Herkese merhaba

Eczane İncelemecisinde Önerilen Eczaneler

Katıldığımdan beri ilk gönderim ve birkaç gönderi okuduktan sonra nihayet kabilemi bulduğumu söylemek istiyorum! Daha önce bir parçası olduğum diğer bazı forumların aksine burada nefret veya olumsuz yorumlar yok gibi görünüyor ve hepimiz kalbimizde en iyi çıkarlarımızı tutuyor gibiyiz... yani sağlığımızı (neler yanlış olduğunu biliyoruz ve buna karşı proaktif bir yaklaşım sergiliyoruz). Çoğu durumda çoğumuzu bu küçük can simitlerine başlatmış olsalar da, ihtiyacımız olan ilacı (benim durumumda diazepam) pratisyen hekimlerden almanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir süredir buralardayım, bu yüzden sokakta ve çevrimiçi olarak neyin ne olduğunu biliyorum, çok sayıda sahte tehlikeli ilaç var ve bu da pratisyen hekimlerimiz/sağlık çalışanlarımız için daha da kötü bir senaryoya neden oluyor ancak çoğu durumda kendi hatamız olmadan bazılarımızın bağımlı olduğunu ve özel sağlık hizmetlerini karşılayabilecek bir maaşımız olmadığını bilerek reçete yazmıyorlar, eminim ki antipsikotiklere başlamayı reddeden tek kişi ben değilimdir, psikotik olmadığımı biliyorum, sadece ilaç azaltma çok hızlı yapıldığı için yoksunluk çekiyorum. Neyse, merhaba ve lütfen nazik olun :)

Katıldığımdan beri ilk gönderim ve birkaç gönderi okuduktan sonra nihayet kabilemi bulduğumu söylemek istiyorum! Daha önce bir parçası olduğum diğer bazı forumların aksine burada nefret veya olumsuz yorumlar yok gibi görünüyor ve hepimiz kalbimizde en iyi çıkarlarımızı tutuyor gibiyiz... yani sağlığımızı (neler yanlış olduğunu biliyoruz ve buna karşı proaktif bir yaklaşım sergiliyoruz). Çoğu durumda çoğumuzu bu küçük can simitlerine başlatmış olsalar da, ihtiyacımız olan ilacı (benim durumumda diazepam) pratisyen hekimlerden almanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir süredir buralardayım, bu yüzden sokakta ve çevrimiçi olarak neyin ne olduğunu biliyorum, çok sayıda sahte tehlikeli ilaç var ve bu da pratisyen hekimlerimiz/sağlık çalışanlarımız için daha da kötü bir senaryoya neden oluyor ancak çoğu durumda kendi hatamız olmadan bazılarımızın bağımlı olduğunu ve özel sağlık hizmetlerini karşılayabilecek bir maaşımız olmadığını bilerek reçete yazmıyorlar, eminim ki antipsikotiklere başlamayı reddeden tek kişi ben değilimdir, psikotik olmadığımı biliyorum, sadece ilaç azaltma çok hızlı yapıldığı için yoksunluk çekiyorum. Neyse, merhaba ve lütfen nazik olun :)
Harika bir giriş... Bazen kısa yazılarla idare ediyorum çünkü kıdemli alanda daha uzun şeyler yayınlayacağımdan eminim. Kıdemli statü kazandığınızda, en azından her 90 günde bir gönderi yayınlamak için bir hatırlatıcı ayarlamayı unutmayın. Kıdemli statüyü korumak için bunun bir eşik olduğundan oldukça eminim.

@auser1234 sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Burası gerçekten güzel bir forum gibi görünüyor, their veya they'nin yazımına dikkat etmem gerekmiyor, ifade etme biçimim için yanlış olduğu dikte edilmeden. Bazı insanlar başkalarına tepeden bakmayı ve trollemeyi sever, ben hayatımla barıştım ve kendimi, benzer ilgi alanlarına sahip gerçek insanlarla çevrili olmak isteyecek kadar seviyorum. Birkaç vücut geliştirme grubuna katıldım ama onlar bana göre değil. Umarım gerçekten güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur.

@Veejur Yardımınız için tekrar teşekkür ederim. Yaşlılar bölümüne girmek için gereken kriterlere ulaşmaya bir gönderi kala, lütfen katıldığım tarihi bulmama yardım edebilir misiniz? 30 gün olduğunu sanmıyorum ama kesinlikle uzun bir zaman gibi geliyor. Neyin mevcut olduğunu görmek için gerçekten istekliyim, tekrar dolandırılamam veya tehlikeli haplar alamam, bu yüzden tırnaklarımı yiyerek saati bekliyorum, böylece tekrar normal hissedebilirim.

@Ağrı itibarınızı nasıl kazanacağınız söylendi mi ve süreci hızlandırmak için ipuçları verildi mi, böylece aranıza katılabilirsiniz? Size elimden gelenin en iyisini yapacağım, bu topluluk ihtiyacınız olanı bulmanız için ihtiyacınız olan yere ulaşmanıza yardımcı olmakta harika.

@MellowFellowŞarkıSöyleyenUzakta evet hayır itibar kazanma konusunda hiçbir fikrim yok, bunun içinde aktif kalmanın beni oraya götüreceğini düşündüm. Seviye atlamak için uymam gereken belirli şeyler olup olmadığından emin değilim ama her türlü yardım için çok mutluyum! Teşekkür ederim!

Belki biraz tarih? Ya da belki bu foruma kısa bir yolculuk? Çoğumuz, ağrı, kaygıyla başa çıkmaya çalışan veya hatta ABD'deki ilaç fiyatlarının Kanada veya Hindistan'dan daha ucuz olmasıyla mücadele eden uzun zamandır eczane karşıtı insanlarız. Herhangi bir şey işe yarayabilir veya "bir arkadaş için sormak" hakkında bir şeyler uydurabilirsiniz. İyi şanslar.

@Veejur Yardımınız için tekrar teşekkür ederim. Yaşlılar bölümüne girmek için gereken kriterlere ulaşmaya bir gönderi kala, lütfen katıldığım tarihi bulmama yardım edebilir misiniz? 30 gün olduğunu sanmıyorum ama kesinlikle uzun bir zaman gibi geliyor. Neyin mevcut olduğunu görmek için gerçekten istekliyim, tekrar dolandırılamam veya tehlikeli haplar alamam, bu yüzden tırnaklarımı yiyerek saati bekliyorum, böylece tekrar normal hissedebilirim.
Sol üst köşedeki ikonuna tıkla canım

Sol üst köşedeki ikonuna tıkla canım
Bana öyle geliyor ki sen 25 Kasım'da katıldın, bu yüzden 25 Aralık'a kadar beklemen ve zaten sahip olduğun puanları alman gerekiyor.

Geri
Iyi
AdBlock Algılandı

Reklam engelleme tarayıcı eklentileri bu forumun bazı özelliklerine müdahale ediyor. En iyi site deneyimi için lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım    hayır, teşekkürler