Katıldığımdan beri ilk gönderim ve birkaç gönderi okuduktan sonra nihayet kabilemi bulduğumu söylemek istiyorum! Daha önce bir parçası olduğum diğer bazı forumların aksine burada nefret veya olumsuz yorumlar yok gibi görünüyor ve hepimiz kalbimizde en iyi çıkarlarımızı tutuyor gibiyiz... yani sağlığımızı (neler yanlış olduğunu biliyoruz ve buna karşı proaktif bir yaklaşım sergiliyoruz). Çoğu durumda çoğumuzu bu küçük can simitlerine başlatmış olsalar da, ihtiyacımız olan ilacı (benim durumumda diazepam) pratisyen hekimlerden almanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir süredir buralardayım, bu yüzden sokakta ve çevrimiçi olarak neyin ne olduğunu biliyorum, çok sayıda sahte tehlikeli ilaç var ve bu da pratisyen hekimlerimiz/sağlık çalışanlarımız için daha da kötü bir senaryoya neden oluyor ancak çoğu durumda kendi hatamız olmadan bazılarımızın bağımlı olduğunu ve özel sağlık hizmetlerini karşılayabilecek bir maaşımız olmadığını bilerek reçete yazmıyorlar, eminim ki antipsikotiklere başlamayı reddeden tek kişi ben değilimdir, psikotik olmadığımı biliyorum, sadece ilaç azaltma çok hızlı yapıldığı için yoksunluk çekiyorum. Neyse, merhaba ve lütfen nazik olun