonu aylardır Forum Rehberi bölümünde, sabit konular hakkında konuların kıdemli alana taşındığı yerde bulunuyor. İnsanlar Forum Rehberi bölümünü gerçekten okursa, karşılarına çıkan ilk şey bu olurdu. Satıcıların bir listesi...

Bu, uzun süredir var olan bir mod başlığının güncellenmiş versiyonudur. Neyse, ben böyle görüyorum.

Doğru, ancak bu liste çok daha kapsamlı -- diğerinde 44 kaynağa karşılık 9 kaynak. Ayrıca listenin hangi amaçlarla kullanılması gerektiği konusunda daha ayrıntılı bilgi sağlıyor ve listenin listede yer alan kaynakların bir tavsiyesi olarak değerlendirilmemesi konusunda uyarıda bulunuyor.

Doğru, ancak bu liste çok daha kapsamlı -- diğerinde 44 kaynağa karşılık 9 kaynak. Ayrıca listenin hangi amaçlarla kullanılması gerektiği konusunda daha ayrıntılı bilgi sağlıyor ve listenin listede yer alan kaynakların bir tavsiyesi olarak değerlendirilmemesi konusunda uyarıda bulunuyor.

Evet, yeni feragatnamenin harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. O liste oraya fırladı, değil mi? 9 ila 44...gerçekten mi? Bu ne? Şu anda 25,000 üye olduğunu duymaya devam ediyorum.

Evet, OP'ler hakkında bir konu açtığımı ve kısıtlı bölüme taşındığını hatırlıyorum. Konuşacağım @kmontayne iki konuyu birleştirmeye doğru.

Tamam, bu bilgi için teşekkür ederim. Dürüst olmak gerekirse, geçmişte kuralları açıkça çiğnedim çünkü onları gerçekten okumadım -- herhangi bir site/yazılımın Şartlar ve Koşullar feragatnameleri gibi (omuz silkme) ama bundan sonra iyi bir kız olacağım. Ve katılıyorum, bu, listelenen herhangi bir şey hakkında soruları olan birinin kendi araştırmasını yapması için yararlı bir başlangıç ​​noktası olabilir.

Para dağıtmaya başlamadan önce her zaman çok fazla araştırma yapılması gerektiğini fark ettim. Genellikle iyi bir veya iki satıcı bulurum ve sorun yaşamaya başlayana kadar onlarla kalırım ve sonra başkalarının iyi şanslar elde ettiği yerlerde küçük siparişler vererek başkalarını bulmaya çalışırım. Ayrıca, satıcılara e-posta göndermenin ve ukalalık yapmamanın da yardımcı olduğunu fark ettim. Her zaman nazik olmaya çalışırım ve onları acele ettirmeye çalışmam ama her gün veya daha sık takip ederim. Günde 2'den fazla e-posta göndermem.

Para dağıtmaya başlamadan önce her zaman çok fazla araştırma yapılması gerektiğini fark ettim. Genellikle iyi bir veya iki satıcı bulurum ve sorun yaşamaya başlayana kadar onlarla kalırım ve sonra başkalarının iyi şanslar elde ettiği yerlerde küçük siparişler vererek başkalarını bulmaya çalışırım. Ayrıca, satıcılara e-posta göndermenin ve ukalalık yapmamanın da yardımcı olduğunu fark ettim. Her zaman nazik olmaya çalışırım ve onları acele ettirmeye çalışmam ama her gün veya daha sık takip ederim. Günde 2'den fazla e-posta göndermem.

Keşke daha fazla kişi sizin gibi davransa, çok daha fazla uzun vadeli tedarikçimiz olurdu, benim gibi insanları kızdıran çok daha az sinir bozucu konu olurdu ve tedarikçileri kızdıran ve onların hizmet verdikleri müşterilere olan inançlarını kaybetmelerine neden olan çok daha az çılgın müşterimiz olurdu.

Biraz sağduyu, nezaket ve anlayış çok işe yarar... ve önce küçük siparişleri araştırın ve yukarıda bahsettiğiniz her şeyi de yapın!

Harika bir yazı dostum, bunu bir konu olarak paylaşmalısın ve bu saçmalık sabitlenip tüm yeni üyelere gönderilmeli bence. Onlar da aynı şekilde davranmalılar.

Bu forumu yalnızca bir okuyucu olmaktan çok, bir poster olarak daha çok seviyorum. Sanırım başlarda ne hakkında konuşacağımı bilmediğim için gönderi paylaşmaktan korkuyordum. Ancak bir topluluk gibi her şey hakkında konuşabileceğinizi fark ettim.

Müşteri | Üye seç
Daha fazla yanıta açık değil.
Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler